hujere rikam resme to bez zbytecnych emoci..Hujer píše:Si se zamysli nad tim komu a na co odpovidam!Ja reagoval na toho dotycnyho co je na vrakovisti!Ne na technika,u nas,coz je muj OTEC,takze jestli si si tady dovolujes urazet cloveka ktereho znam 30 let,tebe jen mozna 2 roky a to jeste z jedouciho vlaku tak mladej narazis a tvrde tak brzdi!ME TREBA URAZEJ.nIKOHO JINYHO PROTOZE TO JE MEZI NAMA.JA SEM TI TADY HNED NASEL ZE LZES TY KDYZ SI ME TVRDIL A TADY VSEM ZE SI S COUPATKE NEJEZDIL A JINDE NAPISEZ ZE SI SNIM NAJEL 10000KM A S LANTROU 20000KM ZA ROK!Jak mas prosimte dlouho Lantru?Na tvoje argumety nehodlam furt dokola odpovidat,tak naposledy skracene:Ty si chtel zaplatovat auto,tak to mas a vedelsi ze je to bez zaruky a ze to muze vylest.Jinak pan Ptacnik to jen polil onto nevyvaroval a ja ze svejch penez ti nebudu platit lak kvuli tvemu spatnemu rozhodnuti!Jinak spor tady furt otacis ty.Cele je to otom co jsme si domluvili.black_sheep píše:predpokladal jsem, ze vzhledem k vystupovani se jedna o nakyho sefa. tak to je super ze takovej clovek tam jedna z lidma a neco vyrizuje pod hlavickou firmy - bal byc se ze udela ostudu. a divim se ti ze vubec beres bez jakychkoliv pochybu v potaz to co ti rika takovy clovek byt je to tvuj kolega, protoze ti rikam LZE a kdo lze ten krade. takze okrada zakazniky. (nadsazka ) a nebo ti nelhal on ale lzes mi ty.... to uz se ja nedozvim. na to jsi nerekl ani popel jako na spoustu mych argumentu primo k veci, akorat to vse proti me obracis. ale to je jedno, smyslem tohoto prispevku neni te napadat. precti si ho v klidu, treba trikrat a pak reaguj - myslim to dobre. at se vyhneme nakym zbytecnym emocim - tech uz bylo dost.
osobne je mi to jedno uz, ja si jen hajim svoji pravdu. me staci ze clovek kterej tam u vas dela a lakuje tam (kdyz uz je teda klempir co mi na tom delal v duchodu) mi povi ze to je na reklamaci a ze to udelate, domluvim se s nima ze to na svy naklady opravej (klempira a lakyra) a jeste musim uznat ze s panem Ptacnikem to jednani bylo naprosto bezproblemovy a obeslo se to bez plamennych hadek apod. nemam tedy duvod delat zbytecny zle. vzhledem k tomu ze slo o melouch, tak si ty ty dva meli odpracovat mimo pracovni dobu tak jako pracovali na mem coupe.
co vic me udivuje, ze ten pan Ptacnik to na sebe vzal. a pak je najednou problem
tveho otce nechci urazet myslel jsem mluvis o nem kdyz jsi hovoril o tom taxikari - spatne jsem pochopil o kom mluvis. preformuluju to teda. nevim kdo komu lze, ale ja jsem nic takovyho co mi tvrdis nerikal. nemohl jsem vedel o kom mluvis, neuvedl jsi to.
a opet na me hazes spinu ze lzu. ale vysvetlim ted vsem (ac me to fakt uz nebavi) jak je to to tedy s tou lantrou a coupe, at vidite ze nelzu.
tohle myslim uz netreba dal resit.psal jsem ze coupe a lantru ted jezdim v pomeru 10.000 a lantra 20.000. to znamena ty kilomery se nezmenili ale 2/3 z toho co jezdilo coupe tak od 16. prosince odjezdila lantra, takze ji mam pul roku. nevim presne kolik na ni mame km, dvacet tisic to jeste neni, je to tak 16? v tom pripade na coupe mam 8. za rok. to znamena musim pocitat i to co jsem najel PRED opravou. a to co jsem najel posledni dva mesice kdy jsem vecne v praci a pouzivam coupe. ja jsem ti rikal hujere ze jsem s tim temer nejezdil v zime a to je pravda. furt stalo. jezdi az od dubna/kvetna, ale na plnej uvazek teprve o prazdninach. ostatne muzete si overit tachometry nikomu nebranim mam i prubezny fotky ktere delam jako dokumentaci a prepisuju to do textaku v PC.
myslim ze jsi ted teda dobre pojmenoval kde je potiz par slovy.
Ty si chtel zaplatovat auto,tak to mas a vedelsi ze je to bez zaruky a ze to muze vylest.Jinak pan Ptacnik to jen polil onto nevyvaroval a ja ze svejch penez ti nebudu platit lak kvuli tvemu spatnemu rozhodnuti!Jinak spor tady furt otacis ty.Cele je to otom co jsme si domluvili.
k tomu ja reaguji v bodech, odpovidej prosim v bodech na moje argumenty a k veci. diky.
1. zaplatovali jste to, ale to jsem nechtel. ja tento argument podporim tim, ze to nedava smysl proc bych za to daval tolik, notabene kdyz si to zaplacat umim sam s kitem a pred prodejem by to stacilo. viz to facko co jsem dolozil.
2. pan ptacnik to nevyvaroval - to vim, a to jsem i psal. bohuzel klempir tam jiz neni k posouzeni. A to je prave ten zasadni problem, na to ja dojel a za to prece nemuzu ze uz tam neni. nicmene me staci nazor cloveka, co to polil barvou.
3. ano to ja naprosto chapu jak to je, a to jsem jiz rikal ze to je naprd domluveny. ty rucis za neco za co vlastne rucis nemuzes. kdyby tam u vas byl ten klempir tak se s nim dohodnu klidne primo ja, lakyra uz by to uznal a ty dva by si to po pracovni dobe opravili. Pan Ptacnik (lakyrnik) se tomu vubec nebranil a byl ferovy. jenze klempira neni. a opakuju, to je asi jadro problemu.
4. (UPRAVA - CETL JSEM TO ZNOVA) hujere nevedel jsem ze to mam BEZ zaruky. takze se neshodneme. byl jsem pouze pripraveny na to (tos mi opravdu rikal asi 5x) ze hrozi ze to vyleze jinde. taky jsem ti v praze rikal ze kdyby to vylezlo na mistech kde to predtim nebylo zrezle, byt teda jeste soucasti lemu tak bych byl nastvany ale uz bych to nechal byt. kdyby to vylezlo jeste dal tak to neresim vubec. ale bohuzel, jsou to ty stejne mista tam kde byli bublinky i predtim. jo, dira skrz tam asi nebyla, ale to me bohuzel nezajima. mas pocit ze to tak neni?