Atos 1.0 GLS - M1 - montážní

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Sumo
*

Re: Atos 1.0 GLS - M1 - montážní

Příspěvek od Sumo »

Tak pánové - pro info:
Zrovna jsem tu chtěl napsat, že mřížka mi byla doručena. Žádná atrapa, ale skutečná posuvná mřížka i s návodem na instalaci, záručákem a patlíkem šroubů a matic, ze kterých jsem usoudil, že ta mřížka v tomto autíčku nikdy nebyla nainstalována....... :twisted:

Mimochodem se zde objevila informace o změně vyhlášky =D> , takže jsem se dvojnásobně uklidnil a považuji toto téma za uzavřené... :D/
Reklama

tatchwud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatchwud »

Sumo píše:Tak pánové - pro info:
Zrovna jsem tu chtěl napsat, že mřížka mi byla doručena. Žádná atrapa, ale skutečná posuvná mřížka i s návodem na instalaci, záručákem a patlíkem šroubů a matic, ze kterých jsem usoudil, že ta mřížka v tomto autíčku nikdy nebyla nainstalována....... :twisted:

Mimochodem se zde objevila informace o změně vyhlášky =D> , takže jsem se dvojnásobně uklidnil a považuji toto téma za uzavřené... :D/
jj,není nad klid duše.Tak ať to jezdí....
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024

old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Sumo
*

Příspěvek od Sumo »

No - klid v duši byl pár dní... :(
Si představte, že dneska to byla manželka :hyu: zaregistrovat a woni jí normálně do ORV napsali "Osobní automobil speciální". :x Ještě museli zmenšit font, aby se jim to tam vešlo! Bl..i... #-o

No nic - mamina je malého vzrůstu, tak jsem ji řekl, že kdyby se jí někdo ptal, tak že je to úprava se zvýšenou sedačkou pro malé lidi! :lol: :D
Odpovědět

Zpět na „Pokec“