loketní opěrka accent
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
loketní opěrka accent
Please, nemáte někdo vyfocenou originál loketní opěrku v Accentovi? Dost mi v tom autě chybí, chci si jí přikoupit, ale když jí vidim někde na obrázku samostatně, tak mi přijde trošku nepatřičná. Dík.
- Reklama
Tu ma tatka v Elantre a NIKOMU to nedoporucuju, protoze to STOJI ZA PRD!!!Hanz píše:Je možné dokoupit opěrku pro dodatečnou montáž, která se montuje na středové plasty mezi sedadly.
Bacha na to... Za chvilku se to skoro rozpada a do auta to moc nepasuje... Je to takovy levny smejd
Ale je to taky moznost....
Toz tady to mame....
Tady jsem se snazil ukazat rozsah pohybu vrchniho dilu. (mekke plasty, ktere se krouti jak hadi v soli)
Zde jsem se snazil zchytit pant, ketry umoznuje ten vyse ukazany pohyb. Vsimnete si tech sroubecku - ty cerne jsou original, stribrne jsou tam misto puvodnich, ktere upadly...
Magnet, ktery mel ten horni dil drzet dohromady se spodnim...akorat se vytrhnul....
Celkovy pohled, aneb blbe se radi 2, 4, zpatecka (operka je totiz moc dlouha)
Toz asi tak... Navic ta kozenka se tam moc nehodi a ta operka neni polstrovana, takze taky nic prijemnyho :'(
Tady jsem se snazil ukazat rozsah pohybu vrchniho dilu. (mekke plasty, ktere se krouti jak hadi v soli)
Zde jsem se snazil zchytit pant, ketry umoznuje ten vyse ukazany pohyb. Vsimnete si tech sroubecku - ty cerne jsou original, stribrne jsou tam misto puvodnich, ktere upadly...
Magnet, ktery mel ten horni dil drzet dohromady se spodnim...akorat se vytrhnul....
Celkovy pohled, aneb blbe se radi 2, 4, zpatecka (operka je totiz moc dlouha)
Toz asi tak... Navic ta kozenka se tam moc nehodi a ta operka neni polstrovana, takze taky nic prijemnyho :'(
Tak to chodi... Asi nejlepsi by bylo sehnat sedacku s original operkou... Jenze sedacka z bouranyho auta bude asi celkem KOHanz píše:Tak na to prdim, v zimě a s přednim náhonem je ručka něco jak záchranný laso. A bez něj se jeden může utopitFelotron píše:No na rucku muzes zapomenout... Original je holt original
Loketní opěrka.
Viděl jsem fotky, jo je stejná ,ale povlak není koženka ,ale stejný materiál jako na sedačce, stojí asi 2.000,-kč, ale problém je v tom ,že pasuje pouze do modelu od začátku roku 2003. Já jsem jí napasoval do roku 2002, musel jsem uříznout orig. výstupek na opěrce a udělat na ní držák, aby byla schopna udržet váhu,když se člověk pořádně opře. Jinak do modelu 2003 se zasune do kruhového otvoru za ruční brzdou a tam se přichytne třema samořezkama. Chce to ale zvyknout si, protože trochu překáží při zatahování ruční brzdy.
Roman