Mimoňský setkání
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Jsem sice ze západu Čech,ale slivovici doma taky pálíme..Jo jo,doma .Takže jestli mi někdo udáte,nedostanete ochutnat,pač budu bručet na Pankráci za černý pálení Ale když budete hodný,vezmu ji ssebou a zmatléme se jako carský důstojníci
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Ále tak černě to nevidím,víš jaký máme poliše(naše místní)!!Kyrglik píše:Jsem sice ze západu Čech,ale slivovici doma taky pálíme..Jo jo,doma .Takže jestli mi někdo udáte,nedostanete ochutnat,pač budu bručet na Pankráci za černý pálení Ale když budete hodný,vezmu ji ssebou a zmatléme se jako carský důstojníci
Horší je když pálíš listí na zahradě to jsou ve střehu!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že ne, ale povozíš mě v tom svým, ivanem poladěným, autíčkuRasty píše:já si ji klíďo zopíknu s tebou jestli nejsi protiHanz píše:..hergot, tady se někdo umí pěkně zabejčit, jen co je pravda! Já si teda tu frašku klidně a RÁD zopáknu...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Hoši, samá slivovice!!! Já sem pak slabej na nohy, budete mě nosit! Toto zase pěkně začíná.... Ale teď už ode mě nigdo žádnej tip nebo dohodu na to jak pojedem, nečekejte. Já jedu sám s Joudou, maximálně se sejdu s pražskejma oučastnikam a na slezinu v mimoni dorazim na vlastní riziko. Nejni už začátek června?????
Naposledy upravil(a) Hanz dne 30 dub 2006, 22:51, celkem upraveno 1 x.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
4Zaludnikrs a Hardcam:
Hoši, znáte zařízení jménem hajzl? Tak do něj spláchněte tu vzájemnou nevraživost, tady sme kvůlivá něčemu jinšímu. Vy se chlapi oba dva vydíte spolu tak často, že jeden druhýho nemůže přehlídnout natož tolerovat....
Hoši, znáte zařízení jménem hajzl? Tak do něj spláchněte tu vzájemnou nevraživost, tady sme kvůlivá něčemu jinšímu. Vy se chlapi oba dva vydíte spolu tak často, že jeden druhýho nemůže přehlídnout natož tolerovat....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V