![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://www.novinky.cz/ekonomika/4138-om ... -v-cr.html
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Bohužel tady se zase neshodneme-když už jsi neviděl reportáže ze Shell čerpaček,kdy jen špatně vypláchnutá cisterna s naftou,která dotočila trochu té míchaniny do zásobníků čisté nafty a naftová auta ujela doslova pár metrů a zůstávala na čerpačkách a čekaly je nákladné opravy.Mexican píše:len jedna mala technicka
benzin v nafte nerobi problem (samozrejme hovorime o rozumnych mnozstvach cca 1l na 40l
naopak je to problem dost zasadny
Nechci nejak rejpat BORKU ,ale jeden litr bezinu ve čtyřiceti litrech nafty ani nepoznáš a dokonce ani 20 litrů v 50ti s motorem pomalu nic neudělá akorát se zdálo že drobet víc klepeBorek píše:Bohužel tady se zase neshodneme-když už jsi neviděl reportáže ze Shell čerpaček,kdy jen špatně vypláchnutá cisterna s naftou,která dotočila trochu té míchaniny do zásobníků čisté nafty a naftová auta ujela doslova pár metrů a zůstávala na čerpačkách a čekaly je nákladné opravy.Mexican píše:len jedna mala technicka
benzin v nafte nerobi problem (samozrejme hovorime o rozumnych mnozstvach cca 1l na 40l
Přísahám bůh,že jestli se někdy uvidíme,nebojím se udělat test tvé teorie a já si naleju 1l nafty/40l benzínu a ty 1l benzínu/40l nafty a uvidíš,co suchý benzín v tomhle množství s čerpadlem,vstřiky,zhav.svíčkami dokáže. :DA co provede 1l nafty ve 40l benzínu-nic.Mastná nafta ničemu neublíží. Ředit naftu benzínem,aby měla lepší filtrovatelnos,tomu říkám pravé zvěrtvoa křtění motoru mrtvou vodou(BENZÍNEM).
![]()
Tím chci napsat,že 1l benzínu ve 40l nafty určitě není rozumné množství,jak se skoro každý týden přesvědčuji při odtazích u čerpačky,co mám před barákem(a to nepřeháním).Skončily tady tak i manželky několika kamarádů.![]()
Omlouvám se,že je to trochu mimo téma,ale raději tak,než by někdo použil Mexicanova NÁVODU.![]()
Zdenek Svoboda-no vidíš,alespoň první vlaštovka.Já říkal,že to někdy přijít musí.
Borek píše:Bohužel tady se zase neshodneme-když už jsi neviděl reportáže ze Shell čerpaček,kdy jen špatně vypláchnutá cisterna s naftou,která dotočila trochu té míchaniny do zásobníků čisté nafty a naftová auta ujela doslova pár metrů a zůstávala na čerpačkách a čekaly je nákladné opravy.Mexican píše:len jedna mala technicka
Přísahám bůh,že jestli se někdy uvidíme,nebojím se udělat test tvé teorie a já si naleju 1l nafty/40l benzínu a ty 1l benzínu/40l nafty a uvidíš,co suchý benzín v tomhle množství s čerpadlem,vstřiky,zhav.svíčkami dokáže. :DA co provede 1l nafty ve 40l benzínu-nic.Mastná nafta ničemu neublíží. Ředit naftu benzínem,aby měla lepší filtrovatelnos,tomu říkám pravé zvěrtvoa křtění motoru mrtvou vodou(BENZÍNEM).
![]()
Tím chci napsat,že 1l benzínu ve 40l nafty určitě není rozumné množství,jak se skoro každý týden přesvědčuji při odtazích u čerpačky,co mám před barákem(a to nepřeháním).Skončily tady tak i manželky několika kamarádů.![]()
Omlouvám se,že je to trochu mimo téma,ale raději tak,než by někdo použil Mexicanova NÁVODU.![]()
Zdenek Svoboda-no vidíš,alespoň první vlaštovka.Já říkal,že to někdy přijít musí.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |