Mimonske Valky květen 2006
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Sensei Jirka
- **
Jachný.Zatím se měj jak chceš,hlevně ne líp než jáSensei Jirka píše:Jo, klíďo.....Ve čtvrtek budu doma asi až večer....tak po sedmý....Kyrglik píše:4:Sensei Jirka
Tak já ti tak ve čtvrtek dám vědět přezSZ,hm??
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Sensei Jirka
- **
Ok. Jestli se budu mít líp než Ty, to nevím......Jestli se třeba budeš koupat v pětitisícovkách, nebo něco takovýho....tak Tě klíďo ubezpečim, že se mít líp než ty určitě nebudu.Kyrglik píše:Jachný.Zatím se měj jak chceš,hlevně ne líp než jáSensei Jirka píše:Jo, klíďo.....Ve čtvrtek budu doma asi až večer....tak po sedmý....Kyrglik píše:4:Sensei Jirka
Tak já ti tak ve čtvrtek dám vědět přezSZ,hm??
- Sensei Jirka
- **
No, sice jsem říkal pětitisícovky..........ale i dvě je kupa (když můžou dva lidi bejt dav)..........Tak mě napadá.......Já jsem v tom případě v balíku.......to sem ani nevěděl....Mám doma kupu peněz....Hned je člověk vesejelšíKyrglik píše:4 Sensei Jirka:
V pětistovkách???A stačí ke koupeli třeba jen dvě???
- Sensei Jirka
- **
Já nevim, to se uvidí asi až na místě......i když aut tam bude dost...tak nevim...Ty máš poníka???? Seš přihlášenej na Pony klubu?????kevin píše:ja jedu taky sice mam ponika ale hyudai je to taky tak tam rad poznam lidi ktery fandej tyhle znacce a mate nejaky mistecko kde se chcete nejak vsichni srazit?
A jestli ne!!!!!!! Jakto že ne???????????
Tak mimon je za nama...nechci Ivanovi kazit den, ale bylo tam hezci cerveny scoupe na 16kach a Sony Xplod mel ve sve prezentaci perletove bilou novou Sonatu s trosku vymazlenou hudbou...prej az tak bude vypadat ta nase, tak se pratele budou predemnou plazit na kolenou:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Mě ho kazit nemusíš,už Mi ho zkazil někdo jiný!!Hardcam píše:Tak mimon je za nama...nechci Ivanovi kazit den, ale bylo tam hezci cerveny scoupe na 16kach a Sony Xplod mel ve sve prezentaci perletove bilou novou Sonatu s trosku vymazlenou hudbou...prej az tak bude vypadat ta nase, tak se pratele budou predemnou plazit na kolenou:)
Ale Mimoň byla dneska,teda včera ve zprávách až prej 30 000 lidí tam bylo!!
Taky bych to tam mohl mít,ale nevím kde bych na to vzal?? No jo no!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
O Novu jsem prisel, to me stve, necekal jsem, ze to tam bude uz dneska..jestli jsi videl tu Toyotu Hilux, ze ktery to nataceli, tak tu jsme jim s klukama pujcovali:) lepe receno je posadili na korbu...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Nemohl jsem se tam dostat, jelikož jsem dělal celej tejden do večera a tak jsem raději odcestoval na výken d na chatu relaxovat, ale jak jsem slyšel ve zprávách tak nebylo oč přijít. Narváno tam bylo prej dost, ktomu obšancovaný cajtama a dosti se tam kradlo. Nehledě prej tam bylo dost úrazů (nějaký popáleniny apod.), ale nevim co je na tom pravdy ono televize chce bejt vždy něčim zajmavá a občas si něco vymyslí.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Opravdu se tam děly tyto věci,jak tu popisuješ!!!Rasty píše:Nemohl jsem se tam dostat, jelikož jsem dělal celej tejden do večera a tak jsem raději odcestoval na výken d na chatu relaxovat, ale jak jsem slyšel ve zprávách tak nebylo oč přijít. Narváno tam bylo prej dost, ktomu obšancovaný cajtama a dosti se tam kradlo. Nehledě prej tam bylo dost úrazů (nějaký popáleniny apod.), ale nevim co je na tom pravdy ono televize chce bejt vždy něčim zajmavá a občas si něco vymyslí.
Ještě,že mi si děláme 'jen' mini srazík!!! Náš je lepší!!!
P.s tunning nepotřebujem,zase určitě budeš mít plno fotek ve foťáku,tak že to uvidíme,taky a má to velkou výhodu!! Nezabírá to místo na letišti abychom mohli naše hundajky protáhnout na letištní ploše!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)