Teď opět jezdím do práce a zpět a už jsem na 6,2l to je můj standard.

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Fííha, tak to jezdíš asi jako pěkné prasátkoPabloPicaso píše:Před týdnem jsme jeli na dovču do Krkonoš najezdil jsem od začátku do konce cca 1100km a průměrná spotřeba 5,8l.
Teď opět jezdím do práce a zpět a už jsem na 6,2l to je můj standard.![]()
![]()
ZdeněkSvoboda píše:Fííha, tak to jezdíš asi jako pěkné prasátkoPabloPicaso píše:Před týdnem jsme jeli na dovču do Krkonoš najezdil jsem od začátku do konce cca 1100km a průměrná spotřeba 5,8l.
Teď opět jezdím do práce a zpět a už jsem na 6,2l to je můj standard.![]()
![]()
![]()
![]()
Já se ještě snad nad 6 litříků nedostal...ani ve městě
rozdiely tiez mame.. najma po tom ked nulujes po tankovani, 200km mesto a potom okresky.. palubak ukazuje 0,3 az 0,7 l viac.. BTW spotreba fajn, ta priemerna rychlost je ale poriadne vysoka - to vyzera ze si siel tak minimalne polovicu trasy dialnicou69pavel píše:Plny kufr bagaze, 2dospeli,2 deti,klima, trasa Frydek-Mistek - Olomouc - Hradec Kralove - Liberec - Hřensko - a zpet 920 Km spotreba 43l ,prumer 4.67 rychl.prumer 89km/h celkem slusna prace = spokojenost![]()
jinak do prace 7km leto-zima 5.5l jsem nepresahl (jo,to kdyz me chytne rapla gumuji tak to vyleze i na 9l ale nastesti jsem rozumny
![]()
![]()
)
edit:palubni pocitac mi ukazoval o 0.3 l vice,nejake divne?mate tez rozdily?
jj,Belotin-Olomouc-Mohelnice dalnice misty 180km/h a pak jel jsem to v noci a mel jsem pujceny antiradarMexican píše:rozdiely tiez mame.. najma po tom ked nulujes po tankovani, 200km mesto a potom okresky.. palubak ukazuje 0,3 az 0,7 l viac.. BTW spotreba fajn, ta priemerna rychlost je ale poriadne vysoka - to vyzera ze si siel tak minimalne polovicu trasy dialnicou69pavel píše:Plny kufr bagaze, 2dospeli,2 deti,klima, trasa Frydek-Mistek - Olomouc - Hradec Kralove - Liberec - Hřensko - a zpet 920 Km spotreba 43l ,prumer 4.67 rychl.prumer 89km/h celkem slusna prace = spokojenost![]()
jinak do prace 7km leto-zima 5.5l jsem nepresahl (jo,to kdyz me chytne rapla gumuji tak to vyleze i na 9l ale nastesti jsem rozumny
![]()
![]()
)
edit:palubni pocitac mi ukazoval o 0.3 l vice,nejake divne?mate tez rozdily?
Martin Korpel píše:Ludia nemozem odolat viem ze mimo temu ale kamarat , kupovali si VW Passat (novy model v plnej vybave) 2.0 TDI skuste uhadnut aku ma prieeeeemernu spotrebu. Ja som odhadoval tak 6 max 7litrov na 100km vzhladom nato ze je to velky obsah motora a je novy tak som ratal s velkou spotrebou, no ked mi zahlasil ze PRIEMERNA SPOTREBA KTORU MA PRAVE TERAZ 12,4Litra tak som skoro umrel....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na tom 2.0 TDI (125kw) jazdi moj kolega z Hannoveru, jazdi dialnice 160-190 (ale pozor nie 5-20km, jazdi takto 300-400km), spotrebu ma od zaciatku spolu s mestom tesne nad 7 .... a aby som nezabudol doplnit, ma tam 6st DSG.. takze 12 je spotreba mozno pri suvislej 200 - 220 km/h, to ale nebude priemer ale skor okamzitasuper.soso píše:Martin Korpel píše:Ludia nemozem odolat viem ze mimo temu ale kamarat , kupovali si VW Passat (novy model v plnej vybave) 2.0 TDI skuste uhadnut aku ma prieeeeemernu spotrebu. Ja som odhadoval tak 6 max 7litrov na 100km vzhladom nato ze je to velky obsah motora a je novy tak som ratal s velkou spotrebou, no ked mi zahlasil ze PRIEMERNA SPOTREBA KTORU MA PRAVE TERAZ 12,4Litra tak som skoro umrel....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bude hlupost, na 2.0tdi sa da jazdit aj za 5,5 aj za 12 ale to musi clovek stale tocit a kalik jak sa len da. Normalny clovek ktory ide trosku nad limit sa zmesti do 7litrov bez vacsich problemov.
no moc bych se nedivil,pokud je to po meste, ktomu jeste klima a tezka noha-hotove nestesti, tu 6ku krom dalnice nevyuzije nikde,kolega v praci ma taky TDI cesta do prace a zpet 42 km tak by se dalo rict kombinovany provoz a pod 8.5 l se nedostane,zato kdyz najede na dalnici a frkne tam 6ku tak je na 5l,holt ty jejich kary jsou tezky.Mexican píše:na tom 2.0 TDI (125kw) jazdi moj kolega z Hannoveru, jazdi dialnice 160-190 (ale pozor nie 5-20km, jazdi takto 300-400km), spotrebu ma od zaciatku spolu s mestom tesne nad 7 .... a aby som nezabudol doplnit, ma tam 6st DSG.. takze 12 je spotreba mozno pri suvislej 200 - 220 km/h, to ale nebude priemer ale skor okamzitasuper.soso píše:Martin Korpel píše:Ludia nemozem odolat viem ze mimo temu ale kamarat , kupovali si VW Passat (novy model v plnej vybave) 2.0 TDI skuste uhadnut aku ma prieeeeemernu spotrebu. Ja som odhadoval tak 6 max 7litrov na 100km vzhladom nato ze je to velky obsah motora a je novy tak som ratal s velkou spotrebou, no ked mi zahlasil ze PRIEMERNA SPOTREBA KTORU MA PRAVE TERAZ 12,4Litra tak som skoro umrel....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bude hlupost, na 2.0tdi sa da jazdit aj za 5,5 aj za 12 ale to musi clovek stale tocit a kalik jak sa len da. Normalny clovek ktory ide trosku nad limit sa zmesti do 7litrov bez vacsich problemov.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |