zatim se menily zadni desticky, je to automat, prakticky furt brzdis. A asi pred dvema a pul rokem vypadl kabel ze sekvence. Jinak maximalne spokojenost, jak je v nasi rodine s

Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Ty cisla sedi, ale mam to presne naopakHardcam píše:...na dalku 10 litru, mesto 14...
čau chlape...já jsem si ji koupil a jezdím s ní už 6tý měsíc...(najeto 7500km za tu dobu) je to r.v 2006 2.4 automat a nemám výhrady....rychle jsem si odvyknul řadit a ted se jen bojím chvíle kdy bych měl usednout do manuálu...LAX píše:Zdravím všechny,
jsem zcela nový uživatel fóra. Zvažuji, požízení Sonaty 2005 2.4AT - třeba mezi Vás tedy časem zapadnu
Zaujal mě stejný inzerát jako Davida, ale zajímají mě i obecné zkušenosti s provozem. Především spotřeba (takový ten reálný průměr) a subjektivní zkušenosti s dynamikou. (Pro srovnání nyní jezdím s O1 1.6/74KW. Tuším, že Hadrcam tu někde psal, že je to slabé, ale to může být tím, že předtím jezdil s něčím podstatně živějším. Pokud někdo jezdíte do autorizovaných servisů, kolik platíte za pravidelné servisní prohlídky?
Jinak Davide,
byl se spodívat na tu vínovou Sonatu o které jsi psal. Odradilo Tě něco, svezl ses?
Díky všem moc, L.
jaspup píše:A taky za naše pivo!
Tak si dejte i za mně. Já nemůžu. Mám v hajzlu játramyšák 80 píše:toť, jdu na něj
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |