Jsem rad, ze jsem usetril spoustu penez. Na druhou stranu me mrzi, ze jsem nepoznal Davida Plevu, mayqa, mel tam byt tusim i majlo s i30 a DEDeho (pepan o nem pekne mluvil, kdyz jsem byl u nej na dovce). Na tenhle sraz jsem nemohl kvuli praci me pritelkyne, ale nebyl to jediny duvod. Byl jsem pouze na jednom srazu a to byla Mimon 2006, kde jeste vsichni sedeli u taboraku a povidalo se. Po srazu jsme byli s Masarinou trochu pokarani, ze peceme spolu. A to je to, co pise pepan - o lidech. To byl pro me supr sraz, zadnej program, zadna organizace a presto to bylo supr, sprinty supr, podle predstav. Je pro me moc velky luxus jet 450km (+450km), kdyz tam bude par lidi, se kteryma si rozumim. Program byl pro me az moc nerealne nabytej a nesrozumitelnej, nejistota pocasi (co budeme delat, az zacne prset), tak jako deleni na casti CZ + NET...to je jako kdybych poradal tridni sraz a ty co propadli v 8 tride poslu v 10 domu, ze dal jen to jen pro ty co spolu vysli z devitky. Myslim, ze Jirka a ivan si na me meli stezovat ve Treboni, ze nejezdim na srazy (dalsi pripominky se srazem nesouvisi) - pocet prispevku a funkce me, panove, k nicemu takovemu nezavazuje. Pepane, na Tvuj sraz si ujit nenecham a verim tomu, ze se nebudu ani chvili nudit. A hlavne musim brat v potaz, ze nejedu sam a moje polivcka (majitelka
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
) se taky nechce nudit. Ale musi prijet i Mates...
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
nechci se hadat, je to nazor jako kterykoliv jiny. Myslenka, kterou napsal Espero, se mi libi. Ja myslim, ze sraz je predevsim o tom poznat lidi, ne co nejvic lidi, ale ty, se kteryma budu dal komunikovat i v soukromi. Sprinty nejezdim (z podpisu je jasny, ze nemam cim), ale na autickovym srazu se na ne moc rad podivam a nevadilo by mi, kdyby to byla jedna z prioritnich aktivit srazu. Interier a motor Passatu jsem videl na internetovym videu :/