zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep
Moderátor

Re: zkušenosti s opravama koroze (u Hujera)? shrnuti 1.prispevek

Příspěvek od black_sheep »

Jirka píše:Jen tím chci říct, že ani u výměny dílu kus za kus není nikde zaručeno jak dlouho to vydrží, už jen díky tomu, že to boduješ ke starýmu plechu, ač úplně zdravýmu.

naprosta pravda. urcite. to taky chapu a to bych nereklamoval. ale to, ze prorezle misto bylo jen obrouseny a zakitovany, misto toho aby bylo uriznuty a vyvareny, po pul roce leze dal samozrejme. to misto MELO byt dle meho zadani vyvareno a nebylo. o kolik to prodrazi tu praci vyvarit 2x mista 5x5cm na kazde strane? a nebo tam dat vetsi kus plechu? nikdo si na tom nedal zalezet to me mrzi. a o to vic me ted mrzi kdyz mi tvrdi hujer ze jsem ani nechtel aby to bylo udelany pekne a ze se ho jeste tolik lidi zastava a me me za kretena.

chtel bych ale videt vas..........
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

Aleš

Příspěvek od Aleš »

Tak co se týká z mé strany, ...chci jen napsat za sebe....
1. Po opravě rzi, kdyby to opět začlo kvést třeba jen půl roce, stejně bych to nešel reklamovat, protože rez je svině a ta si nevybírá
2. Na jaře všechno kvete :mrgreen:
3. Proč by si Hujer špinil jméno svoje/firmy, když podniká a je potřeba, aby lidi k němu chodili? Kdyby na všechno (i kdyby ne na všechno, ale jen na nějaké věci) zprominutim sral, tak by lidi o jeho "služby" neměli zájem a Hujer by tim mohl svojí živnosti, která ho podle mě baví, dát zbohem.
black_sheep píše:BYHC CHTEL Z VAS kdo se ho zastavate, kolik byste za tu opravu dali vy? dal by snad nekdo 46.000?
Mít vymazlený nebo nový auto, tak to za to dám, i když koukám na každou korunu, protože musim splácet byt a doba je zlá. Jelikož mám auto starý (12let) a je v plánu za nějakej čas koupit funglovku, tak bych si to opravil sám.
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
:hyu: Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97 :hyu:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Rybář

Příspěvek od Rybář »

Tak já se k tomu také vyjádřím... Protože nevím, co jste si navzájem přesně řekli a dohodli, tak nemůžu stát ani na jedné straně. Nicméně se z toho dá vypozorovat následující:
1. Hujere, nezlob se, ale tohle opravdu není práce, za kterou by bylo vhodné účtovat 12000Kč, cena mi přijde vysoce přemrštěná a za tohle bych dal tak nejvýše 2000Kč
2. podle fotek je skutečně orezlý pouze lem blatníku, takže nějaká GO karoserie je podle mě nesmysl, navíc dávat 46000Kč do auta, které má tržní hodnotu tak 65000..... v tomhle má Black pravdu. Nejlepší řešení by bylo navařit nový kus plechu, tak jako to udělal Jirka
a za 3. pokud si, Blacku, ten lak někde odřel a pak to šel reklamovat, tak to také není úplně fér...
Bohužel, když chce člověk ušetřit a nevezme si kvůli tomu doklad, tak riskuje toto.
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

Rybář píše:...
Bohužel, když chce člověk ušetřit a nevezme si kvůli tomu doklad, tak riskuje toto.
Nehlede na to, ze tim porusuje zakon, to jen tak na okraj :idea:
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Aleš

Příspěvek od Aleš »

Dr Meduza píše:
Rybář píše:...
Nehlede na to, ze tim porusuje zakon, to jen tak na okraj :idea:
A kdo ho neporušuje? Byť jen na internetu...
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
:hyu: Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97 :hyu:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
black_sheep
Moderátor

Rybář píše:Tak já se k tomu také vyjádřím... Protože nevím, co jste si navzájem přesně řekli a dohodli, tak nemůžu stát ani na jedné straně. Nicméně se z toho dá vypozorovat následující:
1. Hujere, nezlob se, ale tohle opravdu není práce, za kterou by bylo vhodné účtovat 12000Kč, cena mi přijde vysoce přemrštěná a za tohle bych dal tak nejvýše 2000Kč
2. podle fotek je skutečně orezlý pouze lem blatníku, takže nějaká GO karoserie je podle mě nesmysl, navíc dávat 46000Kč do auta, které má tržní hodnotu tak 65000..... v tomhle má Black pravdu. Nejlepší řešení by bylo navařit nový kus plechu, tak jako to udělal Jirka
a za 3. pokud si, Blacku, ten lak někde odřel a pak to šel reklamovat, tak to také není úplně fér... [-X
to teda me. opet tvrzeni x tvrzeni. ja jsem se uz co se tohodle tyce obhajoval. mate me za peknyho kripla. to teda jo!! hujer samozrejme dela vsecko proto, aby svoje jmeno obhajil a udelal svini ze me.
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Rybář

Příspěvek od Rybář »

Já jsem napsal "pokud", to neznamená, že si myslím, žes to udělal....
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
black_sheep
Moderátor

black_sheep píše:
Rybář píše:Tak já se k tomu také vyjádřím... Protože nevím, co jste si navzájem přesně řekli a dohodli, tak nemůžu stát ani na jedné straně. Nicméně se z toho dá vypozorovat následující:
a za 3. pokud si, Blacku, ten lak někde odřel a pak to šel reklamovat, tak to také není úplně fér... [-X
to teda me. opet tvrzeni x tvrzeni. ja jsem se uz co se tohodle tyce obhajoval. mate me za peknyho kripla. to teda jo!! hujer samozrejme dela vsecko proto, aby svoje jmeno obhajil a udelal svini ze me.
jinak kdyz premejslim o tve reakci tak diky za podporu v me argumetaci ze GO karoserie je nemysl a ne zbytecne skrbleni - to me od mexicana dost namichlo ze o me rika ze jsem skrblik.

s tim ze jsem doklad vubec neresil, neprijel jsem tam hujerku prosim te bez dokladu! prijel jsem tam a doklady vubec neresil. po takove dobe co jsem tam jezdil a po tolika dobre prace odvedene jsem to tedy vubec neresil a duveroval ze to bude opet vyborne. a nebylo. vsichni co ho hajite, mate dozajiste dobrou zkusenost. pockete az se hujerovi neco posere... v podstate prace od nej, prace bez zaruky a to uz asi radeji bohuzel budu brat praci spatnou tady, ale se zarukou se kterou jsem si vymohl nake zaruky a ne jen hazeni spiny na me.

nez jsem tam auto vezl tak jsem to pro jistotu ofotil. a to jak pro budouci majitele auta kterym ho jednou prodam, aby videli proc se to lakovalo, a vedeli co se na tom aute delalo. zaroven protoze jsem to chtel mit zdokumentovany kdyby doslo k dohadum. ted je samozrejme muzu vyhodit, protoze hujer absolutne nema primou odpoved na to ze flicky koroze jsou na just stejnym miste jako pred pul rokem. on mi na to odpovida neprimo ze tam kde je novy plech to nerezne. ale to nic nemeni na tom, ze to rezne presne tam, kde predtim (viz fotky) to je celej problem. a navic vsici si udelejte obrazek jak tady do me hustil s prorezlym autem a porovnejte se skutecnym stavem. to je dalsi vec.
I cars
black_sheep
Moderátor

Rybář píše:Já jsem napsal "pokud", to neznamená, že si myslím, žes to udělal....
OK sorry. :lol:
I cars
Pavel M

Příspěvek od Pavel M »

Jenom mě řekněte co tímto psaním chcete vyřešit.Black má pocit špatně odvedené práce/neřeším jestli je špatně nebo není špatně odvedená/ a Hujer je přesvědčen,že vše udělal dobře,takže není důvod k reklamaci.Nevím kde je pravda a tímhle házením hnoje se jí nikdo nedohledá.Možná,že Black čeká vrácení určité částky peněz-nebo znovu opravy,ale to pochybuji,že by Hujer akceptoval,znovu opakuji každý má svojí pravdu.Bohužel je vše bez papíru a per huba,což je špatně,jelikož pořádek dělá přátelé.Popravdě jelikož podnikám ve stavebnictví,tak vím jak bych se zachoval aby byl klid a taky vím,že bez papíru jak a co bych nedělal,kdyby to bylo napsáno bylo by vše jasné.Ale myslím,že Black se s tím bude muset smířit a kdo bude Hujerovi důvěřovat tak se na něj obrátí zase.Jinak mě to připadá jako škoda zabírání místa na servru-myslím tím to rozvinutou debatu.Jako názor a info dobrý,ale teď už je to jenom házení hnoje.Já bych navrhnul ZAMKNOUT :!:
Hyundai Santa Fe CRDi 2.0 VGTr.v.2005-2008,Hyundai Santa Fe Elegance 2,2 r.v.2008-2013-Subaru xv 2013-
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Tohle nikam nevde, Hujer tu ma svoje fanousky, predevsim ty, co od nej potrebuji servis na vozidle za levnejsi peniz a pak ty, co tu nejakou dobu jsou a pravdepodobne maji nejaky zajem na tom, aby nebyli s Hujerem v rozporu. Black tu ma ty, co ho bud maji v oblibe, neudrzuji s Hujerem zadne vztahy a ty, co koukaji pouze a jenom na cenu vs. odvedena prace. At uz se jedna o flikovani nebo ne, vydrzelo to jen par mesicu v ne moc tvrdych podminkach - v CR se extremne nesoli a teploty nedosahuji zpravidla vic nez -10-15 stuúpnu a to vse za 12000Kc. Asi bych od Hyundai servisu, ktery si uctuje pomerne velkou hodinovou sumu predstavoval uplne jinou praci. I mistr tesar se jednou utne a to by se mohli pripustit i ti, co budou potrebovat v KK servisu zase spravit auto. Zaflikovat lemy na 4 mesice umi muj soused truhlar taky. "Flikoval" pred dvema lety Felinu - viko kufru a lemy, vyslo ho to na par stovek a drzi to jak bejk. A ze Feldou hnijou...

Ano, muzete na me pohlizet jako na cernou ovci a zastance Petra...ja na to koukam pouze jako byvaly potencionalni zakaznik, at uz je David pan X a Petr pan Y...kdyby tohle stalo 3-4 tisic (vodou reditelny barvy jsou drahy a namichat maly mnozstvi takovy barvy proste neco stoji), vubec bych nechapal, proc se Petr rozciluje. Jde jen o tech 12000Kc, nic vic.

Edit: kdyz vim, ze nebudu chtit reklamovat a smirim se, nikdy neberu paragon. Pokud ocekavam kvalitu, paragon je nutnost. V tomhle to Black trosku prs*al a Hujer nema duvod reklamovat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

nevím,proč by se tohle mělo zamykat...jen at se každej vyjádří...a narovinu..taky se mě ta práce nelíbí...ale nevím co si domluvili..
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
rade622
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rade622 »

Nejsem ničí fanoušek. To že nejsem příznivec Hardkama není taky tajemství. A v tom, že nadržuji Hujerovi se raději přiznám ihned. Udělejte si takovou malou inventuru a stanovte si cíle, zatím co bylo napsáno, v dalším příspěvku bylo rozmetáno .
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
black_sheep
Moderátor

Hardcam píše:Tohle nikam nevde, Hujer tu ma svoje fanousky, predevsim ty, co od nej potrebuji servis na vozidle za levnejsi peniz a pak ty, co tu nejakou dobu jsou a pravdepodobne maji nejaky zajem na tom, aby nebyli s Hujerem v rozporu. Black tu ma ty, co ho bud maji v oblibe, neudrzuji s Hujerem zadne vztahy a ty, co koukaji pouze a jenom na cenu vs. odvedena prace. At uz se jedna o flikovani nebo ne, vydrzelo to jen par mesicu v ne moc tvrdych podminkach - v CR se extremne nesoli a teploty nedosahuji zpravidla vic nez -10-15 stuúpnu a to vse za 12000Kc. Asi bych od Hyundai servisu, ktery si uctuje pomerne velkou hodinovou sumu predstavoval uplne jinou praci. I mistr tesar se jednou utne a to by se mohli pripustit i ti, co budou potrebovat v KK servisu zase spravit auto. Zaflikovat lemy na 4 mesice umi muj soused truhlar taky. "Flikoval" pred dvema lety Felinu - viko kufru a lemy, vyslo ho to na par stovek a drzi to jak bejk. A ze Feldou hnijou...

Ano, muzete na me pohlizet jako na cernou ovci a zastance Petra...ja na to koukam pouze jako byvaly potencionalni zakaznik, at uz je David pan X a Petr pan Y...kdyby tohle stalo 3-4 tisic (vodou reditelny barvy jsou drahy a namichat maly mnozstvi takovy barvy proste neco stoji), vubec bych nechapal, proc se Petr rozciluje. Jde jen o tech 12000Kc, nic vic.

Edit: kdyz vim, ze nebudu chtit reklamovat a smirim se, nikdy neberu paragon. Pokud ocekavam kvalitu, paragon je nutnost. V tomhle to Black trosku prs*al a Hujer nema duvod reklamovat.
hardcame diky za podporu, nemas zadny duvod mi nadrzovat, a proste mas stejny nazor jako ja. jsem rad a velice si vazim toho ze se me zastavas a ze se nebojis vyjadrit se proti hujerovi.

mas pravdu i s tim paragonem. bohuzel, pouceni pro priste.
I cars
Hujer

Příspěvek od Hujer »

Hujer píše:Ac jsem napsal ze nebudu uz reagovat,tak uz fakt naposledy.Tak je pekne ze jsi tam dal tyto fotky,moc dobre to je.Ja tam vydim na jedne znich krasne korozi ktera je rozlezla po tom lemu nebo sem slepej?Take vidim ze jsi to nenechal vystrikat,mam ted dukaz,uz sem zacal doufat ze za nejakou budouci dobu zacnes tvrdit jak si to vystrikal a prepises to,jako to jak prepisujes predni stranku a koroze to na tech jinejch mistech zere dal.Jinak teda ac jsem nechtel tady rozepisovat tak napisu co jse vse delalo a o cem nase ovecka tvrdi ze nic nevi a ze sem ji nic nerek,coz lze on.Jinak podotykam o vsem vedel!Lakujeme za 3500 + dph za dil.Lakovaly se dva + tam byla dalsi male opravy odrenych mist od parkovani atd.Dale si obednal barvu do spreje.Jinak si prosim z te ceny odectete praci za odstrojeni zadniho interieru a zadnich sedacek.To proto kdyby zacalo tam neco uvnitr pri vareni horet tak at se ktomu rychle da dostat a uhasit.To je napriklad kvuli bezpecnosti prace,to vedel a souhlasil stim.Ja mu rek ze to bez toho delat nebudem,souhlasil.A na dale sundani zadniho narazniku a svetel kvuli lakovani.Samozdrejme ze je v tom i zpetna montaz.To jsme to meli delat zdarma? :shock: Takze prosimvas 12000,- jak tvrdi,nestalo jen to zavareni tech der.Jinak to bylo 11 protoze me Bleck dal o litr vic,coz sem pri prepocitavani zjistil vratil,coz tady ani nenapise jaka sem svine ktera ho obrala!A ktera mu nic nerekla o oprave a sla se hned nazrat.Co se delalo jsem mu rek.
Tak tohle nikdo zvas asi necet kdyz tady melete furt o 12!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Odpovědět

Zpět na „Pokec“