![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
http://tn.nova.cz/magazin/auta/kuriozit ... -bude.html
Jinak bych se na auto snu vykaslal protoze je hromada prednejsich snu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
myslim ze tomu hummerovi by kanal asi nic nehovorilHardcam píše:Obojzivelnik....na to projizdeni vodou nebo bahnem bych asi nemel zaludek, ja se vyhybam i louzim na silnici, aby tam nahodou nebyl otevrenej kanal:)
To já ale taky....a to nejsem huumer89majlo96 píše:myslim ze tomu hummerovi by kanal asi nic nehovorilHardcam píše:Obojzivelnik....na to projizdeni vodou nebo bahnem bych asi nemel zaludek, ja se vyhybam i louzim na silnici, aby tam nahodou nebyl otevrenej kanal:)
![]()
dokaze prejst 1m siroku jamu
ale má velký problémy v bahně jeho podvozerk funguje jako přísavkateda spíš u H2 H389majlo96 píše:myslim ze tomu hummerovi by kanal asi nic nehovorilHardcam píše:Obojzivelnik....na to projizdeni vodou nebo bahnem bych asi nemel zaludek, ja se vyhybam i louzim na silnici, aby tam nahodou nebyl otevrenej kanal:)
![]()
dokaze prejst 1m siroku jamu
Ty voe já myslel žes měl uraz hlavy že si přesedlal z Lexuse na-JxD- píše:Joo, v tomhle konceptu od Lexusu už jsem párkrát jel..... (v nových Need for Speedech
)
jarik65 píše:Ty voe já myslel žes měl uraz hlavy že si přesedlal z Lexuse na-JxD- píše:Joo, v tomhle konceptu od Lexusu už jsem párkrát jel..... (v nových Need for Speedech
)
a pak sem to dočetl do konce
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |