Modrákovo deníček
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Modrákův deníček: tak pokračujem
Co já ho měl, tak to byla taková "skládaná trubka" - něco jako "husí krk." Díra byla většinou buď ve vnitřní htraně nebo ve vnější. Takže to po obvodu šlo zavařit vcelku pěkně a dál pružil
400 No to to radši koupím. Poslední info, kdy jsem na ně koukal bylo asi 800.
400 No to to radši koupím. Poslední info, kdy jsem na ně koukal bylo asi 800.
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Co já mám info tak 900,- Ale s tím se smířím.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
jenom abych nemystyfikoval, 400,- stál na accenta, měnil jsem minulý rok, snad to bude krapet podobný
jde o průměr trubky a délku vlnovce
jde o průměr trubky a délku vlnovce
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
A naprášíte mi někdo z hlavy ty rozměry? délka/průměr
nejlepší je vlézt pod auto a změřit to. Můžeš ho mít třeba už měněný a většinou se dává delší kus, aby se nenastavovaly trubky. Já naměřil původní 50x200 (ale to je Coupe Rd), koupil jsem 50x230, cenu už nevim, něco kolem 800,- třívrstvej. Prodávaj se i obyč jednovrstvý, ale taky nic nevydrží
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne dneska Modrák zase vyškolil Teď se tomu směju, ale když mi na dálnici ve 150 pod plným plynem chcípnul motor, krve by se ve mně nedořezal...
Naštěstí to jsme dojeli na pumpu a protože se mnouj jel i PenerJack tak jsme začali řešit co s tím... zoufalej sem po 10 minutách volal tátovi, kopal bezmocně do svodidel ale prostě motor točil, ale ne a ne naskočit... Navíc jsme docela spěchali, takže o to hůř se u toho myslelo.
Pak jsem se s chladnější hlavou pustil do hledání zakopanýho brouka a když jsem sundal rozdělovač, vypadl na mne odpojený kabel od cívky!!!
Z pomoci hadru jsme v rozhicovaném motoru kabel pořádně zacvakli, zkusil jsem nastartovat a skupáč chytnul na břinkknutí klíčku.
Já VŮL nezkontroloval ještli je dobře zapojenej, když sem měnil kabely s rozdělovačem a prostě jsem se spokojil s tím, že auto jede. Záhada je, že jsem s poloodpojeným, ojiskřeným kabelem od cívky najel po městě přes 600km a pořád se to tvářilo jakože dobrý
No hlavně že to zase skončilo Heepyendeem
Naštěstí to jsme dojeli na pumpu a protože se mnouj jel i PenerJack tak jsme začali řešit co s tím... zoufalej sem po 10 minutách volal tátovi, kopal bezmocně do svodidel ale prostě motor točil, ale ne a ne naskočit... Navíc jsme docela spěchali, takže o to hůř se u toho myslelo.
Pak jsem se s chladnější hlavou pustil do hledání zakopanýho brouka a když jsem sundal rozdělovač, vypadl na mne odpojený kabel od cívky!!!
Z pomoci hadru jsme v rozhicovaném motoru kabel pořádně zacvakli, zkusil jsem nastartovat a skupáč chytnul na břinkknutí klíčku.
Já VŮL nezkontroloval ještli je dobře zapojenej, když sem měnil kabely s rozdělovačem a prostě jsem se spokojil s tím, že auto jede. Záhada je, že jsem s poloodpojeným, ojiskřeným kabelem od cívky najel po městě přes 600km a pořád se to tvářilo jakože dobrý
No hlavně že to zase skončilo Heepyendeem
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Yurii, my jsme asi největší exoti klubu
Včera se mi stalo něco podobného. jedu, najednou začal motor na volnoběh chcípat, takže průjezd městem se změnil v naprostou lahůdku, přestal táhnout a měl nepravidelný chod. Do toho, jak jsem byl zpocenej jsem se orosil, že to nahozený turbo je opět v pr... Ale říkal jsem si, že by to mohla být i jen třeba váha. Jel jsem tedy mým stylem při poruše - nezastavovat a hlavně dojet tam, kde to můžu dát dokupy, tzn. k našim an chatu. Přijedu, za chvíli se objeví taťka a ptá se, co s tím mám, že to tak hrozně prská a chcípá. Říkám váha nebo turbo. Otevřu haupnu, juknu do motoru a měl jsem spadlou hadici od váhy na turbo Nechápu jen, jakto, že sjela, když jsem jí utahoval fest. No nic, i to se někdy stane
Včera se mi stalo něco podobného. jedu, najednou začal motor na volnoběh chcípat, takže průjezd městem se změnil v naprostou lahůdku, přestal táhnout a měl nepravidelný chod. Do toho, jak jsem byl zpocenej jsem se orosil, že to nahozený turbo je opět v pr... Ale říkal jsem si, že by to mohla být i jen třeba váha. Jel jsem tedy mým stylem při poruše - nezastavovat a hlavně dojet tam, kde to můžu dát dokupy, tzn. k našim an chatu. Přijedu, za chvíli se objeví taťka a ptá se, co s tím mám, že to tak hrozně prská a chcípá. Říkám váha nebo turbo. Otevřu haupnu, juknu do motoru a měl jsem spadlou hadici od váhy na turbo Nechápu jen, jakto, že sjela, když jsem jí utahoval fest. No nic, i to se někdy stane
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele buď v klidu, sem Ti zapomněl říct, že i když máš turbo totálně oddělaný tak motor normálně běží parádně, akorát ztratí výkon a maximálně se kouří z vejfuku To já už zažil
Člověče aby mne Tvoje rodina s přítalkyní nepřijeli do Prahy lynčovat co sem Ti to prodal za krám že se v tom furt hrabeš, děláš bordel a nemáš čas se jim věnovat
Člověče aby mne Tvoje rodina s přítalkyní nepřijeli do Prahy lynčovat co sem Ti to prodal za krám že se v tom furt hrabeš, děláš bordel a nemáš čas se jim věnovat
Toho se neboj. Oni ví, že i když nadávám, nemohl bych bez nějakého toho hrabání se v autě být Naši jsou už zvyklí a drahá si zvyká Resp. už je zvyklá taky
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedá a musím se pochlubit co mi dneska přišlo Já si nechám jenom dvoje a o druhé se podělím s Tiburonem Už se těším jak malej harant
- Přílohy
-
- Podložtičky pod kola 2x2,5cm a 2x3cm ;)
- 27082009(002).jpg (83.16 KiB) Zobrazeno 410 x
Yurííííííííí, na kolik Tě vyšly? Já chci taky!!!! A co budeš dělat s těma, co jsi měl doteď na zádi? Nechceš se jich zbavit?
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No kdybych Ti řek na kolik mne vyšly, musel bych Tě zabít A budu Tě muset zklamat, zadní podložtičky poze přesunu přibližně o 2383 mm ve směru jízdy Až v případě, že by s nimi byly problémy na pření nápravě bych se jich zbavoval, pak jsi první na řadě.
Že jsem se bál, že je budeš šoupat směr vpřed heleť, povídej, přeháněj. Já je viděl asi za 4,5 klacku. Hrozná cena, brrrrr.
Jo, mimochodem, nějak mi včera došlo, že jsem vlastně kapitánem Černé Perly
Jo, mimochodem, nějak mi včera došlo, že jsem vlastně kapitánem Černé Perly
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, řekl sis o to ale asi budeš dělat něco jako tenhle smajlík tak než ten odkaz otevřeš dej pryč všechny tvrdý věci a věci co bys mohl rozbít
A teď se koukni sem
A teď se koukni sem
Si děláš srandu. Tak to mi ani nenapadlo, že by to na Aukru někdo měl. Týýýývole
A to jsem doufal, že máš nějakej zdroj.
Chlape, tak to Ti patří gratulace, protože tohle je vééééélmi dobrá koupě