HYUNDAI COUPE 1.6
R.V.: 2003
Zatím provedené úpravy: čirá přední světla (bez oranžového blinkru), chromované díly (víčko nádrže, kliky, kroužky kolem mlhovek), stříbrné interiérové doplňky, autorádio s DVD, prahové lišty Tuscani...
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
To je taky rádio? Nebo spíš navigace?tommy_coupe píše:a bonus...
Máme...DEDe píše:ty jo vypada skoro jak moje takovy deja-vuNo mame to moc pekny
Stejne se ten stribrnak na slunicku krasne leskne
Pokusím se to nepřeplácat...Hardcam píše:Pokud to nepreplacas plastovym chromem, bude to pekny...takhle se mi to az na vicko nadrze docela libi, ten chrom na klikach je i docela vkusnej. Kola nevim, jestli jsou chrom nebo lesteny hlinik, doufam, ze hlinik...jinak ty predni svetla jsi vyresil pekne, vypada to uplne jinak.
až je nasadím, tak sem foto určitě nahodím...já jsem nad kolama dlouho přemýšlel - nakonec jsem zvolil chromy a k tomu chrom doplňky...snad bude výsledek OK...DEDe píše:ty kola by me taky zajimaly jak budou vypadat pokud je nahodou nasadis tento rok lupni sem fotkuJa budu kupovat asi na dalsi leto az ale zrejme kombinaci cerno stribrne.
ja to mel puvodne v planu taky tak tak sem prave zvedavej jak to bude vypadattommy_coupe píše:až je nasadím, tak sem foto určitě nahodím...já jsem nad kolama dlouho přemýšlel - nakonec jsem zvolil chromy a k tomu chrom doplňky...snad bude výsledek OK...DEDe píše:ty kola by me taky zajimaly jak budou vypadat pokud je nahodou nasadis tento rok lupni sem fotkuJa budu kupovat asi na dalsi leto az ale zrejme kombinaci cerno stribrne.
DEDe píše: Ja budu kupovat asi na dalsi leto az ale zrejme kombinaci cerno stribrne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |