amaize píše:tom: mno, nevím ale ten debil asi nevěděl , že jezdíš na garančky,páč kdyby věděl tak by tě asi nesestřelil ???
to ne, ale mě spíš šlo o jednání pojišťovny, kterou vůbec nezajímalo že jsem hodinu před srážkou prošel servisem.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
amaize píše:tom: mno, nevím ale ten debil asi nevěděl , že jezdíš na garančky,páč kdyby věděl tak by tě asi nesestřelil ???
Praktikuju taky takhle.Pavel M píše:Na garančku v době záruky 100% ano a již se to mnohokrát vyplatilo,jinak po záruce ani náhodou.
tak mi to pak ale připadá , že tu havárii si zapříčinil ty , a nebo jde o to že pojišťovna ti nezaplatila to by jsi chtěl asi ty - není to ode mne skouška tvých nervů , ale jinak si neumím vysvětlit :tvé tvrzení chodím na garančky a nikoho to nezajímalotom píše:to ne, ale mě spíš šlo o jednání pojišťovny, kterou vůbec nezajímalo že jsem hodinu před srážkou prošel servisem.amaize píše:tom: mno, nevím ale ten debil asi nevěděl , že jezdíš na garančky,páč kdyby věděl tak by tě asi nesestřelil ???
Havárii jsem nezapříčil já, pojišťovna mi odmítla proplatit servisní prohlídku ze které jsem právě odjel...amaize píše:tak mi to pak ale připadá , že tu havárii si zapříčinil ty , a nebo jde o to že pojišťovna ti nezaplatila to by jsi chtěl asi ty - není to ode mne skouška tvých nervů , ale jinak si neumím vysvětlit :tvé tvrzení chodím na garančky a nikoho to nezajímalotom píše:to ne, ale mě spíš šlo o jednání pojišťovny, kterou vůbec nezajímalo že jsem hodinu před srážkou prošel servisem.amaize píše:tom: mno, nevím ale ten debil asi nevěděl , že jezdíš na garančky,páč kdyby věděl tak by tě asi nesestřelil ???
Né jen v německu , ale i Holandsko,belgie,Dánsko a myslím že i v Rakousku, jo holt jiný kraj jíný mrav, a rozbít meďoura a dostat jak od České pojišťovny 1/10 ceny - tak to je na infarktGandalf píše:Možná to tak funguje už i u nás, ale např. v Německu jsem četl o případech, kdy si klient pojišťovny najímá nezávislého znalce, ,........fantazii se meze nekladou...
za tretinu ceny to nevybavis.. na to dam krk.. spocitaj si kolko ta vysiel material a kolko praca v servise.. rataj s tymn, zeatrex píše:Ahoj, mam dilemu - accenta som kupil v septembri 2006, doteraz som absolvoval 2 zarucne prehliadky (september 2007, september 2008) chodim v rocnych intervaloch nakolko mam najazdene len nieco vyse 30 tis km, auto ma 3 roky zaruku (ak som si to vsimol spravne, viac urcite nie ) - otazka, kedze teraz v septembri bude mat auto 3 roky, mam ist na garancku ako obvykle a platit cca 200 € ako obvykle alebo to skor vybavit niekde inde mimo hyundai za tretinu ceny.. ak by sa nieco stalo po troch rokoch, auto je po zaruke, zda sa mi zbytocne teda platit kopec penazi viac menej len za vymenu oleja... co spravit?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |