Včera jsem se jen tak letmo koukal a neviděl jsem ho tam nikde. ale mám tam funkční startér, resp. dva
K sundavání nádrže. Tak za prvé je nejlepší tam mít co nejmíň benzínu. Přecijen, když tu nádrž držíš a přelévá se Ti tam 20l, tak to má snahu se Ti vysmeknout z ruky a přervat nějakou hadici.
V první řadě zvedneš zadek auta a bokem nádrže povolíš hadici od víčka nádrže (tlustá), pak povolíš na co dosáhneš. Vlezeš pod auto (je dobrý něčím si tu nádrž podložit, třeba 2 hevery a prkno; já to prvbně dělal tak, že jsem si jí přidržoval nohama, ale to je naprd), povolíš dva šrouby co drží pásky nádrže a už jde dolů. Musíš jí pouštět pomalu a koukat, kde je ještě nějaká hadice připojená. Je jich tam snad 5,6, nepamatuji si přesně. Hlavně, trubky od čerpadla bývají orezlé, takže hrozí, že když to spustíš moc rychle, urveš je. No a povolení čerp. od nádrže, to je kapitola sama pro sebe. Až to vyndáš, polej to brzdovkou nebo WD40 a jdi si tak na hoďku dát kafe. Já to musel povolovat kombinačkama, protože hlavičky řroubů byly tak sežraný, že měly tvar kužele a žádným klíčem jsem se nechytal, ale nakonec jsem to povolil. Pak jsem si tam dal jiný, závity jsem natřel molykou a kdykoli jsm potřeboval se v tom povrtat, bylo to OK.
Prostě žádná věda a hlavně nechvátat.
Ještě se Ti juknu po čerp., ale až zítra. Zatím a ať se vede.