byl tu na navsteve vir.. :)
Moderátor: Moderátoři
Re: byl tu na navsteve vir.. :)
Pokud by to nekomu z vas jeste blblo doporucuju vyse mnineny postup co zde byl na smazani toho srace z win system 32 a drivers a take nainstalovat toto a projet si pc, dost mi tento programek pomohl
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=58179
Je tam i fotonavod kdyb nekdo nevedel co zaskrtnout
Pripadne i vycistit timto programem http://www.cistepc.cz/eset-online-scann ... -dokonale/
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=58179
Je tam i fotonavod kdyb nekdo nevedel co zaskrtnout
Pripadne i vycistit timto programem http://www.cistepc.cz/eset-online-scann ... -dokonale/
- Reklama
Přejděte na prohlížeč Safari 4 a má te klid ,sem si ani nevšim,že nás něco navštívilo
Ps: Je to povedená frajeřina
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- black_sheep
- Moderátor
to ze v safari ten vir nebyl videt, ivanku, jeste neznamena ze mas vyhranoivan píše:Přejděte na prohlížeč Safari 4 a má te klid ,sem si ani nevšim,že nás něco navštívilo
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Taktak
Jinak vsechny fora ktery spravuji vcetne tuningfora uz by mely jet v pohode a komplet vycisteny, kolega mi s tim pomohl, hesla na ftp mam vsude zmeneny a ulozene v trezoru takze snad uz problem nenastane
Jinak vsechny fora ktery spravuji vcetne tuningfora uz by mely jet v pohode a komplet vycisteny, kolega mi s tim pomohl, hesla na ftp mam vsude zmeneny a ulozene v trezoru takze snad uz problem nenastane
Teda zda sa to len mne alebo je to tu znova ???
co ti to dělá? Mě ve středu spadnul systém, ale ještě nevim čim to bylo.
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
No mam zas velke VSETKO na tejto stranke, ostatne su v pohode... ci Vam ostatnym ide stranka normalne ??
mě to teď šlape v pohodě, víc budu schopnej napsat zítra až budu mít hotovej systém.
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
V IE pracuje stranka normalne, v Mozille je zvacsena ako pri tom vire co tu bol...
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
u me je to dobre skousel sem v mozile ,opere i v ie je to normal, nezmacknul jsi nahodou + ?????
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
Hehe, nezmackol, skusal som aj "minus" a nic sa nedialo, uz to zas bezi ako ma, po prebehnuti antivirom 0 infiltracii takze nevedno co to sposobilo...
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Můj aktuální problém je, že club je jediné co mi chodí na Mozille STRAŠNĚ pomalu. Při každém rozkliknutí na další téma. Vlastně při každém kliknutí. Ostatní funguje normálně. Teda až na Facebook. Ten je taky pomalejší, ale tam mě to tak nebolí. Nikdo jiný to nepozoruje?
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Skus zmenit prehliadac, aj mne zacala blbnut mozila a presiel som na google chromeRexcor píše:Můj aktuální problém je, že club je jediné co mi chodí na Mozille STRAŠNĚ pomalu. Při každém rozkliknutí na další téma. Vlastně při každém kliknutí. Ostatní funguje normálně. Teda až na Facebook. Ten je taky pomalejší, ale tam mě to tak nebolí. Nikdo jiný to nepozoruje?
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
nene, mozilla slape jako hodinkyRexcor píše:Můj aktuální problém je, že club je jediné co mi chodí na Mozille STRAŠNĚ pomalu. Při každém rozkliknutí na další téma. Vlastně při každém kliknutí. Ostatní funguje normálně. Teda až na Facebook. Ten je taky pomalejší, ale tam mě to tak nebolí. Nikdo jiný to nepozoruje?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Mne naopak HC a Seznam bezej uplne nejlip...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT