![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
David PLEVA píše:Dneska jsem byl s Radem a Jindrixem v Nošovicích a na VIP parkovišti stál Hyundai Genesis, ale ne kupé, ten velký čtyřdvéřový, co je pro amercký trh. Bohužel jsem to nevyfotil, vedle u brány stála security, takže jsem nechtěl provokovat, ale ti, kdo jste z okolí a chcete ho vidět, můžete se tam mrknout. Stojí venku napravo od recepce na VIP parkovišti. Má černou brarvu a řeknu vám, je to ale kára.![]()
![]()
Jo jo, přesně ten.tatchwud píše:David PLEVA píše:Dneska jsem byl s Radem a Jindrixem v Nošovicích a na VIP parkovišti stál Hyundai Genesis, ale ne kupé, ten velký čtyřdvéřový, co je pro amercký trh. Bohužel jsem to nevyfotil, vedle u brány stála security, takže jsem nechtěl provokovat, ale ti, kdo jste z okolí a chcete ho vidět, můžete se tam mrknout. Stojí venku napravo od recepce na VIP parkovišti. Má černou brarvu a řeknu vám, je to ale kára.![]()
![]()
Jako že tenhle? http://news.auto.cz/aktuality/hyundai-g ... rmace.html
Myslím,že 2.0 asi nebude. Jen 3.3 a 3.8black_sheep píše:muj sen je genesis coupe. ale porad nevim jestli 3.8V6 a nebo 2.0 turbo...
No aby ten 2.0 nebyl na velikost auta málo.... i kdyžblack_sheep píše:bude a je. kdyz je to muj sen tak asi vim co a jak ne?
a ták... ttjblack_sheep píše:2.0 turbo malo?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |