![Not talking [-(](./images/smilies/eusa_snooty.gif)
P.S. vobec nevyuzivam funkciu stopovania cesty, alebo co to vobec je
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: amaize, Moderátoři
slušně udělánoHardcam píše:Prihodim jeste odkaz, ktery nas admin milosh pouzil na jinem foru, je to celkem zajimave a stejne tak to funguje u vsech nebo vetsiny PP v- https://www.opel-astra-h.cz/test-presno ... a-dojezdu/
...no...tak to zavidim...ten 6-ti kvalt. Hodil by se snad ke vsem motorum (mozna krome 1,2-ky). Samo, ze zavidim v dobrem a preju co nejvic km spokojene jizdy a hlavne bez nehod.MiLo_CzE píše:Tak ja mam najeto 3000km, spotreba zatim co sem pocital kilometry/litry vychazi na 5,3litru na 100 kilometru. Tak doufam ze to klesne aspon na 5![]()
mám tiež CRDi ale 1,4 (90 PS) a najazdených 12500km s celkovou priemernou spotrebou 4,8 l/100km. Spotreba sa znížila po prejdení prvých cca. 8000 km. Na moje prekvapenie som si zatiaľ nevšimol rozdiel v spotrebe počas jazdy so zapnutou automatickou klímou alebo s vypnutou. Palubný počítač ukazuje pravidelne o 0,5 l/100 km nižšiu priemernú spotrebu ako je vypočítaná matematicky.MiLo_CzE píše:Tak ja mam najeto 3000km, spotreba zatim co sem pocital kilometry/litry vychazi na 5,3litru na 100 kilometru. Tak doufam ze to klesne aspon na 5![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |