Vilda píše:...Tak už se nestyď do jara času dost ... pak to dáme na vědomí na vlákně " New Accent " a potom do srazů .....
Tak mně napadá, co ten podzimní sraz, jak jsme to tom v Telči mluvili ???
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Vilda píše:...Tak už se nestyď do jara času dost ... pak to dáme na vědomí na vlákně " New Accent " a potom do srazů .....
Jo, jo, ten Pernštejn, ... ale to by mělo být v ranku kluků, v okolí Jihlavy a Brna .... já tam přijedu určitě, když nebudu zrovna sloužit Jinak výlet by to byl super, protože tenhle hrad, jsem chtěl vždycky vidět a taky by tam třeba přijeli klucí, pro který je Karlštejn nebo Sečská přehrada daleko ..... i když 2 x do roka, by mohl pár stovek za benzín nebo naftu obětovat každej. Do Telče si udělali výlet kluci, který jeli až ze severu a ty to měli pořádnej kus cesty ještě dneska to nadnesu ve vlákně " New Accent " a uvidíme ....cert píše:Vilda píše:...Tak už se nestyď do jara času dost ... pak to dáme na vědomí na vlákně " New Accent " a potom do srazů .....
Tak mně napadá, co ten podzimní sraz, jak jsme to tom v Telči mluvili ???
AhojMiros píše:Ahoj Zdendo a vítej doma.Pěkný fotky.Zdrželi jste se v Rogoznici dýl?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |