MORAVA 2009
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: MORAVA 2009
Rade622:A co jsme podle Vás byli?Proč jsme platili vlez,když jsme nebyli účastníky srazu.Máš v tom trochu bordel. No nic,radši končím,stejně jsem toho napsal už dost.
@David PLEVA:Promiň,to jsem si neuvědomil.Zapoměl jsem,že se od fóra vlastně distancujete.
@David PLEVA:Promiň,to jsem si neuvědomil.Zapoměl jsem,že se od fóra vlastně distancujete.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- Reklama
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně jsem se od fora nikdy nedistancoval, naopak na autě mám napsáno pouze https://www.hyundaiclub.net (a nikoliv http://www.hyundaiclub.cz), já sám jsem názoru, že jedno forum stačí. A jestli můžu mluvit za sebe, nemyslím si, že konkrétně já jsem dělal nějaké rozdíly mezi členy a nečleny. Ale pokud jseš jiného názoru, vyvracet ti to nebudu.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
HISTORY:
Promiň,jestli jsi to vztáhnul i na sebe.Samozřejmě se omlouvám i dalším,kterých se to netýká.Naházel jsem všechny členy do jednoho pytle a to není správné.Proto se všem omlouvám,za to co jsem rozpoutal.Svůj názor jsem řekl,byl mi vyvrácen,navrženo řešení,musím se s tím holt nějak poprat
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou pro všechny ať to tady nějak ukončíme:
1) Sraz jsem organizoval poprvé, takže všechno nedopadlo tak, jak mělo, to přiznávám. Ale paradoxně mi to pohlo utvořit si pojem o časové náročnosti jednotlivých disciplín. (Příště se budu snažit disciplíny udělat blíže výchzímu bodu dle sobotního programu a počtu přihlášených aut).
2) Jak jsem již jednou psal - sprinty na Moravě pořádat nebudu, ty chci nechat pouze na srazy v Čechách, pohrávám si silně s možností orientační jízdy spojené s plněním několika úkolů, ale chci ji udělat tak, aby byla vhodná i pro vozy s nízkým podvozkem (žádné polní a lesní cesty). Silně si pohrávám s myšlenkou, že do orientační jízdy zapojím Červený kříž, Hasiče (pravděpodobně SDH v dané lokalitě) i Policii ČR (formou spolupráce na jednotlivých úkolech během orientační jízdy)
3) Orientační jízda by byla uzpůsobena tak, aby obsahovala i disciplíny, které jsme v Nošovicích kvůli časové tísni vynechali (teda kromě sprintů, které jak jsem již výše psal, na Moravě nebudou).
Na přípravu máme dva roky, takže pokud máte někdo nějaký nápad, který by obohatil sobotní odpoledne a večer Moravy 2011, klidně pište SZ, budu jen rád.
Děkuji za vaše náměty a připomínky, které jste již odevzdali formou anketních lístků přímo na srazu, nebo napsali zde ve vlákně, případně za poslané SZ (jako předmět napište MORVA 2011 a slibuji že odepíšu každému hned, jak budu moci).
1) Sraz jsem organizoval poprvé, takže všechno nedopadlo tak, jak mělo, to přiznávám. Ale paradoxně mi to pohlo utvořit si pojem o časové náročnosti jednotlivých disciplín. (Příště se budu snažit disciplíny udělat blíže výchzímu bodu dle sobotního programu a počtu přihlášených aut).
2) Jak jsem již jednou psal - sprinty na Moravě pořádat nebudu, ty chci nechat pouze na srazy v Čechách, pohrávám si silně s možností orientační jízdy spojené s plněním několika úkolů, ale chci ji udělat tak, aby byla vhodná i pro vozy s nízkým podvozkem (žádné polní a lesní cesty). Silně si pohrávám s myšlenkou, že do orientační jízdy zapojím Červený kříž, Hasiče (pravděpodobně SDH v dané lokalitě) i Policii ČR (formou spolupráce na jednotlivých úkolech během orientační jízdy)
3) Orientační jízda by byla uzpůsobena tak, aby obsahovala i disciplíny, které jsme v Nošovicích kvůli časové tísni vynechali (teda kromě sprintů, které jak jsem již výše psal, na Moravě nebudou).
Na přípravu máme dva roky, takže pokud máte někdo nějaký nápad, který by obohatil sobotní odpoledne a večer Moravy 2011, klidně pište SZ, budu jen rád.
Děkuji za vaše náměty a připomínky, které jste již odevzdali formou anketních lístků přímo na srazu, nebo napsali zde ve vlákně, případně za poslané SZ (jako předmět napište MORVA 2011 a slibuji že odepíšu každému hned, jak budu moci).
NOW:
HISTORY:
HISTORY:
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
trochu mas pravdu a trochu ne. Program vypadal dobre o tom zadna ale jaksi to pad dopadlo trochu jinak, ne vse se dalo ovlivnit. A ohledne tech jizd do posledni chvili vsichni rikali ze budou tak prece nepujdu zadonit o kuzele ze chcem jezdit ale cekal sem na ostatni, i kdyz mely byt uz jen jizdy zrucnosti ale i to by nam stacilo urcite by to byla sranda (btw to vy tu porad delate ze mi jde jen o sprint pritom opakuji ze jakakoliv spolecna aktivita by nam stacila) Jinak to jak to rikas tak bych mel ve vsem fusovat organizatorum do prace a rikat lidem pojdte ven ukazovat auta a tak , nevedel sem co maj v planu delat a tak preci to tam najednou nezacnu organizovat ja. Koralek bude v pohode protoze jak sem jiz psal rad mu pomuzu treba s predstavovanim lidi na zacatku nebo kdyz prijedou novi lidi , to uz necham na nem jestli bude chtit pomoct. Ja tu vse nechci hanet a chci aby srazy byly lepsi proto tu pisu negativni zkusenosti a nejen za sebe muzu napocitat dost lidi a buhvi kolik dalsich to videlo stejne ale nenapise to sem protoze to nekoho nastve to je jasny.Josef píše:Dede
Možná budu trochu kousavej.
Program srazu byl znám počátkem července.
Byly pouze 2 možnosti
- vzít to tak jak to je naplánováno – já tedy přijedu a organizátoři starejte se ať se mi to líbí
- spojit se s Radem 622 a zeptat se zda nepotřebuje s něčím pomoct,.
Pravda, letošní sraz byl trochu jiný o páteční program pro členy o.s. Ale od cca 17 hodin probíhal sraz pro všechny jako každoročně.
Co ti bránilo, zorganizovat aby sis v restauraci požádal všechny, aby i ti kteří parkovali u svých chatek a stanů přemístili svá auta před hotel a umožnili prohlídku, seznámili všechny s úpravami a vychytávkama – nic. 30 aut by se tam vešlo.( organizátoři starejte se ať se mi to líbí). Ale to bys musel přijet o trochu dřív.
Sobota:
Ano máš pravdu, dopoledne mohlo vypadat lépe, ale akci nepořádal klub, ale HMMC, a jak již psal Jurii, tak počet aut byl stanoven někým jiným a asi i HMMC mrzelo, že tam nebyly voňafky naších krasavců (taky mi to bylo líto)
Z Ostravy jsme odjížděli přesně dle programu, ale díky neukázněnosti některých bylo nutno několikrát čekat na ty neukázněné a tak se další plánovaný program posunul o víc jak 40 minut.
Dalším problémem byla přeprava k a od hasičů, kde skutečně 30 aut nešlo zaparkovat. Jinak jak jsem zaznamenal zatím ohlasy – spokojenost
Takže na parkovišti jsme byly s více než hodinovým zpožděním proti plánu
David měl kužely v autě, nebyl problém, kdyby někdo chtěl vyznačit trasu jízdy zručnosti pro ty, které považovali představení Passata za nadbytečné (ale byl v programu) mohli požádat Davida. Prostor na parkovišti bylo dostatek. .( organizátoři starejte se ať se mi to líbí)
Sprinty mezi auty považuji na příjezdové komunikaci za utopii. Měli jsme povoleno uzavřít jeden jízdní pruh pro měření rychlosti radarem. Navíc snad jste si všimli, tak ve 4 končila směna a odjíždělo z parkoviště spousta aut . Rade 622 samozřejmě radar měl, ale zase nikdo neřekl „Já zajedu pro značky uzávěry a osadím je. .( organizátoři starejte se ať se mi to líbí).
Večerní táborák s grilováním a vším, co k tomu paří, asi také nelze vyčítat organizátorům. Holt pršelo. A že restaurace byla vyklizena ve 12 (oficiálně měli otevřeno do 22.00) mě neudivuje. Na 8.00 byla vyžadována snídaně.
Pro další sraz přeji Korálkovi velmi pevné nervy a věřím Dede, že se nebudeš podílet jenom radou, jak by to mělo vypadat, aby to bylo k Tvé spokojenosti, ale aktivně se zúčastníš organice srazu, aby zase jiní další mohli říct „organizátoři starejte se ať se mi to líbí“
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Zbytecne to uz pitvame, ja chtel rict hlavne to ze proste lidi co tam prijedou nove a nikoho neznaj tam nemaj moc sanci zapadnout neni zadne predstaveni zadne spolecne aktivity. Porad se tu vsichni pitvate ve sprintech a pritom o to mi neslo , sprinty si klidne zruste a at je jizda zrucnosti nebo cokoliv jinyho hlavne at se lidi bavi spolecne a poznaji se a je sranda to je to co tam chybelo. Snad vsichni chapou co myslim a pisu to za vsechny co tam nikoho moc neznali nebo prijizdi poprve. Nemuze se po nekom kdo tam nikoho nezna at prijede a nejak se zabavi pozada nekoho o jizdu nebo vsechny o prohlidku auta proste se to nejak musi udelat aby se lidi nejdriv poznali.David PLEVA píše:Ještě jednou pro všechny ať to tady nějak ukončíme:
Proboha, páteční večeře byla pro ty, co tam byli od pátku ráno a byli na exkurzi. Sobotní večeře byla pro všechny co tam byli jak od pátku tak i od soboty. Pro všechny účastníky srazu. Vybíralo se až v sobotu ráno, večer byla valná hromada, pak ihned večeře a posezení. Oč ti jde? Bordel v tom máš ty.matysekul píše:Rade622:A co jsme podle Vás byli?Proč jsme platili vlez,když jsme nebyli účastníky srazu.Máš v tom trochu bordel. No nic,radši končím,stejně jsem toho napsal už dost.
Páteční program byl pro členy klubu CZ a pro ty, co se přihlásili a dostali se na něj. Ti měli stejné výhody jako členové.
Sobotní byl pro všechny.
Jsi člen? Nejsi. Byls na exkurzi v pátek? Nebyl. Tak se nečil, žes nedostal kuře.
Rade622
Kašlu na další debatu.
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Tak to tady čtu no a musím se divit. Zase tu máme onen známý problém. Tzv. členové hyundaiclub net/fóra/ a členství v Hyudaiclub cz,o.s. / je to forma, kterou vyžaduje zákon/. Dříve, pokud nevznikl HCCZ, o.s. byly organizovány srazy tak nějak nadivoko. Nikdo se nezajímal o právní důsledky případných nehod a podobně. I první sraz, už organizovaný HCCZ,o.s., byl organizován v podobném stylu. Nezapomeňme, že je přece jen jiná doba. Dnes všechno někomu patří, na všechno má někdo nezadatelná práva a veškerá činnost je již nějak právně upravena. Před srazem jsme projednávali důsledky případné nehody při jízdě zručnosti a nebo při sprintech. Pojišťovna a nejen ona jednoznačně takovou činnost provozovanou na komunikacích zařazuje mezi činnosti kdy poišťovna neposkytne plnění. Z tohoto důvodu musí být všechny akce nejen povolené příslušným orgánem a ohlašené na správních úřadech a orgánům státní zprávy, nejen zajištěny záchrannou službou ale i mimořádně pojištěné pořadatelem zejména s ohledem na škodu třetí straně / poškození komunikace a jejího zařízení/. navíc se požaduje speciální úrazové pojištění posádky. Pánové ruku na srdce, kdo z vás, lépe řečeno kdo z nás, o tom věděl? Umíte si představit ty náklady? Opravdu doby divokých srazů jsou ty tam. Je jasné, že se nikomu nemůže zabránit v organizování takových divokých srazů. Na nich se může "blbnout do aleluja. Tak to někdo jako soukromá persona zorganizujte! Oficiální klub to však takto dělat nemůže a nesmí! Psalo se tu o prezentaci vozů. Nikdo nikomu nebránil,jen to deštivé počasí, v prohlídkách našich aut. Stačilo, se postavit a na celé auditórium vyřknout svůj návrh. Co se týká toho označení vyvolení či stará parta. Tento pocit jsem měl vždycky i já když jsem přišel někam kde už to bylo zaběhlé. Měl jsem pocit jakési méněcenosti. Jenže to byl můj psychický blok. Přesně tak to zafungovalo i teď na sraze. My už jsme přijeli ve čtvrtek večer aby byl čas na seznamování. Kdo z příchozích přišel podal všem ruku a představil se? Mně pouze pár lidí. A o tom to je. Opravdu jsme už všichni navyklí, že nás má někdo bavit ale sami s ničím novým nepřijdeme. To nikdo nemá kytaru a nikdo na ní neumí? To ne, ale to už se jaksi nenosí. Nikdo nám nebránil spojit stoly třeba do velkého účka a bavit se společně. Kdo se chtěl družit? Kdo šoupal s těmi stoly? Nikdo!!Všimli jste si kdo se vlastně angažoval na sraze? Na jedné ruce se to dá spočítat. To vše kritické co je tu teď na stránkách mělo zaznít hned na sraze pokud bychom nebyli pokrytci. Ona i ta úpřímnost se už nenosí. Je lepší to napsat ex post. Tam na sraze by vám ještě mohl někdo říci dobrý nápad, tak to zorganizuj! Další sraz je před námi. Dám si tu práci budu se informovat u Korálka kolik lidí mu nabídlo spolupráci a kolik něco zařídilo. Věřte bude to podobné. Pokud se sejde víc jak pět lidí, kteří budou opravdu pracovat, tak to bude zázrak.
Zamysleme se! Opravdu jsme všichni udělali a nebo alespoň chtěli udělat něco pro druhé tak abychom se bavili všichni. Já si to nemyslím. Naprostá většina z nás předem něco očekávala aniž by se nějak o naplnění očekávání přičinila.
Tolik jen tak ve zkratce. Bruno
Zamysleme se! Opravdu jsme všichni udělali a nebo alespoň chtěli udělat něco pro druhé tak abychom se bavili všichni. Já si to nemyslím. Naprostá většina z nás předem něco očekávala aniž by se nějak o naplnění očekávání přičinila.
Tolik jen tak ve zkratce. Bruno
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
@Rade622:Kuře si třeba nabouchej.Je mi úplně šumák,že jsem nedostal večeři.O žádnou jsem se neprosil.Už jsme byli dávno po večeři.I tu sobotní sis moh nechat,když jsi o ní nebyl ani schopen dopředu informovat.O žvanec ani prachy mi fakt nejde.To bych nenajezdil tisíc kilometrů,neplatil si ubytování stravu,parkovné atd...
Koukám žes nic nepochopil.A pokud jsi z toho co jsem já,nebo DEDe napsal,nic nepochopil,nevěřím,že to bude v budoucnu jinak.Prostě princip srazu chápu poněkud jinak......
Koukám žes nic nepochopil.A pokud jsi z toho co jsem já,nebo DEDe napsal,nic nepochopil,nevěřím,že to bude v budoucnu jinak.Prostě princip srazu chápu poněkud jinak......
Bruno,máš určitě v něčem pravdu.Měli jsme to říct zřejmě hned.Ale jak,abys nikoho moc neurazil. Amalfi a já jsme na Vás čekali hodinu,než přijedete z Nošovic.Na dešti.Na pozdrav nám odpovědělo zhruba 5 lidí. Šli jsme na večeri s tím,že se třeba budeme moct představit či seznámit.Najedli jsme se,poté jste se přesunuli na valnou hromadu.To už nevydržel a odjel.Když jste se vrátili,byli jsme vykázáni,snažil by ses po takovém úvodu ještě o něco.Budeš se divit,snažil jsem se.Ale nějak to moc nedopadlo.Možná mám blok,potom mně zaráží,že dokážu komunikovat téměř s každým,i když ho vidím poprvé.
No nic,zřejmě jsem prostě jiný.Promiňte
S tymto prispevkom DEDeho plne suhlasim, na zraze 1x a nikoho moc som nepoznal (osobne) a na tom sa nic nezmenilo... Az na par clenov (Amalfi, Almar, Bolo- s tymi som sa poznal uz osobne,ti prisli az druhy den kuknut a pokec s Hlodom) Je to ozaj dost nestandartne ked ked niekam pride niekto novy kde sa uz vacsina ludi medzi sebou pozna aby to zaregistovali bez nejakej zoznamovacky. Pred vecerou sme sa presunuli do vedlajsej miestnosti kde sedel Pepan s Terkou a fakt neviem asi Matysekul. Na zaver prisla tombola ale to vazne az na zaver. Myslim ze DEDe to popisal dost presne o co islo, berte to ako prispevok aj z druhej strany, ziadna kritika.DEDe píše:Zbytecne to uz pitvame, ja chtel rict hlavne to ze proste lidi co tam prijedou nove a nikoho neznaj tam nemaj moc sanci zapadnout neni zadne predstaveni zadne spolecne aktivity. Porad se tu vsichni pitvate ve sprintech a pritom o to mi neslo , sprinty si klidne zruste a at je jizda zrucnosti nebo cokoliv jinyho hlavne at se lidi bavi spolecne a poznaji se a je sranda to je to co tam chybelo. Snad vsichni chapou co myslim a pisu to za vsechny co tam nikoho moc neznali nebo prijizdi poprve. Nemuze se po nekom kdo tam nikoho nezna at prijede a nejak se zabavi pozada nekoho o jizdu nebo vsechny o prohlidku auta proste se to nejak musi udelat aby se lidi nejdriv poznali.
Az okrem tohto faktu organizacia na super urovni za co vdacim hlavne Davidovi a Rademu... ale aj ostatnym kto sa podielal na programe
Naposledy upravil(a) mayq dne 07 zář 2009, 20:24, celkem upraveno 1 x.
To jsme byli my. A moc mne mrzí,že jsme se neseznámili. Myslel jsem,že jste místní a v tolika lidech jsem se moc neorientovali.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
v pohode proste si jen prijel v tu nejblbejsi dobu pepan se trefil taky tak ze zrovna ta vecere valna hromada a tak. Asi to kluci berou tak ze kdyz nekdo prijede sam ma vsechny obejit a predstavit se. Zkusme to priste udelat trochu jinak preci jen a myslim ze to bude lepsi. Ja sem tam lidi znal obesli sme se sami spolu ale proste vim jak se citi ti co prijedou proto sem to tu rekl. Na treboni tam bylo taky par lidi co prijeli a i kdyz sem prijel ja tehdy a znal jen vitu tak stara parta byla u jednoho stolku bylo tam plno a prijel sem rekl sem ahoj par lidi pozdravilo ale kdyz sem pak videl jak prijizdej novy akorat pozdravili a sami si sli sednout nekam ke stolu sami a dalsi taky tak a pak rikali ze si mysleli ze prijedou vsichni se privitaj sednou spolecne a pokecaj a ne ze dojedou tam parta stalych clenu pospolu a oni budou nekde sami sedet podleme by je meli ti stalejsi clenove vic vitat a ne je nechat neco si tu delejte , je to rozdil nikoho neznaji a kdyz stala parta vypada tak izolovane a zajem moc nenabidne moc se cloveku nechce. Na treboni kdosi taky prijel a nikdo krome me si ho nevsiml ja jedinej kdo je a ze sem dede a chvili sme spolu posedeli u pivo a nikdo dalsi si ho ani nevsim a to sem snim prisel i za celou partou a nikdo nic vsichni co se znali kecali jen spolu. O tomhle se s matysekulem bavime o tomhle pristupu ja si toho sim uz predtim to by melo byt trochu jinak.matysekul píše:Bruno,máš určitě v něčem pravdu.Měli jsme to říct zřejmě hned.Ale jak,abys nikoho moc neurazil. Amalfi a já jsme na Vás čekali hodinu,než přijedete z Nošovic.Na dešti.Na pozdrav nám odpovědělo zhruba 5 lidí. Šli jsme na večeri s tím,že se třeba budeme moct představit či seznámit.Najedli jsme se,poté jste se přesunuli na valnou hromadu.To už nevydržel a odjel.Když jste se vrátili,byli jsme vykázáni,snažil by ses po takovém úvodu ještě o něco.Budeš se divit,snažil jsem se.Ale nějak to moc nedopadlo.Možná mám blok,potom mně zaráží,že dokážu komunikovat téměř s každým,i když ho vidím poprvé.
Tenhle sraz se mi libil adekuju Rademu a Davidovi ze zorganizovali neco jako nosovice a ty hasice to je perfekti organizacni kousek. Neco mi tam chybelo ale sem rad ze sem jel a zrejme pojedu i na dalsi a treba i pomuzu aby to bylo vic clubove A vy vsichni priste se domluvime treba vic tu aby se tam par lidi seslo spolecne hned a proste to nejak vymyslime at to neni tak separovane takze zadny ze uz nedojedete jasny !!
Co sa da robit, tiez nieje len tak prist a strelit ja som clen.. Tak snad nabuduce, prisli sme az uplne posledni, pred vecerou tak to je jasne... Bude mi potesenim...matysekul píše:To jsme byli my. A moc mne mrzí,že jsme se neseznámili. Myslel jsem,že jste místní a v tolika lidech jsem se moc neorientovali.
Naposledy upravil(a) mayq dne 08 zář 2009, 09:22, celkem upraveno 1 x.
Já jsem se taky na srazu v Roudný v 2007 přišel osobně představit.
Jednoduše jsem přišel do hloučku kde byl MartasZ,Hujer,Farmář atd. a řekl jsem ahoj já jsem Korálek.No a jednoduše jsem se začal s nima bavit a zapadnul jsem.
Jednoduše jsem přišel do hloučku kde byl MartasZ,Hujer,Farmář atd. a řekl jsem ahoj já jsem Korálek.No a jednoduše jsem se začal s nima bavit a zapadnul jsem.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003