No tak to nevim, ale důkaz na to nejniRasty píše:Ne to se nefotilo to se vidělo na vlastní oči. Ne se začalo fotit tak je u měla
Každopádně to je jedno, Ivíška znám po všech stránkách, ze všech úhlů.........
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
No tak to nevim, ale důkaz na to nejniRasty píše:Ne to se nefotilo to se vidělo na vlastní oči. Ne se začalo fotit tak je u měla
Tak to by chtělo ještě nějakou fotku . My jí to neřeknemMartasZ píše:Ivíška znám po všech stránkách, ze všech úhlů.........
tyhle fotky už pro mě neudělá, ale můžu vyhrabat ty od Dráčka a hodit je semales.ck píše:Tak to by chtělo ještě nějakou fotku . My jí to neřeknemMartasZ píše:Ivíška znám po všech stránkách, ze všech úhlů.........
Tyjo to je těžký, fakt je že ty s tim máš zkušeností víc než já ale rozcházet se s ní kvůli focení nebudu, to vás radši nechám ostrouhatMartasZ píše: Dyk se tváří úplně v poho a vypadá velmi mile, tak šup sem s dalšíma fotkama
Jednu radu bych ale měl a to, že je lepší dycky fotit nepřítelkyně, holky co fotim jsou přítelkyně jinejch většinou a samy mi říkaj, že jemu by takhle nepózovali.. je to divný, ale před přítelem se víc styděj.. a stejný to je i s výrazama
nevim nevim, skusim ještě kouknout, třeba to cd bude někde hozenýViki píše:Néé! Aleš hledej dál
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |