Zrovna dnes jsem dojel v Pasece i20 v naší barvičce. Bylo to příjemné zjištění, že už nejsem na našich okreskách sám s tak čučavým vozítkem.Amalfi píše:... Jen at nas jezdi vic.

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Zrovna dnes jsem dojel v Pasece i20 v naší barvičce. Bylo to příjemné zjištění, že už nejsem na našich okreskách sám s tak čučavým vozítkem.Amalfi píše:... Jen at nas jezdi vic.
Nejen Amalfiho.Bart píše:Tak sem se konečně dočkal. Tady je pár fotek z mobilu. Jeto jako kdybych fotil Amalfiho auto
amaize píše:to Bart : tak přeju hodně šťastných kilometrů bez poruch , a malá rada , taky jsem zpočátku parkoval nad obrubníkama, ale u velkých obchoďáků a některé parkoviště ve městech jsou vysoké a ten předek je dost nízký, nad obrubník zajedeš a při odjezdu to je hrůza jak to dře,dneska už nenajíždím, raději zůstanu stát před ním, je to sice jen guma pod nárazníkem,ale celé to pracuje , no ai20 je krátká tak zadek nečouhá
![]()
no a byl jsem včera u švagra pod Prašivou tak tu dávám fotky
No presne jak pise Amaize - jinak se parkovat fakt neda. i20 ma predek hodne nizko.amaize píše:to Bart : tak přeju hodně šťastných kilometrů bez poruch , a malá rada , taky jsem zpočátku parkoval nad obrubníkama, ale u velkých obchoďáků a některé parkoviště ve městech jsou vysoké a ten předek je dost nízký, nad obrubník zajedeš a při odjezdu to je hrůza jak to dře,dneska už nenajíždím, raději zůstanu stát před ním, je to sice jen guma pod nárazníkem,ale celé to pracuje , no ai20 je krátká tak zadek nečouhá
![]()
no a byl jsem včera u švagra pod Prašivou tak tu dávám fotky
amaize píše:......no a byl jsem včera u švagra pod Prašivou tak tu dávám fotky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |