Spínač oken u řidiče
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Spínač oken u řidiče
Hojte lidi. Potřeboval bych sehnat dvojtý spínač stahování oken u řidiče na S-coupe.
Prolezl jsem snad celý net a nikde nic.Jen na accenta,...
Nemáte někdo navíc nebo kde nějaký shop kde by se to dalo sehnat?
Díky
Prolezl jsem snad celý net a nikde nic.Jen na accenta,...
Nemáte někdo navíc nebo kde nějaký shop kde by se to dalo sehnat?
Díky
- Reklama
Re: Spínač oken u řidiče
Ahoj, chceš to na Scoupe MK1 nebo2? Myslím si, že by mimo design měly být stejné, ale jistý si nejsem
Kull píše:Ahoj, chceš to na Scoupe MK1 nebo2? Myslím si, že by mimo design měly být stejné, ale jistý si nejsem
Čau. je to ten novější kulatější typ než co máš na fotce u profilu.
Máš navíc nebo víš kde to sehnat?
Zkus to vyfotit a řeknu ti jestli je to ono pokud máš navíc.
Díky
To, co mám na fotce je MK1 - bohužel už neexistuje. Teď mám MK2 - turbo a snad bych měl mít někde zbytečnej,....juknu se....
Kull píše:To, co mám na fotce je MK1 - bohužel už neexistuje. Teď mám MK2 - turbo a snad bych měl mít někde zbytečnej,....juknu se....
OK. Zkus se podívat a budu věřit že najdeš jedno navíc.
Dík
Juknu se teď o víkendu a dám Ti vědět v pondělí.
Nějak nestíhám. Nafotím v týdnu a pošlu. Zatím jsem se k tomu ještě nedostal
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Nestačilo by ho prostě opravit? U všech svých Scoupáčů jsem to musel dělat, stačí malý pilníček, kontaktol, nůž a vazelína
Rozděláš to jen odcvakáním jendotlivých západek pak pilníčkem (nebo nožem) oškrábeš opálený kontakty. Nastříkáš kontaktolem a namažeš prostor mezi kontaktama vazelínou aby to zbytečně neprojiskřovalo a kontakty se alespoň chvíli nepálily a je to Pak to zase secvakáš dohromady a okýnka jezdijou zase vesele nahoru a dolu jako dřív
Rozděláš to jen odcvakáním jendotlivých západek pak pilníčkem (nebo nožem) oškrábeš opálený kontakty. Nastříkáš kontaktolem a namažeš prostor mezi kontaktama vazelínou aby to zbytečně neprojiskřovalo a kontakty se alespoň chvíli nepálily a je to Pak to zase secvakáš dohromady a okýnka jezdijou zase vesele nahoru a dolu jako dřív
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
No jo jenomže mě popraskaly všechny ty zobáčky co to drží pohromadě když jsem se to snažil otevřít.Yurii píše:Nestačilo by ho prostě opravit? U všech svých Scoupáčů jsem to musel dělat, stačí malý pilníček, kontaktol, nůž a vazelína
A když jsem to otevřel tak jsem zjistil že jsou popraskané ty plechové spínače co lupou.
No a když jsem to složil dohromady tak to nedrží.Jedině bych to slepil sekundovým lepidlem,ale pak se do toho už vůbec nedostanu
Ahoj, poprosil ybch o shovívavost - ještě jsem se nejuknul. Z práce jezdím amkat tak do večera, tak není nějak čas. Snad dnes. Včera jsem ručně nakládal 5 kubíků prken an sklápěčku - byla komplet plná (utahanej smajl tu není)
Ok. Až budeš mít čas tak dej vědět.Kull píše:Ahoj, poprosil ybch o shovívavost - ještě jsem se nejuknul. Z práce jezdím amkat tak do večera, tak není nějak čas. Snad dnes. Včera jsem ručně nakládal 5 kubíků prken an sklápěčku - byla komplet plná (utahanej smajl tu není)
No jo práce šlechtí
Tak jak jsou na tom ty spínače?Není čas?
Díky
Díky
zdar já mam doma oba dva jestli chceš pošlu ti to