Byla by nová verze Coupé/Tiburona generací třetí (počítáme RD a GK), čtvrtou (někteří uvádí model 2007 jako třetí (SIII v GB)), pátou (počítáme-li čtyřoko), nebo dokonce šestou (bereme-li v úvahu i facelift 2005)? Co myslíte? Tohle mě praštilo do očí, když jsem teď koukal na
Wikipedia: Hyundai Coupé:
Wikipedia píše:According to the Korean newspaper Autotimes, Hyundai has readied a new model of Tiburon with a 1.6 L/2.0 L turbocharged engine
Uvedený odkaz vede sem:
http://autotimes.hankyung.com/article_view.php?id=37741 ...kde toho moc nevyčtu, tak jsem to prohnal přes
Google Translator a ten vyplivl následující (resp. podstatný osmý odstavec):
Google Translator píše:Expected Genesis coupe was discontinued in Tuscany is the new clothes to change. Hyundai Genesis coupe, however, to differentiate with 1.6 ℓ for the new car will be fitted with turbo and 2.0 ℓ engine. The Genesis coupe with rear wheel authentic Tahoma Sports the development coupe, and the family of Tuscany, to maintain a lightweight front wheel will be Tahoma.
Česky pak:
Google Translator píše:Očekávané Genesis Coupe byl zastaven v Toskánsku je nové oblečení pro změnu. Hyundai Genesis Coupe však rozlišovat s 1,6 ℓ pro nový vůz bude vybaven turbo a 2,0 ℓ motoru. Genezi kupé se zadní kola závazné neproporcionální Tahoma Sport rozvoj kupé a rodinné Toskánsko, udržovat lehký přední kola bude neproporcionální Tahoma.
No přečtěte si to, přeložte si to, hlavně konec a pak mi řekněte: chystá se nějaké
Hyundai Tahoma?