loketní opěrka accent

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Richard
*

loketní opěrka accent

Příspěvek od Richard »

Please, nemáte někdo vyfocenou originál loketní opěrku v Accentovi? Dost mi v tom autě chybí, chci si jí přikoupit, ale když jí vidim někde na obrázku samostatně, tak mi přijde trošku nepatřičná. Dík. :wink:
Reklama

Felotron

Příspěvek od Felotron »

Za chvilku to bude u mne v galerii...

ZMENA: Je to v galerii Albu v kategorii Accent...

PS: Sorry za kvalitu fotek, ale dosly baterky ve fotaku, tak jsem to fotil mobilem...

Jo a jeste drobnost - typuju, ze jestli ji chces, budes si muset koupit nove sedadlo ridice...
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Je možné dokoupit opěrku pro dodatečnou montáž, která se montuje na středové plasty mezi sedadly. :idea:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hanz píše:Je možné dokoupit opěrku pro dodatečnou montáž, která se montuje na středové plasty mezi sedadly. :idea:
Tu ma tatka v Elantre a NIKOMU to nedoporucuju, protoze to STOJI ZA PRD!!!

Bacha na to... Za chvilku se to skoro rozpada a do auta to moc nepasuje... Je to takovy levny smejd :(

Ale je to taky moznost....
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Tak to budu bez opěrky - SHIT.. :cry:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Toz jeste pak muzu dodat fotky te neoriginal operky - jestli vas to teda zajima.
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Tož di do teho... :wink:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hanz píše:Tož di do teho... :wink:
Toz jo ;) ...ale to by chtelo fotak.... a ten nemam doma :( ....bo uz je u nas dost tmavo a z mobilu ty fotky jsou na prd.....
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Toz tady to mame....

Tady jsem se snazil ukazat rozsah pohybu vrchniho dilu. (mekke plasty, ktere se krouti jak hadi v soli)

Obrázek

Obrázek

Zde jsem se snazil zchytit pant, ketry umoznuje ten vyse ukazany pohyb. Vsimnete si tech sroubecku - ty cerne jsou original, stribrne jsou tam misto puvodnich, ktere upadly...

Obrázek

Magnet, ktery mel ten horni dil drzet dohromady se spodnim...akorat se vytrhnul....

Obrázek
Obrázek

Celkovy pohled, aneb blbe se radi 2, 4, zpatecka (operka je totiz moc dlouha)

Obrázek

Toz asi tak... Navic ta kozenka se tam moc nehodi a ta operka neni polstrovana, takze taky nic prijemnyho :'(
Hanz

Příspěvek od Hanz »

A jak u toho "zařízení" můžeš pracovat s ruční brzdou?? :cry: Já si s ní někdy pomáhám do zatáček Obrázek
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Felotron

Příspěvek od Felotron »

No na rucku muzes zapomenout... Original je holt original :idea:
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Felotron píše:No na rucku muzes zapomenout... Original je holt original :idea:
Tak na to prdim, v zimě a s přednim náhonem je ručka něco jak záchranný laso. A bez něj se jeden může utopit :cry:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Felotron

Příspěvek od Felotron »

Hanz píše:
Felotron píše:No na rucku muzes zapomenout... Original je holt original :idea:
Tak na to prdim, v zimě a s přednim náhonem je ručka něco jak záchranný laso. A bez něj se jeden může utopit :cry:
Tak to chodi... Asi nejlepsi by bylo sehnat sedacku s original operkou... Jenze sedacka z bouranyho auta bude asi celkem KO :(
Roman
*

Loketní opěrka.

Příspěvek od Roman »

Viděl jsem fotky, jo je stejná ,ale povlak není koženka ,ale stejný materiál jako na sedačce, stojí asi 2.000,-kč, ale problém je v tom ,že pasuje pouze do modelu od začátku roku 2003. Já jsem jí napasoval do roku 2002, musel jsem uříznout orig. výstupek na opěrce a udělat na ní držák, aby byla schopna udržet váhu,když se člověk pořádně opře. Jinak do modelu 2003 se zasune do kruhového otvoru za ruční brzdou a tam se přichytne třema samořezkama. Chce to ale zvyknout si, protože trochu překáží při zatahování ruční brzdy.
Roman
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“