ALU KOLA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: ALU KOLA
ahj..nevím odkud seš,ale v Práglu...ul.Nedokončená maj docela velkej výběr...cca 6-8tis za sadu..(14")se snad ňák domluvíš http://www.kk-servis.czjumbec píše:Zdravim, mam Accenta 98 rok, potrebuji sehnat nejake levne pouzite14" alu kola. Nevite kde bych je sehnal? Dikz moc. A jeste poradite mi s jakou rozteci? Diky Jumbec
Re: ALU KOLA
Farmar je zpet!!!!Farmář píše:ahj..nevím odkud seš,ale v Práglu...ul.Nedokončená maj docela velkej výběr...cca 6-8tis za sadu..(14")se snad ňák domluvíš http://www.kk-servis.czjumbec píše:Zdravim, mam Accenta 98 rok, potrebuji sehnat nejake levne pouzite14" alu kola. Nevite kde bych je sehnal? Dikz moc. A jeste poradite mi s jakou rozteci? Diky Jumbec
Kde ses toulal chlape???
- RadekCB
- *
- Kontaktovat uživatele:
kola
já jsem si kupoval new na www.elektrony.cz. Vyšlo mi to 2060,-/ks. Když od nich vezmeš i gumy, tak z nich máš 3% slevu a ceny mají docely dobrý. Pak jsem si sehnal někoho, kdo to vezme přes firmu a vrátí ti DPh a máš to komplet pod 10tis. Je třeba se snažit
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
Taky jsem koupil svy mam w1 na www.elektrony.com a jsem vic nez spokojenej, poslou matice, stredici krouzky a PPLkem to prijede zadarmo cobydup...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- RadekCB
- *
- Kontaktovat uživatele:
kola
jj, během 3 dnů od objednání jsem je měl nasazený. Sice jsem musel uvnitř elektronu brousit drážky na hlavy šroubů co drží u sebe kotuč-malinko jsem u toho byl nasranej, ale vyřešil jsem to. Jinak maximální spokojenost. Na srazu je rád předvedu.
PS: mám ronaly
PS: mám ronaly
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS