Já mám taky zámek a zpátečka tam někdy fakt jde špatně, jinak řadí dobřeDire píše:To som tu pisal uz opakovane niekedy od jesene 2008, horsie radenie a cvakanie vdaka defendlocku. Riesenie podla servisu = odvrtat defendlockvlado1979 píše:Mne v servise vraveli keď som dotazoval ohľadom horšieho zaradenia spiatočky, že je to spôsobené defendlockom.
Tuhost řazení i30
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Re: Tuhost řazení i30
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
- Reklama
-
- *
co mě osobně vadí na řazení, je tuhá 1, někdy se stane, v kopci, že musím např. z dvojky, přeřadit na jednotku, abych to trošku odpíchl a jedničku tam nemůžu vůbec narvat, musím několikrát promáčknout spojku, než tam vrazím jednotku, což v kopci, kdy brzdím, musím ještě přidávat plyn, moc práce najednou, takže jednička, když přeřazuji např. z dvojky, někdy mě to dost rozčertí, kor v těchto jarních dnech ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
lordmartin: Hyundai I30 CW, 1.6 CVVT, 93kW, modrá metalízka Indigo Blue, edice "made in Czech"
Právě se mi podařilo vyřešit problém se zpátečkou...Stačilo dotáhnout lanovod a nyní ok....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Hyundai I30 1,4l 80kw stříbrná
to jsis udělal sám? Můžeš být konkrétnější?land001 píše:Právě se mi podařilo vyřešit problém se zpátečkou...Stačilo dotáhnout lanovod a nyní ok....![]()
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
Nezapomeň, že dělám na převodovkárně v Hyundai je to práce asi 3 lidí včetně mě zatím to máme odskoušené na 2x I30, návod včetně foto a detailů dodám co nejdříve....
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Hyundai I30 1,4l 80kw stříbrná
zařazení 2. rychlostního stupně
Ahoj,
mám i30 cw, 1,6 benzín. Řazení dvojky mi nepřijde ideální. Během pohybu pákou cítím takové "hrknutí". Jedná se o běžný problém i30, nebo to může být špatně namontovaný defendlock?
Počítám, že až dojedu do servisu, budou mi říkat, že je to normální, a že si to časem "sedne".
Díky za odpověď.
mám i30 cw, 1,6 benzín. Řazení dvojky mi nepřijde ideální. Během pohybu pákou cítím takové "hrknutí". Jedná se o běžný problém i30, nebo to může být špatně namontovaný defendlock?
Počítám, že až dojedu do servisu, budou mi říkat, že je to normální, a že si to časem "sedne".
Díky za odpověď.
prodáno
Sloučeno s již založeným tématem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
-
- *
land001 píše:Nezapomeň, že dělám na převodovkárně v Hyundai je to práce asi 3 lidí včetně mě zatím to máme odskoušené na 2x I30, návod včetně foto a detailů dodám co nejdříve....
![]()
Tešíme se na návod, na tomto fóru bude pozměněna struktura, tak předem díky.
Jezdím:
Škoda Favorit 1.3 karburátor, 91 r.v.
Škoda Favorit 1.3 karburátor, 91 r.v.
Re: zařazení 2. rychlostního stupně
Mě tam ta dvojka taky nejde ideálně (defend lock mám taky), ale jak mám najeto víc a víc, tak se to zlepšije. Třeba to chce opravdu jen čas a sedne si to.pdmb píše:Ahoj,
Díky za odpověď.
Hyundai i30CW, 1.4 CVVT Clasic plus, 08/2009
Jestli to je defendlockem, pak musel být špatně namontovaný.laufas píše:Ten defend me se.eChtelo by to nejak postelovat.
Já ještě počkám pár tisíc, zda si to fakt nesedne. Pokud ne, zajedu někam do servisu (jinam, než jsem kupoval)
![Shhh :-$](./images/smilies/eusa_shhh.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Hyundai i30CW, 1.4 CVVT Clasic plus, 08/2009
ja mam ted v prosinci garancku, tak jim reknu, at to poradne proveri. nedelam si iluze,ale co kdybym.k.s píše:Jestli to je defendlockem, pak musel být špatně namontovaný.laufas píše:Ten defend me se.eChtelo by to nejak postelovat.
Já ještě počkám pár tisíc, zda si to fakt nesedne. Pokud ne, zajedu někam do servisu (jinam, než jsem kupoval), a pokud řeknou defendlock, pak jedu kde jsem kupoval, ať to nějak poštelujou
i30 1.4 + kn, 12/2007
-
- *
Tak u Tebe mám flašku za ten povolenej přítlačák?land001 píše:Nezapomeň, že dělám na převodovkárně v Hyundai je to práce asi 3 lidí včetně mě zatím to máme odskoušené na 2x I30, návod včetně foto a detailů dodám co nejdříve....
![]()
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
mam najeto 7000km s i30
řazení na hovno.
2. a 4. jdou ztuha
zpátečka malokdy na 1. pokus
občas se zasekává pohyb řadící páky do stran, takže někdy nejsem schopen zařadit 1., 2. nebo 5. stupen!
Na hovno!
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
řazení na hovno.
2. a 4. jdou ztuha
zpátečka malokdy na 1. pokus
občas se zasekává pohyb řadící páky do stran, takže někdy nejsem schopen zařadit 1., 2. nebo 5. stupen!
Na hovno!
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
i30 CW 1.4i r.v.2010 (od 2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Accent 1.5Crdi r.v.2004 (2006-2010)
Jen jestli není chyba na jiném místě,než na klacku po pravé straně řidiče.... ![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000