Vzhledem k tomu, že nám začíná sněžit a parkuji venku na zahradě, začně brzo shrnování sněhu z auta. Můžu použít obyčejný košťátko nebo existuje nějaké speciální ? Nerad bych při tom poškrábal lak.
nemusi byt original lak hyundai a neodporucal by som skrabance len tak prestriekat lakom, bude to vidno aj tak
s odhrabavanim snehu z auta som doposial skusenotsi este nemal, nemam dokonca ani skrabku na okna v povinnej vybave
Pánové,jak zjistím kód barvy moji 30-tky pro namíchání barvy do spreje. Manželka mi trochu zepsodu o obrubník odřela zadní nárazník,tak to trochu stříknu. je to ještě pod mlhovkou,takže to nejde moc vidět
Tak bohužel už i já patřím do klubu odřených.Dneska před nemocnicí mi nějaký dobrák odřel lem pr.zadního blatníku a kus zadních dveří-ty dveře nechápu,asi náký SUV nebo terénák se tam nevešel-parkoviště pro invalidy .Hlavně,že není nic promáčklé,je to líznutý na ten bílej základ nebo plnič či co to je.Takže jak se oteplí,tak návštěva lakýru.V uterý dávám autí do servisu,tak se optám,co by to v koštovalo,a uvidí se,myslí,že servis bude dražší.
jo nam v olomouci nic o michani nerekli a rovnou objednali tohle hyundaiclub.eu/graphics/owners/full/284_95_img_1466.jpg za 360,- Kc a vzniklo z toho toto: hyundaiclub.eu/graphics/owners/full/361_95_img_2083.jpg