A to jezdim jak prase...
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
pri zemi podvozek mozna ne ale teziste nizko ma si vem kde mas strechu kdyz u nej stojis .dantasik píše:Este k tematu, treba i takova mrzacka felicie ma rozperu v zakladu
Jsem si tedko vzpomnel kdyz jsem prodaval tu co mela moje mlada
Ale fakt je ten ze na snizenym aute to asi tolik nebude znat ale coupe neni tak moc pri zemi.
Presne tak ... ja kdyz jsem dal rozpernou tyc na lantru, tak to byla parada ..... Uplne jiny auto ....dantasik píše:Teziste ma +- nizko, mozna by se spis dalo rict ze o neco nize nez vetsina aut, ale do poradne nizkeho teziste to ma opravdu daleko....:)Ja osobne bych tam to rozperu dal stoji to par chechtaku a kdyz by se dala i dozadu tak jeste lepsi. Ono je to hlavne pak otom ze kdyz se prenasi hodne vykonu tak se to krouti cely to auto.
kámoš má tu rozpěru i ve feldě 1.3mirpie píše:dantasik: ta rozpěra do feldy se dávala tuším jen do verze 1.9d 47kW, benzinový jednotky ji neměly, tedy určitě ne 1.3 motory. A u te atmosferické ropy to bylo spíš jen proto, že dieselový motor je o dost těžší než benzinový, tak aby to auto vůbec nějak drželo stopu a nerozjely se tomu kola v první zatáčce. Je to přecejen felda.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |