jj to chápu..ale já sem se chtěl vyhnout zbytěčnejm komplikacím přez net...to je pro mě horor tedka sem hardovy poslal 1000 na 3x né schválně,ale protože v tom dělám bordel
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
Xfield píše:matysekul ... vypadá to stejně, ale s obchodováním na ebay nemám žádný zkušenosti, tak nevím, jak je to s poštou ... můžeš to zkusit a pak dát vědět
Já taky moc zkušeností nemám.Tedy vlastně skoro žádné.Ale když cvakneš na shipping,tak je tam doprava i do čr a zdarma.Platí se přes paypal,takže je tam určitá záruka.
Těch věcí je tam víc u tohohle obchodníka a vše od Mobisu.Pro mně nic,takže to řešit nebudu.
Já na eBay poslední dobou nakupuju skoru všechno co potřebuju.
Pokud je tam zaslání zdarma tak to tak funguje. Zatím se mi nestalo, že by něco nedošlo, jen to někdy trvá
Už mi přišel balík z USA za 3 prac dni !!!, ale taky za 3 tejdny. Zaslání zdarma je samozřejmě trochu pomalejší.
Pokud někdo chcete ty trysky koupit, a nehodláte se na eBay registrovat, není problém to koupit přeze mě.
VAZ 2107 - 1989
Škoda Favorit - 1992
Hyundai Santamo 2.0 16V 4x4 - 1999
Chevrolet Aveo 1.4 16V - 2010
Chevrolet Captiva 2.2D 4x4 - 2011 Hyundai Bayon 1.2DPi - 2024
Xfield píše:No není to žádnej obrovskej oblouk - přece jen je ten tlak vody teď rozloženej místo 4 do 6 trysek, ale zato jsou líp nasměrovaný, takže hlavně před řidičem jsem měl vždycky suchej a špinavej spodní pás, ale teď je to OK.
Ztaím zkoušeno na relativně čistém skle - uvidím, jak dopadnou "zátěžový" testy za horšího počasí.
musím poupravit své předešlé tvrzení o tom, že "není to žádnej obrovskej oblouk" ...trochu jsem změnil tovární nasměrování trysek a k mému nemalému úžasu to s přehledem omeje jakoukoli část předního okna a pomalu i celou střechu ... takže teď je to dokonalý
btw. ..musím přiznat, že k zamyšlení o přestavování trysek mě přinutila až Rexcorova poznámka "...Ale než to člověk nastaví:-D To se nemusí povést napoprvé." ...takže dík