Zdravím,
vlastním Lantru 1.8GT r.v. 1993, slouží mi k plné spokojenosti již devět let a nikdy mne nikde nenechala. V poslední době mi ovšem začala při volnoběhu zhasínat. Pročítal jsem diskuse a dle popisu ostatních jsem proměřil cívky krokového motorku, bohužel jedna cívka přerušená, druhá v pořádku. Obracím se na toto fórum, zda někdo nevlastní krokový motorek, třebaže jen s jednou cívkou dobrou. Díky.
Cívka krokového motorku.
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
Re: Cívka krokového motorku.
Zkus kontaktovat uživatele "cypisek". Ten mi v létě jeden funkční prodal za doboru cenu a ještě nějaký měl.
Hyundai Sonata 2.0 16V 92kW, r.v. 98
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Díky za radu, zkusím to.
tak bohužel, zatím se mi nepodařilo alespoň jednu cívku sehnat.
- Bishop2225
- **
Jestli máš někoho, kdo ti to může poslat ze států, tak na eBay novej krokáč koupíš za 34,90 USD. Bohužel žádná z těch firem neposílá do Evropy.
Hyundai Lantra 1,8 GT ... voňavka 92 000 najeto ...
Hyundai Lantra GLS 1,6 16V 84kW, r.v. 95
Plná palba s klima...
už šla do světa
Hyundai Lantra GLS 1,6 16V 84kW, r.v. 95
Plná palba s klima...
už šla do světa
Nemám tam nikoho, kdo by mi jej poslal
Hyundai Lantra 1.8 GT 93kW r.v. 1993
Hyundai Santa Fé 2.0 CRDi 92kW r.v.2004
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
sehnal si?kdyby neco pisni pm.
zdarec všichni,
tak se mi konečně podařilo sehnat onen bolestný krokový motorek. Nakonec jsem po několika marných pokusech sehnal jeden zcela funkční na vrakovišti v Úvalech. Jel jsem si pro něho téměř 150km. Raději osobně, abych si jej přeměřil, neboť se mi již stalo, že mi chtěli jinde prodat nefunkční s tím, že je OK. Ještě, že jsem měl měřák! Nyní je již namontován a volnoběh je již jak má být.
Mezitím jsem se stal šťastným majitelem krasavce Santa Fé, sice 04 ale v suprovém stavu. Budu se velmi nerad loučit s mojí Lantrou, která mne nikdy nezklamala, ale asi to jinak nepůjde.
Děkuji všem, kdo se mi snažil pomoci!
tak se mi konečně podařilo sehnat onen bolestný krokový motorek. Nakonec jsem po několika marných pokusech sehnal jeden zcela funkční na vrakovišti v Úvalech. Jel jsem si pro něho téměř 150km. Raději osobně, abych si jej přeměřil, neboť se mi již stalo, že mi chtěli jinde prodat nefunkční s tím, že je OK. Ještě, že jsem měl měřák! Nyní je již namontován a volnoběh je již jak má být.
Mezitím jsem se stal šťastným majitelem krasavce Santa Fé, sice 04 ale v suprovém stavu. Budu se velmi nerad loučit s mojí Lantrou, která mne nikdy nezklamala, ale asi to jinak nepůjde.
Děkuji všem, kdo se mi snažil pomoci!