Borku, ty taky!!!!!!Borek píše:Tak já dovalím šnicle "míru"-uklidní,nasytí,spřátelí-Kyrglík a Hanz budou spokojeni
,ale Jouda na nich neodjede.
Možná dodají Hanzovi dobrou náladu a on ti nějaké přibližovadlo slíbí Joudo.

Moderátor: Moderátoři
Josef píše:Hanzi, tady to už vypadá na veřejný slib. A to je vymahatelnéHanz píše:Borku, ty taky!!!!!!Borek píše:Tak já dovalím šnicle "míru"-uklidní,nasytí,spřátelí-Kyrglík a Hanz budou spokojeni
![]()
No dyť jo a vo tom to fšechno je!!!Josef píše:Buď na sebe tvrdej. Nám taky nikdo nic nedalJouda píše:Víte co?! Já si na nějaké to auto kdyžtak někde vydělám nebo ušetřím!! žádnej dar nechci !!!!! Konec o autě a nějakým slibu!!
Já vím že auta jsou /-/ jsou docela levnýJosef píše:Pro začátek třeba
http://www.sauto.cz/osobni/hyundai
Tak to beru.Ve víně je pravda a ve schnitzelu zas mírBorek píše:Tak já dovalím šnicle "míru"-uklidní,nasytí,spřátelí-Kyrglík a Hanz budou spokojeni
Vítej mezi námidaf7 píše:Byl jsem (a doufam, ze nadale budu) vlastnikem Hyundaie Lantry vic nez 5 let a byl jsem vzdy nadmiru spokojen.
Az do vcerejska jsem nemel vubec potuchy o tomto foru, cehoz strasne lituju. Shanel jsem jakekoliv materialy o H i soucastky kde se dalo.
Takze moc diky tvurcum tohoto fora resp. jeho provozovatelum a doufam,ze se zde nase hjundajska komunita bude utesene rozrustat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |