Volant - loupani stribrne folie
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Volant - loupani stribrne folie
Ahoj,
chtel bych se zeptat jestli ste uz nekdo neresil problem s tou stribrnou folii co je na volantu. V okoli ovladani radia se mi na te folii zacali delat bublinky a jako se "krabati". Stalo se to uz nekomu? Opravili v servisu v ramci zaruky?
Diky za info
chtel bych se zeptat jestli ste uz nekdo neresil problem s tou stribrnou folii co je na volantu. V okoli ovladani radia se mi na te folii zacali delat bublinky a jako se "krabati". Stalo se to uz nekomu? Opravili v servisu v ramci zaruky?
Diky za info
- Reklama
Re: Volant - loupani stribrne folie
nestalo, najeto 11 500 km a volant jako novy
i30 1.4 + kn, 12/2007
reklamaciou by sa to malo dat vyriesit
Hyundai Elantra 1.6 DOHC/2002
Jo, mi se objevily vlnovky na pravé straně. Prodejce teď řeší, jaký náhradní dílby to měl být, protože samotný stříbrný kryt nemá svoje číslo. Vše si nafotili i s VINem. Bohužel jsem si nevšimnul, jak to vznikalo. Prostě najednou jsem to uviděl - má to plochu asi 4-5 cm2.
Taky se mi to dělá. Napřed bubliny a potom se to loupe. Podle je to mě kombinace potu a horka kontra použití nevhodného materiálu na tyto účely. Stejná barva je použitá i na hlavici řadící páky, ale tam není tak zatěžovaná, takže se začne loupat pravděpodobně až po záruce.
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009
Tak to nechápu, řekl bych, že při držení volantu se stříbrné části vůbec nedotýkám, tak by měla být víc zatěžovaná právě ta hlavice řadící páky.SKV píše:Taky se mi to dělá. Napřed bubliny a potom se to loupe. Podle je to mě kombinace potu a horka kontra použití nevhodného materiálu na tyto účely. Stejná barva je použitá i na hlavici řadící páky, ale tam není tak zatěžovaná, takže se začne loupat pravděpodobně až po záruce.
Hyundai i30 , 1.4 CVVT Comfort + ESP , r.2009
Já myslím, že teplotně je volant zatěžován více. Přes čelní sklo na něj pere slunko a i já si občas na tu střibrnou část ruku odložím. Jinak je fakt, že většinou je uvnitř věnce jen palec a ten se maximálně opírá o tu koženou část.
Ja casto jezdim, tak jak se nema = ze mam dlane polozeny na stredu volantu (zakryvam nimi tlacitka) a prsty smeruji dozadu. Hlavne na rovnych okreskach tak jezdim. Takze stribrnou cast zatezuju hodne a zatim se drzi.
i30 1.4 + kn, 12/2007
- HMMCudrzba
- *
Mám nalítáno 13900km a tento problém se mi objevil již u 11000km. Na garančce to budu reklamovat. Jsem zvědavý jak to budou řešit,protože samotný díl se asi nedá sehnat,je to součástí volantu,je to k němu přišroubováné. Řešení by bylo,kdyby se to od volantu oddělalo a vyměnilo ale servis by musel objednat celý volant a vyjmout to z něj načeš. Pokud se z reklamace budou vykrucovat,tak si seženu ten díl a dám jim ho ať mi ho vymění.
- Tommy.Koppy
- **
Také se mi začala "krabatit" stříbrná fólie na volantu. Nevím přesně kdy se to objevilo, ale je možné, že to začalo v létě když do auta pere slunko přímo na palubku. (najeto 18.400km)
- Přílohy
-
- volant.jpg (137.22 KiB) Zobrazeno 4297 x
Naposledy upravil(a) Tommy.Koppy dne 15 úno 2011, 18:38, celkem upraveno 1 x.
VW Golf VIII Variant 1.5 TSI 110kW 08/2021
i30 kombi FL 1.6 GDI červená Trikolor + Komfort 12/2016 - prodáno.
- Tommy.Koppy
- **
jel jsem do servisu a v rámci záruky vyměněno! Do týdne přišel nahradní díl. Výměna trvala cca.1 hodinu (museli demontovat airbag).
- Přílohy
-
- volant nový.jpg (110.09 KiB) Zobrazeno 4294 x
VW Golf VIII Variant 1.5 TSI 110kW 08/2021
Mne tiez v ramci zaruky hned vymenili kryt.
A hned mi vtedy vymenili aj sklo na palubovke (kde su tie veci: otacky, rychlost - v rychlosti si nespomeniem na nazov) mal som v skle divne bublinky.
A hned mi vtedy vymenili aj sklo na palubovke (kde su tie veci: otacky, rychlost - v rychlosti si nespomeniem na nazov) mal som v skle divne bublinky.
Hyundai i30cw, 1,5 DPi - MY22