Chci koupit Hyundai Pony
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Ehm...uprimne, dej si tam co chces, Tobe to nepojede a podvozek bude trpet...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
To se na to auto napred musej hodit...ale je to Tvoje vec, dej si tam treba 17ky:DDD
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Dej si tam co chceš !!Třeba kola od traktoru!!Ale si to trošku přepísk,že každej hňup má 15´ky kola!!Patnácky mám taky a hňup nejsem!!!!weena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-50 15'ky má každej hnup weena
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ja mam taky patnactky, a zrovna si teda s nima jako hnup opravdu nepripadamweena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-50 15'ky má každej hnup weena
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Dráček píše:Ja mam taky patnactky, a zrovna si teda s nima jako hnup opravdu nepripadamweena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-50 15'ky má každej hnup weena
Ty hnupe, tak si tam dej 16ky a budeš HAPPY-MAN, HNUP-MANE.
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
Slovo se 4mi písmeny a jak dokáže naštvat... Podívej se na smajlíka a najdi si co znamená. A nerozčiluj se, budeš mít vředy! Skym bych si pak psal?ivan píše:Dej si tam co chceš !!Třeba kola od traktoru!!Ale si to trošku přepísk,že každej hňup má 15´ky kola!!Patnácky mám taky a hňup nejsem!!!!weena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-50 15'ky má každej hnup weena
Trochu zpomal jo??? Začal sis sám!!Tady se chováme ke členům slušně aweena píše:Slovo se 4mi písmeny a jak dokáže naštvat... Podívej se na smajlíka a najdi si co znamená. A nerozčiluj se, budeš mít vředy! Skym bych si pak psal?ivan píše:Dej si tam co chceš !!Třeba kola od traktoru!!Ale si to trošku přepísk,že každej hňup má 15´ky kola!!Patnácky mám taky a hňup nejsem!!!!weena píše:ponik je bezproblemový car. Mužu doporučit. Jsou nachylnější na zadní lemy a na špajsky.. ale stejně lemy musim vytahnout jestli tam dam ty 16'ky 7,5 205-50 15'ky má každej hnup weena
uctivě a každej se tu respektuje!!! Nic proti Tobě nemám,ale Hňupové nejsme!!To že si napsal ,že patnácky má každek hňup!! Mě osobně se to dotklo,bač jsem patnáckových alu kol majitelem!!
P.s Nestydím se za ně!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
taky 15ky...nic spatnyho na nich nevidim, ale snazim se slechtit vzhled (teda i vlastnosti), tak zkusim pridat nakej palec...ale radsi jen na zkousku, ne nic kupovat, abych pak moc nelitoval...:/
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP