Moderátoři: Tringi, Moderátoři
ked sa ta niekto bude pytat co mas za auto, povies ze sportovy pluhmortician píše:Kupil som ho take... Ten zhrnac na sneh by som tam sam asi nedaval..Aj ked vyzera naozaj paradne... A prave ten ho odlisuje od vsetkych ostatnych...
Hehe, si ma pobavil...Asi to zacnem pouzivat...Russell píše:ked sa ta niekto bude pytat co mas za auto, povies ze sportovy pluhmortician píše:Kupil som ho take... Ten zhrnac na sneh by som tam sam asi nedaval..Aj ked vyzera naozaj paradne... A prave ten ho odlisuje od vsetkych ostatnych...
![]()
No co ti na to povedat, ty si bol v auparku a ani sa neozves, este som ziadneho kupeckara ktoreho by som poznal v BA nevidel jazdia tu len 3ja a jeden z nich som ja. Nabuduce daj vedietmortician píše:Hehe, si ma pobavil...Asi to zacnem pouzivat...Russell píše:ked sa ta niekto bude pytat co mas za auto, povies ze sportovy pluhmortician píše:Kupil som ho take... Ten zhrnac na sneh by som tam sam asi nedaval..Aj ked vyzera naozaj paradne... A prave ten ho odlisuje od vsetkych ostatnych...
![]()
Akurat pojde na mierny reparat do servisu, lebo sa mi ho podarilo v garazi pod Auparkom trosku nacat...
Vyzera to paradne, ale je to v nasich zemep. sirkach trosku neprakticke...
tak ma to napadlo lebo ten tvoj naraznik bol dakedy moj tvoje auto vlastnil tu na klube clen menom asimo preto som sa pytalmortician píše:Kupil som ho take... Ten zhrnac na sneh by som tam sam asi nedaval..Aj ked vyzera naozaj paradne... A prave ten ho odlisuje od vsetkych ostatnych...
mortician píše:Hehe, si ma pobavil...Asi to zacnem pouzivat...Russell píše:ked sa ta niekto bude pytat co mas za auto, povies ze sportovy pluhmortician píše:Kupil som ho take... Ten zhrnac na sneh by som tam sam asi nedaval..Aj ked vyzera naozaj paradne... A prave ten ho odlisuje od vsetkych ostatnych...
![]()
Akurat pojde na mierny reparat do servisu, lebo sa mi ho podarilo v garazi pod Auparkom trosku nacat...
Vyzera to paradne, ale je to v nasich zemep. sirkach trosku neprakticke...
ja som moje kúpil z BA v júli 09 červene som druhy majiteľ prvá bola pani podnikateľka tak auto je ako new (nechcem to zakríknut:) ale myslím, že po BA ich jazdi viac ci?....[/quote]kaliber píše:No co ti na to povedat, ty si bol v auparku a ani sa neozves, este som ziadneho kupeckara ktoreho by som poznal v BA nevidel jazdia tu len 3ja a jeden z nich som ja. Nabuduce daj vediet
minusy su v cisteni, musis ten filter vycistit, naolejovat, naimpregnovat. Ono cistit by sa mal aj ten papierovy co je origos ale nikoho koho poznam to nerobi. Ale zas ten minus v intake mozes nahradit tym ze si kupis piper cross filter to filtre z polyuretanu tusim, tie sa neimpregnuju ale iba preperu vo vode. Toto su oni http://www.potn.co.uk/watermark1~POTN~i ... 25x425.jpg.89majlo96 píše:no dobre chlapi, v com su plusy priameho sania viem, ale v com su minusy ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |