Ale tých 7000ot/min. sa mi nezdá. Veď obmedzovač vypína asi pri 6500, alebo sa mýlim?

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Hmm tak to sa celkom tešímtpac9999 píše:na neupravených motoroch sa obmedzovač zapína pri 6500 ot. , ale ak poznáš nejakých "maníkov" čo sa rozumejú do takýchto úprav tak ti možu motor naštelovať tak aby si motor mohol vytočiť aj na viac
![]()
Najbližšie už priložím aj Video![]()
![]()
...
nechcem nijak sturat, ale naco vypinat obmedzovac? vykonova hranica je nizsie, teda vykon uz po istych otackach nerastie. Druha vec, je to atmosfericka 1,4.. tretia vec som zvedavy ako budes popisovat reklamaciu motora.. alebo to auto patri "ocinovi a mamine" ???tpac9999 píše:na neupravených motoroch sa obmedzovač zapína pri 6500 ot. , ale ak poznáš nejakých "maníkov" čo sa rozumejú do takýchto úprav tak ti možu motor naštelovať tak aby si motor mohol vytočiť aj na viac
![]()
Najbližšie už priložím aj Video![]()
![]()
...
... A teď nám pověz ještě tu pohádku O červený karkulcetpac9999 píše:Ahojte, vôbec nesúhlasim s tými ktorý hovoria že Accent 1.4 16V je lenivy !![]()
Povedal by som, že je až moc živé !... stačí keby ste len do ňho vrazili pár Eúr,,,
Ja som doň kúpil Air Intake (vzduchový filter) , vyhodil som staré rúry výfuku (lebo začali hrdzavieť) a dal som 3˝ chromovanú rúru, a dokupil nový výfuk ... vyšlo ma to ani ne na 200Eur !![]()
A výsledok? Je neoceniteľny !![]()
Ten zvuk a ťah !
0-100Km/h - 8 - 8,5 sek.
Pri 4000ot. si pripadám ako v nejakej formule, a pri 7000ot ? ... to už ani neviem opísať !...
Z nuly na sto za 8 - 8.5 sek. ??? A 1.4ka ??? To ti tam mechanik tajně našrouboval turbotpac9999 píše:Ahojte, vôbec nesúhlasim s tými ktorý hovoria že Accent 1.4 16V je lenivy !![]()
Povedal by som, že je až moc živé !... stačí keby ste len do ňho vrazili pár Eúr,,,
Ja som doň kúpil Air Intake (vzduchový filter) , vyhodil som staré rúry výfuku (lebo začali hrdzavieť) a dal som 3˝ chromovanú rúru, a dokupil nový výfuk ... vyšlo ma to ani ne na 200Eur !![]()
Ten zvuk a ťah !
0-100Km/h - 8 - 8,5 sek.
Pri 4000ot. si pripadám ako v nejakej formule, a pri 7000ot ? ... to už ani neviem opísať !...
Co se ti na tom nezdá Vildo???Vilda píše:Z nuly na sto za 8 - 8.5 sek. ??? A 1.4ka ??? To ti tam mechanik tajně našrouboval turbotpac9999 píše:Ahojte, vôbec nesúhlasim s tými ktorý hovoria že Accent 1.4 16V je lenivy !![]()
Ten zvuk a ťah !
0-100Km/h - 8 - 8,5 sek.
ale no tak, synku ..... jako vtip dobrý
pfff.. to ja po piatich sekundach uz zastavujem pri najblizsom motoreste a objednavam si kafeHaer píše:Mojes 1348ccm zrychli z 0 na 100 m/min pod pet vterin i s nastartovanim a bez uprav
Leda, tak s Cukráku dolůtom píše:Co se ti na tom nezdá Vildo???Vilda píše:Z nuly na sto za 8 - 8.5 sek. ??? A 1.4ka ??? To ti tam mechanik tajně našrouboval turbotpac9999 píše:Ahojte, vôbec nesúhlasim s tými ktorý hovoria že Accent 1.4 16V je lenivy !![]()
Ten zvuk a ťah !
0-100Km/h - 8 - 8,5 sek.
ale no tak, synku ..... jako vtip dobrý
Moje C4 dokáže také zrychlit z 0-100 za 8vteřin...
Teď už jen najít vhodné hodně prudké klesání...
Ten muj byl taky OT, takze taky sorrymiro263 píše:Preco tu riesite "hovadiny" ? Cakam ze si zachvilku do popisov pribudnu udaje v dlzke ( cm ) aby ste mohli porovnavat. Sorry za OT.
Taky bych chtel bydlet na RohlenceMexican píše:pfff.. to ja po piatich sekundach uz zastavujem pri najblizsom motoreste a objednavam si kafe
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |