![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
kdyby v sedačkách nebyli airbagy (samozřejmně jsem rád ,že tam jsou) bylo by problémech co se týče výběru ... ale výběr je docela omezen...byl bych rád za nějaký váš tip
dík
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
pravě jsem to našelbushman píše:Skus preluskat toto:
http://www.kia-club.org/viewtopic.php?t=1385
no jo..mladí a bezdětnílaufas píše:Potahy do auta nikdy nepujdou! Takova vrazda.
I kdyz ty deti nooo...
.... zmena: Budu se snazit vyvarovat se aplikovani potahu do auta![]()
Je to hruza ty potahy, ale souhlasim, ze to muze byt prakticke.
A co boční airbagy?jarko85 píše:Do kufra som hodil starý nechlpatý koberec i keď málokedy vozím vyložené špinavé veci...a poťahy som kúpil v LIDLza necelých 500 korún, nie sú síce originál ale sadli takmer bez problémov a vyzerajú navyše celkom solídne. Kombinácia červenej a čiernej farby. Nechcelo sa mi vyhadzovať 2000 korún za originálne poťahy. Tieto svoju úlohu plnia dokonale.
Aj na tie LIDL pametalsterbadav píše:A co boční airbagy?jarko85 píše:Do kufra som hodil starý nechlpatý koberec i keď málokedy vozím vyložené špinavé veci...a poťahy som kúpil v LIDLza necelých 500 korún, nie sú síce originál ale sadli takmer bez problémov a vyzerajú navyše celkom solídne. Kombinácia červenej a čiernej farby. Nechcelo sa mi vyhadzovať 2000 korún za originálne poťahy. Tieto svoju úlohu plnia dokonale.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |