Časom dám aj foto zatial sa majte a dakujem všetkým kt. poradia....

Moderátoři: Tringi, Moderátoři
tak vitaj, pod pravou packou smeroviek mam tempomat a pod lavou je nastavenie volantu. No a riadiacu paku len chyt a otacat ju doprava, mala by sa dat srobovatkaliber píše:zdravim, tak včera som domov priviezol moje coupe. Ide o červené Hyundai coupe GK rv.2002 2.0 105KW 120.000 km so všetkym okrem strešného okna, kožených sedačiek a vyhrievaných sedačiek. No nemám k tomu manual a preto mam pár otazok. S pačkou kde zapinam svetla resp. smerovky je ešte jedna mala pačka nevie niekto na čo slúži? Tempomat to asi teiž nema ani neviem či sa montovala radiacu paku idem menit za MOMO nero neviete náhodou či ten zavit je na tych pakach štandardný alebo?..
Časom dám aj foto zatial sa majte a dakujem všetkým kt. poradia....
Leje se tam zelena (modra) (pak je jeste cervena tu ne). Power steering fluid je kapalina posilovace rizeni.kaliber píše:dakujem teraz som si tak detailnejšie prezrel motor a treba tam dopnit chladiacu kvaplainu a neviem aku možem použiť či to je jedno? okerm ineho neviete co je v nadrzke na lavo s nazvom POWER STREERING FLUID?
s timhle ti neporadim mam ji tam taky na risce minimum ale mozna staci dolit jakakoliv fakt netusim jak to sni je nekdo sem urcite napise kdo to uz menil.kaliber píše:dakujem chladiacu kvapalinu mam zelneu (modru) a prosim ta aký druh kvapaliny resp. oleja posilovaca pouzivas lebo ako nemám ani šajnu. Či musím zistiť akú tam dávali predtým?
sekce srazy a nosovice a ze slovenska tam par lidi jedesipko4 píše:ludia kedy kde je ten zraz ide niekto zo slovanska ja by som siel z ilavy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |