Důkaz solidarity a ochoty členů klubu

Informace pro uživatele tohoto fóra, návrhy, připomínky k foru atd.

Moderátor: Moderátoři

Jirka

Příspěvek od Jirka »

Hardcam píše:Vim dibre, koho mel namysli...a je to nase vec, tak se do toho neplet jeste ty...s Tebou jsem mluvil v noci, jediny, co by Ti mohlo vadit je to, ze jsem Ti nerekl papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Můžeš mi vysvětlit proč se do něj navážíš?? Slušně ti řekne, že je blbost se hádat a ty do něj budeš šít? Pak se člověk má divit, že ty skvělý lidi viz. Farmář sem nechodí!!!
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ze Rasty si troufa psat takovyhle slova, je kazdymu jedno...mne to jedno neni...zaludnika se to totiz netyka...a zrejme muzu za to, ze sem prestal chodit i Farmar...no nic, tady koncim...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Si Mě dostal drobet do rozpaků čeče!!! :oops:
Ale,rádo se stalo a udělal bych to znovu,takovej jsem já!!! :wink:
Ale pochvalu zaslouží i Borek s Jirkou1 kluci jste super a v nouzi poznáš přítele!!Né?? A votom to je!!!! :D :wink:
Ale užili jsme si to!! :lol: :lol:
Kort když Borek vytáhl ty vysílačky!!! :shock: To Mě dostal!!! :lol: :lol:
P.s Ale bylo to super dobrodružství!!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Jeste nez se odhlasim...kdyz jste odjizdeli na obed,taky nam nikdo nic nerekl...stejne tak my nikomu neoznamili, ze jedeme...ale to neberte jako nakou satisfakci...dobre, mohli jsme zatroubit atd..nestalo se, nevrati to nikdo a ted uz je to stejne jednou...

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

mam pocit ze nejde o to nase spolecny tema ale o to SNAZIT SE komunikovat s ostatnima :wink:

jinak vsecka cest ivankovi, ten si chudak ani na sraze neodpocine od prace a musim slibit ze uz se s nim kvuli nakejm soucastkam v aute hadat nebudu pac by to ode me nebylo fer :P

napadlo me ze zbytku zavolam kdyz jsem dorazil domu a zaclo krapat, jestli nechcete privest teply deky bo tak, jenze v ty zaplave cisel uz jsem nevedel kdo je kdo pac jsem to nezvladal ani ukladat :( jeste si je od vas musim posbirat!! :)

skoda toho konce, skoro to vypadalo ze jsem objednal dobry pocasi jen do soboty, ale jsem pro ze pristi sraz kterej bych udelal nekdy o prazdninach by mel bejt na vic dnu!
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Prošel jsem čerstvé příspěvky a chtěl bych toho tolik napsat :roll: -a přitom být stručný.Jednoznačně souhlasím s tím co zde napsal Ivan(před kterým smekám,za odvahu pustit se úspěšně do opravy motoru v hangáru,za svitu moji "autosvítilny"a hodně dobrodružných nočních podmínkách). :!: Pomoc Rastymu beru jako samozřejmost,zvlášť v tak dobré partě s Jirkou 1 a Ivanem. :wink:
Obrovský dík patří pohodáři Blackovi za vybrání místa-tohle letiště je pro autíčka snad tím nejlepším místem v republice(hoooodně široká,kvalitní,několika kilometrová dráha,kde člověk může zkusit,kde jsou hranice jeho auta a NIKOHO neohrožuje,včetně parkování,ohně.... 8)
Těšil jsem se na lidi,které znám z prvního srazu-hrozně rád jsem viděl Lukina,princeznu s červeným drakem Cary(díky za pochvalu bábovky) :lol: a tentokrát překvapivě usměvavého :shock: Tiburona.
S řízkožrouty :twisted: Matesem,Hanzem a Joudou jsme si myslím padli do oka hned. :wink: Škoda,že pohodář Dráček musel v sobotu domů,tak alespoň moje ouška potěšil krásný moravský přízvuk Zaludnikrse. :lol:
Trošku se musím omluvit Josefovi a Vipovi :oops: ,kteří přijeli v době,kdy jsem proháněl Tiburona na dráze,takže jsme neměli tolik času na větší seznámení-přesto jsem rád,že jsem je alespoň na chvíli mohl poznat. :wink: Jo.Martasovi díky za ušní masáž. :lol:
Krátce řečeno za mne-SRAZ BYL SUPER A POVEDL SE. :!: Počasí přálo,prostředí a lidi vynikající,všichni se ve zdraví vrátili domů,co více si přát :?: :lol:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
zaludnikrs
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaludnikrs »

Harcam:Ty ses fakt jojinek ze,takovy miminko malinky.rikam te abys to uz neresil jinak bude cely forum zasnary blbejma kecma,rasty nic nerekl tak taky nic nerikej,vedel proc nema nic rikat kontretne,je to chytrej kluk :D asi jako já ;) sia 16v
Jiřa
ryba

Příspěvek od ryba »

Rasty: To jsi byl s lantrou nebo kupatkem? Jak je to mozny ze odesel olej? Nevytekl? Kontroloval jsi pred srazem?

Ivan: Cumim jako blazen...to vozis vercajk sebou? Jen tak rozbouchnout 16V motor kdesi v tramtarii a jeste ho dat dokupy a odjet s nim...to teda gratuluju:)
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Cejtim seno, nekdo tady krmi...a to budes asi ty, zaludniku...nebud vtipnej...
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 24 dub 2006, 10:00, celkem upraveno 1 x.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Víte kluci,já tam sice nebyl.Ale přece jen si myslím že sraz by nás měl zblížit,zkamarádit...Byla by hloupost bejt na sebe nějak naštvaný.. :shock: Stejně tak Hardkame-duofám že si to rozmyslíš a nepřestaneš sem chodit,hm???To není dobrý nápad!!! :wink:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Asi Te zklamu, Kyrgliku...Masarina psal, ze konci, ja mam chut to udelat taky...uz na tohle prestavam mit naladu...proste jsme sedeli 10m, od nich a povidali si a pro nas to bylo dulezity...vecer jsme sedeli u ohne, kde uz opilej Mates a par dalsich nevedelo, o cem mluvi...jen jsme pozorovali, nemusime se zapojovat...stejne tak nemam ve zvyku jit za kazdym a nucene s nim o necem mluvit...hele, ja jsem Hardcam, mas se? Nemas? Jeee, tak to me mrzi..hele, prijel tamhle ten, musim za nim....ne, to neni pro me...az Rasty prizna, ze mel na mysli nas dva, tak registraci zrejme nezrusim..

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Jsem kliďas,ale teď bouchly saze i ve mně :!: Že jste se s Masarinou celý sraz drželi stranou-je na srazu dost zvláštní,ale je to vaše věc a za to bych vás nekritizoval.Ale popisovat v posledním příspěvku páteční večer u ohně jako sezení opilců :?: -TO JE I NA MNE SILNÁ KÁVA :!: :!: :!: Za celý sraz jsem měl 2(DVĚ :!: )desítky piva a o šampáňo,které jsem přivezl jsem se rozdělil (takže na každého vyšla sklenička)!!!!!!!!!!!!!!!!!Jinak jsem celý sraz popíjel plechovkovou kolu :evil: .Mates se celý večer staral o oheň,tak byl asi těžko opilý :roll: ,když štípal dřevo a perfektně se staral o oheň :!: Určitě nikomu nevadil a pro mne patří do skupiny lidí,které RÁD uvidím na dalším srazu!
Tak koho jsi myslel tím - opilej Mates a PÁR DALŠÍCH? :?: Ivana,Jirku1,Zaludnikrse nebo Blacka?Ti byli naprosto v pohodě :!: A pokud bude v klubu více takových lidí jako oni-tak jsem tu rád. :wink: A třeba Dráček musí být na tebe hodně naštvaný,protože se vracel kolem jedné v noci domů-(škoda)(pro šťoury-musel,ne,že nemohl vydržet ve společnosti opilců) :evil: ,tak asi byl těžko pod vlivem alkoholu!
Zábava u ohně byla perfektní a určitě jsme se nebavili jen o autech.Alespoň na chvilku si mrkni do svědomí-vždyť ty tu válčíš skoro s každým.Tak kde je chyba?V těch desítkách lidí(kolem ohně+Rasty,Cary,Farmář..........)? :roll:
Zmizet v sobotu a neříci ani HAF,je pro mne také dost nepochopitelné chování. :roll: Nemusíš být s každým kamarád nebo ti někdo nesedí,ale alespoň mávnout a říci "bando čau",patří k základům chování! :cry:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

sakra chlapy, vůplně jste mi tim férovym chlapáctvim vehnaly slzy do očí! :wink: přesně o tomhle by měl bějt klub!!! Rasťáku doufám že si to nepřidřel, ale to bys asi neodjel, docela by mě zajímalo v čem přesně byl problém, pamatuju se že když jsme stály u tvýho auta, tak ještě tušim Lukino kontroloval měrku oleje, a byla mokrá, vypadalo to že je tam oleje dost, možná to bylo tim že si ještě nesednula hladinka, každopádně supr že jste to takhle zfoukly, je vidět že se Ivan fakt vyzná!!! jináč jestli máš najeto jako já přes 150t tak nevim jestli se vyplatí lejt tam plnou sintetiku, mě jí to žralo neskutečnym fofrem...a v servisu mi řekly že u motoru s takovouhle kilometráží se kvalitní olej vypařuje jak voda...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Proste kdyz jsem prisel k ohni, tak jsem mel chut zase odejit, protoze mi to nejak nesedlo a nejde o to, kolik toho kdo vypil a nebudu rozebirat, jak jsme k tomuhle zaveru dospeli...ohen vam neberu a jeho zasluhy taky ne...ty mi, Borku, nevycitej, ze jsem se drzel stranou, kdyz cely sobotni dopoledne jsem travil na kopecku s Tebou a s Masarinou...s Farmarem jsem potycky nemel (casto jsme kecali pres ICQ o vsem moznym), to si vyprosuju a s Cary vicemene taky ne -zeptal jsem se, jestli nahodou nema jiny kola a ze jsem ji nevidel za volantem...tak to prosim tak nedramatizuj...

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

tak to už by snad stačilo ne? Hardcame co tady furt řešíš? cejtíš se bejt dotčenej? prostě jste odjely jak banda nevychovanců/neurvalců, tak to tady furt nepropírej dokola, jedinej kdo má máslo na hlavě si ty!, tak se přestaň cejtit dotčenej, a nevobhajuj tady kravinu kterou nevobhájíš, kopeš tady kolem sebe fakt jak nevychovaný malý děcko!!!! možná by se to tady tolik neřešilo, kdybys nereagoval tak jak si tady reagoval...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Odpovědět

Zpět na „O tomto foru“