1.servisní(garanční) prohlídka
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Radim Brožek
- **
Re: 1.servisní(garanční) prohlídka
No mě to odemyká taky po vytažení klíče, ale občas to neudělá. Zatím jsem nevypozoroval souvislosti. Uvažuju o tom, že dělá rozdíl mezi automatickým zamčením při dané rychlosti a zamčením tlačítkem u řidiče, které taky někdy používám.
i30cw 1.6i Comfort, ESP, Moonlight blue, 04/2009, CZ
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ked zamkne automaticky tak automaticky aj odomkne po vypnuti motora, ale ak zamknete manualne tlacidlom, tak sa automatikcy neodomkne a musite to spravit tlacidlom
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
-
- **
Mexican píše:tak to v pripade brnenskych predajcov bohuzial neplati (autostyl & Balvin) nie je ten sposob, zeby davali lepsiu cenu servisu tomu kto tam auto kupil. Tieto dva servisy by som osobne oznacil za miesta s velmi zlym pristupom. Myslim, ze tricarkovemu sa ozu z Visty s cenou max 5000kc (a to bude odhad, cena bude cca 4000 u i30)likvidator píše:Ahoj jen takový dotaz auto jsi přímo kupoval tam kde jsi se ptal na tu cenu garančky?tricarkovej píše:Ahoj tak jsem byl u a byl jsem si pro korekční tužku na lak škrábl jsem
a ptal sem se na 1. prohlídku mám i30 1,6 crdi 66kW clasic a oni mi řekli že to bude stát cca 6830 Kč bude tam výměna oleje,
filtrů kontrola karoserie a geometrie kol ale jejich přístup byl strašnej. Připadal jsem si jako vandrák, byl jsem u jedné z brněnských poboček, přišel jsem normálně oděn. Byli tam 3 nažehlení panáci, nechali mě 5 minut čekat a pak jeden volal do skladu aby mě obsloužil skladník pro výdej náhradních dílů (tužka na lak), objednání je na týden není skladem ani v Praze mám metlu šedou. pak jsem se ptal na tu prohlídku. Přehazovali si mě jak brambor. No jejich přístup byl strašnej. Psal jsem do Hodonína dle ohlasů co jsem tu četl tak se uvidí. Jestli se ozvou dám vědět.
Mám zkušenosti s tím, že hodně prodejců svým věrným zákazníkům nabízí slevy na servis pokud máš auto koupeno od nich.
Pokud koupíš auto jinde skrz lepší nabídku tak se ti to stejně servisem prodraží a ve výsledku jsi na tom hůře.
Ahoj byl jsem u balvína a bylo to otřesné, ani se neptali od kud auto mám zda od nich nebo jinde, já koupil auto v akci v trutnově vyšlo mě o cca 40000 méně než u balvína a to to nám i s ročním úvěrem u banky. Asi se podívám mimo Brno je to tu hrůza. Uvidím co mi napíší z Hodonína. Ale pokud to půjde tak půjdu jistě jinam. Měli by tu být pro lidi a ne naopak, co si myslí ni je vlastně živíme, ale abych neházel špínu jen na ptal jsem se i kámošů, je to jedno jaká značka záleží na lidech, kolega jezdí s mazdou do olomouce atdy v Brně byl jednou a prý dost, škodováci zase jeudí do kunštátu a tak. tak si udělejte obrázek jak to tu vypadá se servisem. Kdo může jede jinam.
I 30 1.6 99 kW GDI WEEKEND
I 30 1.6 66 kW crdi clasic
A tam bude asi ten hlavny problem. Ja automaticke zamykanie este nemam aktivovane , ale to co spominal oko sa deje ked auto zamknes tlacitkom na dverach ako si pisal ty.89majlo96 píše:ked zamkne automaticky tak automaticky aj odomkne po vypnuti motora, ale ak zamknete manualne tlacidlom, tak sa automatikcy neodomkne a musite to spravit tlacidlom
A ak je uz automatika aktivovana tak treba zabudnut na to ze nejake tlacitko na dverach mas, lebo potom z toho vznikaju asi komplikacie.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ziadne komplikacie v tom nevidim... ja to mam spravene tak ze ked nastartujem tak sa mi do 20 sekund zamknu dvere... Ak do 20 sekund otvorim hociktore dvere tak uz k automatickemu zamknutiu nedojde a musim zamknut manualne. Ak by som hned po nasadnuti zamkol manualne a po 20 sekundach to spravi len to ze sa to zamkne este raz, cize to len tak tukne... Ale neviem ake by s toho mali byt problemy...
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
S Autobalvín mám taky své zkušenosti. Mladé při opravě havárie na i10 polámali aretaci zadního sedadla (my jsme zatím sedadlo nesklápěli, nebylo to jak polámat). Nemluvím o tom jak to v autě po opravě vypadalo, jakoby v tom jezdila každý den parta ukrajinských dělníků na stavbu, všude nějaký šroubky, podložky matičky, všechno ublemtané od šmíru a prachu.
Při první garančce jsem jí řekl, aby je upozornila na této odstranění vady. Ta hovada si naúčtovala skoro 400,- Kč. Záruku vůbec neuznali. Při cestě kolem jsem se tam stavil, ale jakákoliv debata nebyla možná. Kdybych to věděl tak jí s tím pošlu za švagrem, ten by to opravil za babku.
Při první garančce jsem jí řekl, aby je upozornila na této odstranění vady. Ta hovada si naúčtovala skoro 400,- Kč. Záruku vůbec neuznali. Při cestě kolem jsem se tam stavil, ale jakákoliv debata nebyla možná. Kdybych to věděl tak jí s tím pošlu za švagrem, ten by to opravil za babku.
Naposledy upravil(a) SKV dne 18 zář 2009, 07:50, celkem upraveno 1 x.
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009
Já tlačítkem na dveřích vůbec nezamykám. Zamyká pouze automat při 20 km/h. Protože při předání na to zapomenuli, byl aktivován dodatečně.zello píše:...A tam bude asi ten hlavny problem. Ja automaticke zamykanie este nemam aktivovane , ale to co spominal oko sa deje ked auto zamknes tlacitkom na dverach ako si pisal ty.
A ak je uz automatika aktivovana tak treba zabudnut na to ze nejake tlacitko na dverach mas, lebo potom z toho vznikaju asi komplikacie.
-
- *
Pokud Ti to zahnojili od šmíru,neměl jsi to přebrat.Asi před 8lety jsem měl Dafa v servisu na výměnu okna,a co nevidím-palubka,koberečky od šmíru-jezdím bos,takže interier furt čistý.Měli kydy,tak za vedoucím servisu,vyčistili vše,koberečky dali nové-ale těch kecu.SKV píše:S Autobalvín mám taky své zkušenosti. Mladé při opravě havárie na i10 polámali aretaci zadního sedadla (my jsme zatím sedadlo nesklápěli, nebylo to jak polámat). Nemluvím o tom jak to v autě po opravě vypadalo, jakoby v tom jezdila každý den parta ukrajinských dělníků na stavbu, všude nějaký šroubky, podložky matičky, všechno ublemtané od šmíru a prachu.
Při první garančce jsem jí řekl, aby je upozornila na této odstranění vady. Ta hovada si naúčtovala skoro 400,- Kč. Záruku vůbec neutnali. Při cestě kolem jsem se tam stavil, ale jakákoliv debata nebyla možná. Kdybych to věděl tak jí s tím pošlu za švagrem, ten by to opravil za babku.
-
- **
Ahoj tak jsem psal do toho Hodonína a odepsali mi, že není problém a cena bude asi cca 7000 Kč, mám 1,6 66kW crdi clasic. Máte někdo vědomí o jiné ceně. Aspoň se mi ozvali a uvidíme není prý problém si to domluvit a udělat garančku tam.
I 30 1.6 99 kW GDI WEEKEND
První prohlídka
Zdravím všechny itřicítkáře,
chtěl bych se Vás zeptat, jestli můžu žádat nahradní auto po dobu první prohlídky po roce provozu?
Díky a s pozdravem
Hyundai I30 1.4 comfort
chtěl bych se Vás zeptat, jestli můžu žádat nahradní auto po dobu první prohlídky po roce provozu?
Díky a s pozdravem
Hyundai I30 1.4 comfort
Re: První prohlídka
žádat můžeš vždy,ale to ti asi nevyhoví,pokud ovšem zapůjčení nebudeš chtít zaplatit , mám dojem že náhradní vůz jen v případě poruchy a pokud nemáš něco uspískaného z pojišťovnou , pak to platíš , ale nevím co vše tam přesně je
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Můj strejc měl své vymazlené BMW pár dní v servisu a půjčili mu ten starší FIAT MULTIPLA, byl ztoho chudák celej nešťastnej
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
Nie je dôvod, aby ti servis poskytol vozidlo-nie je to závada.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Téma sloučeno s již založeným.
Folley,vím že jsi tu nový,ale než něco založíš,zkus se nejdříve porozhlédnout
Folley,vím že jsi tu nový,ale než něco založíš,zkus se nejdříve porozhlédnout
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
to Folley: v Hyundai som to zatial neskusal, ale v Skodovke mi daju nahradne auto VZDY (!) v ramci sluzby "mobility".
Santa Fe IV 2.2 CRDi 147kW A/T Premium (2019)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)