At zijou benzinky v CR

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: At zijou benzinky v CR

Příspěvek od Mexican »

problem bol s velkou pravdepodobnostou u prevadzkovatela (najomcu) pumpy - to vyzera na to ze pri manipulacii sa skutocne vela veci nedodrzalo tak ako ma.. a mozno kombinaciu malej pumpy s malym odberom... kusok od slavkova u Brna -> Hodejice stoji Benzina.. jednak ze vzdy ked idem okolo tam nevidim ani auto, asi o 400m je Unicorn (podla vela ludi tiez jedna zlaaaaaa pumpa) a tam je pri kazdom stojane auto.. aj pocas uzavierky E50. a uprimne povedane, radsej by som zobral palivo na tom Unicorne ako na tej benzine.. velakrat som videl tu istu cisternu zastavit pri pumpach rozlicnych znaciek - cisterna Petrotrans a nevylucujem ze tie dve Hodejovicke pumpy zasobuje ta ista cisterna.. rozdiel asi bude v tom ako dlho to palivo lezi v tankoch a v akom stave su cerpadla, podzemne nadrze a podobne.. Preto som pisal, zalezi konkretne na pumpe a nie na znacke
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Reklama

Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Tak to je pěkný, to sem si pochvaloval, jak pěkně jsme u LukOilu natankoval plnou za 27.90/l Tak to radši poběžím zpátky k Shellu na Vpower než riskovat podobný problémy. [-X
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od delphino »

Kdyz jezdim po meste, tak tam hazu omv, mam ji nejbliz, i kdyz neni zrovna levna, kdyz jedu nekam dal a potrebuju natankovat vic, tak jedine ONO :mrgreen: at si rika, kdo chce 26,50 oproti beznym 28,20 je znat a tankuju tam casto a zatim zadna zavada ci ztrata vykonu..
Hyundai coupe 1.6 98 16V
David PLEVA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David PLEVA »

Já vím, že o mně teď možná řeknete, še bych si nechal pro pětník vrtat koleno, ale já jezdím s oběma auty na benzinku Tesca v Ostravě-Třebovicích. S manželkou tam tankujeme od doby, co pumpa existuje a žádné problémy s benzínem ještě nebyly ani v létě ani v zimě. Tesco má pečeť kvality, tak by to úplný hnus snad neměl být.

Jinak o kvalitě benzínu a pečeti kvality článek zde: http://aktualne.centrum.cz/finance/dopr ... ?id=642717
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Vilda

Příspěvek od Vilda »

Tak, já mám přesně opačné zkušenosti s hypermarket. benzínem :? nižší výkon, klepání v motoru a návštěva servisu .... takže opravdu úspora jako sviňa :mrgreen: kvůli 12ti korunám na deset litrů benzínu .... takže už nikdy :!:
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024

Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný

Yamaha Midnight Star 1300 De luxe

New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

David PLEVA tak, tak.. vela ludi si vsak mysli, ze co je drahe to je dobre. tiez na Globus / Tesco palivach nevidim nic zle.. to mnozstvo ludi, pecat kvality od ustavu paliv a maziv hovori samo za seba
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

ja tankuju u Tesca v Tabore a nemuzu si stezovat, kara jezdi a blazen, ale videl sem co vytahli z nadrze Twinga tankujiciho u Taborskych pump Wagnerka, ve dvou litrech pul na pul neco jako benzin a voda :-k
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

no tezko rict kde je pravda asi to clovek proste nema sanci vychytat dokud nebudou provadet kontroly a zverejnovat vysledky. Preci jen jezdim hodne a nekdy se ceny Lukoilu a OMW lisi treba o 3 koruny coz je na plne nadrzi uz treba 170 kacek takle natankovat parkrat a ma clovek usetrenej litr ani nemrkne (tankuju tak 3x za mesic to je usetreny petikilo za rok to je 5tacu) Tak je otazka jestli pravdepodobnost ze je palivo horsi predci usetrenych 5 tacu rocne. Ja tankuju tak pul na pul bud lukoil nebo shell/omw.

jinak nizzsi cena lukoilu vubec nemusi znamenat horsi palivo vsak to jsou rusaci a je to jejich ropa a chtej dobit nas segment trhu aspon tlaci ceny dolu.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

ja tiez tankujem u tesca zatial ziadny problem dufam ze ani ziadny nebude
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

ja to mam easy. beru u shellu porad, vyjimecne u OMV. takze kdyby neco vim kam jet :lol: ale tak nak se toho u shellu fakt nebojim, nikdy se mi nestalo ze bych vzal spatnej benzin.
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

nj jenze ja kdyz vyjedu nekam dal z brna vetsinou musim tankovat i nekde v divocine kde to neznam :) a kdyz clovek jede uz skoro na vypary i papoil hopotesi :mrgreen: :D
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

DEDe: to je jedina situace, kdy naberu neco jineho. nastesti se mi takova jeste nepodarila. ja nerad jezdim s min jak ctvrtkou nadrze.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
XMira

Příspěvek od XMira »

Já tankuju v poslední době dost často u Benziny nebo u OMV. Fakt je ten, že když jsme jedinkrát v životě natankoval (ještě do předešlýho auta) u Makra, tak jsem cítil, jak to zaškubává a kámoš, co jel za mnou mluvil o zajímavých kouřových efektech. Takže budu nadále auto rozmazlovat, než bych ušetřil nějakých 80Kč na nádži. Pokud pro mě bude těch osmdesát korun rozhodujících, tak radši pojedu "na spotřebu" a ušetřím možná i víc, protože Getzánek při klidné jízdě mimo město (90-110km/h) umí jet pod šest litrů, ale při agresivní jízdě 100 - 180 taky přes osm. :?
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Jackie
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackie »

:D Když to tak pročítám, tak si stále víc a víc stojím za zlatým LPG LPG LPG :-)

Příspěvek od zdenek76 »

no, já tankuju převážně u Shellu spíš tak ze zvyku a protože mám jejich platební kartu, párkrát jsem vzal u Makra (to mi subjektivně přišlo, že auto nejelo tak dobře) či OMV (když při dlouhé cestě není Shellka). Cenový rozdíl jedné dvou korun na litru mě nedonutí jezdit k nevyzkoušené benzince, navíc u Shellu dostávám jakýsi body, takže jednou za čas tam nakoupím piva a pití na grilovačku za body a je klid.

Obecně si myslím, že nás s benzinovými motory zase až tak kvalita benzinu trápit nemusí. Auto třeba pojede hůř a tak, ale riziko závažného poškození motoru je minimální. U nafty je to jiná, tam i jedno "špatné" natankování může ve výsledku přijít na několik desítek tisíc za opravu.
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“