Dnešní nehoda
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Dnešní nehoda
Tak jsem se dnes nachomejtl ve městě k menší nehodě. Vše by bylo ok, kdyby se spolujezdec jednoho z aut připoutal. Takhle to odnesl těžším zraněním hlavy,když prolétl sklem... Ode dneška se poutám vždy a všude!!!
Accent 1.4 Elegance
- Reklama
Nebylo to náhodou před křižovatkou naproti poště?Nery píše:Tak jsem se dnes nachomejtl ve městě k menší nehodě. Vše by bylo ok, kdyby se spolujezdec jednoho z aut připoutal. Takhle to odnesl těžším zraněním hlavy,když prolétl sklem... Ode dneška se poutám vždy a všude!!!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Jo,jo. Přesně. Nějaká Kia a myslím Opel. Viděl jsem tu díru v čelním skle... Ty jsi z Pa?
Accent 1.4 Elegance
Od pátku do pondělí
tuhle nehodu jsem měl v přímém přenosu po telefonu od manželky..
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Aha. No já jsem se při ježdění po městě dost často nevázal. Až Accent mne tím pípáním donutil se poutat vždy a dnes jsem viděl jak se to vyplatí...
Accent 1.4 Elegance
Nery: já se dřív taky nepoutal. Prostě frajer!
naštěstí jsem k tomu dospěl sám
aniž bych si díky tomu rozbil čuchometr.. Teď už mě to ani nepřijde. Je fakt že pípání je otravný a ještě i když auto stojí, ale dá se to přežít. Minulý auto na mě dokonce mluvilo
Kupovals auto v CoreCaru v Dražkovicích?
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Ještě, že tam ty pípáky dávajiMartun píše:Nery: já se dřív taky nepoutal. Prostě frajer!naštěstí jsem k tomu dospěl sám
aniž bych si díky tomu rozbil čuchometr.. Teď už mě to ani nepřijde. Je fakt že pípání je otravný a ještě i když auto stojí, ale dá se to přežít. Minulý auto na mě dokonce mluvilo
![]()
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Dobře. Slibuji, že se budu poutat pokaždé, když sednu za volant a budu k tomu nutit i spolujezdce!!!
Auto je kupované v Praze. Do Korecaru pojedu na třetí garančku v lednu. Tak jsem moc zvědavý jak to tam bude vypadat. Slyšel jsem totiž od známé co má Getze nepříliš lichotivé dojmy... Zřejmě si tam myslí, že když s autem přijede ženská, že jí mohou namluvit a vymluvit cokoliv... Jinak tam známí kupovali 2x Matrixe a s přístupem byli celkem spokojení. Ty s nimi máš nějakou zkušenost?
Auto je kupované v Praze. Do Korecaru pojedu na třetí garančku v lednu. Tak jsem moc zvědavý jak to tam bude vypadat. Slyšel jsem totiž od známé co má Getze nepříliš lichotivé dojmy... Zřejmě si tam myslí, že když s autem přijede ženská, že jí mohou namluvit a vymluvit cokoliv... Jinak tam známí kupovali 2x Matrixe a s přístupem byli celkem spokojení. Ty s nimi máš nějakou zkušenost?
Accent 1.4 Elegance
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi existoval web, shownomercy.com, kde byly necenzurované fotky právě z takových nehod. Dneska je těch webů už víc. Ale tam byla série fotek lidí roztřískaných airbagy. Je to pár roků zpátky, ale od té doby se poutám bez výjimky.
PabloPicaso píše:Přesně tak, stalo se mi před 14dny něco podobného (cenově) na semaforech můjdostal na zadek lehce ho ťuknul s dodávkou ze zadu, fotky přikládám, praskl zadní nárazník, ten den byl asi 1 stupeň, a ten závit co tam mají dodávky na tažné oko ho pořádně otestoval.
Říkal jsem si to bude tak 3-4tis nárazník + stříkání metalíza 6-7tis celkem i s prací cca 12tis, ale z pojišťovny mi poslali mejla, že celkovou částku si servis naúčtoval 19.300,-. I tak se dají vydělávat peníze
tak zrovna tady to není rozhodně jenom nárazník, ale i výztuha + možná malinký narovnání čela a nějaký držáky nárazníku.
cena bude obráceně... 4 za metlu a 7 za nárazník (to ale nevím). Jinak peníze které v tomhle utíkají pojišťovnám nejsou nijak extrémní. Nejvíc pojišťovny ztrácí na náhradních vozech.
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
seemann:
Ako si to myslel to s tým náhradným vozidlom.
Nedávno sme to zisťovali, ale právnik z DAS povedal, že ak do teba niekto pacne, preplácajú len ak poškodené auto bolo firemné.
Keď mňa trafil opel do kufra, nebolo nič vidno, policajt ma poslal preč-akože nemám žiadnu škodu. Po pol roku mi v servise zistili pokrčený nosník.....Poisťovňa sa zachovala férovo. preplatila mi to...cca 30 000Sk.
Takže pozor aj na "ťukance"![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Ako si to myslel to s tým náhradným vozidlom.
Nedávno sme to zisťovali, ale právnik z DAS povedal, že ak do teba niekto pacne, preplácajú len ak poškodené auto bolo firemné.
Keď mňa trafil opel do kufra, nebolo nič vidno, policajt ma poslal preč-akože nemám žiadnu škodu. Po pol roku mi v servise zistili pokrčený nosník.....Poisťovňa sa zachovala férovo. preplatila mi to...cca 30 000Sk.
Takže pozor aj na "ťukance"
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
alarm: Nevím, jak u Vás, ale v ČR má nárok na náhradní vozidlo každý poškozený a to z povinného ručení viníka. Jen se to pojišťovny snaží "neprezentovat" a tak to spousta lidí nevyužije. Víc se dá dozvědět např. na www.nehoda.cz... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
ono popravdě řečeno.... stejně ti nezaplatí pojištovna všechno. Ta zaplatí jen půjčovné a ty si zaplatíš palivo (pochopitelně) a pevné náklady (opotřebení auta, gum, olej, dalniční známku atd.)Gandalf píše:alarm: Nevím, jak u Vás, ale v ČR má nárok na náhradní vozidlo každý poškozený a to z povinného ručení viníka. Jen se to pojišťovny snaží "neprezentovat" a tak to spousta lidí nevyužije. Víc se dá dozvědět např. na http://www.nehoda.cz...
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Seemann: mimo paliva to radove cca za tyden muze byt kolik Kc to opotrebovani?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Taaak proc prvni prispevek nezacit havarkou?
Timhle zdravim vsechny uzivatele fora
. Accentik ma dva roky a prave absolvoval druhou garancku.
Skoda: 67tis. Kč
Spoluucast: 6 700 Kč
V celku male rychlosti trefena zelezna tyc. Auto opraveno k nepoznani.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Skoda: 67tis. Kč
Spoluucast: 6 700 Kč
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
V celku male rychlosti trefena zelezna tyc. Auto opraveno k nepoznani.
- Přílohy
-
- 1.jpg (171.59 KiB) Zobrazeno 1649 x
Accent 1.5 CRDi // r.v. 2007