Wifi router
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Wifi router
ještě jeden obr
- Přílohy
-
- roter1.JPG (135.57 KiB) Zobrazeno 1341 x
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Reklama
Já jsem potřeboval abys to našel v tom starým rutru a opsal si to,co jsem psal výše,novej router jsi připojil na na tovární nastavení
Tp linku musíš najet Quick Setup a vyplnit připojení,router je aktivní vidím Mac adresu a adresu venkovní tvýho internetu ,chce to přehodit pouze protokol PPPoA LLc nebo PPPoA VcMux popřípadě PPPoE bez ničeho Tohle musíš najít,tohle by mělo být v Quick setup
Bez toho Ti net nepůjde
Ps: Pokud budeš přehazovat protokoly tak doba odezvy může být až 10minut než Ti to odpoví,takže měj s tím trpělivost,jinak nastavit to je na 2 minuty
Tp linku musíš najet Quick Setup a vyplnit připojení,router je aktivní vidím Mac adresu a adresu venkovní tvýho internetu ,chce to přehodit pouze protokol PPPoA LLc nebo PPPoA VcMux popřípadě PPPoE bez ničeho Tohle musíš najít,tohle by mělo být v Quick setup
Bez toho Ti net nepůjde
Ps: Pokud budeš přehazovat protokoly tak doba odezvy může být až 10minut než Ti to odpoví,takže měj s tím trpělivost,jinak nastavit to je na 2 minuty
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ale já jsem před tím router neměl.Jen modem.V modemu je tohle
- Přílohy
-
- nastavení modem.JPG (77.23 KiB) Zobrazeno 1331 x
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
To je přesně ono jak jednoduché
Takže najedeš do nového routeru,zadáš QuickSetup a začneš vypňovat, Name O2 ,Password O2, Mtu 1492 ,VPI 8, VCI 48 PPPsetings nastavíš PPPoE a dáš uložit a hotvo!!
Takže najedeš do nového routeru,zadáš QuickSetup a začneš vypňovat, Name O2 ,Password O2, Mtu 1492 ,VPI 8, VCI 48 PPPsetings nastavíš PPPoE a dáš uložit a hotvo!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Bolo nenech se zviklat , je to jak píše poslední přípěvek, musíš tam zadat heslo a name O2
vlastní heslo čili zabezpečení jen zadáš na wifi spojení pokud jej povolíš,máš to pnapsané i v manuálu toho tplinku, kdybys měl potíže dej vědět napíšu ti přesný postup
a pro ty šumaře co tady psali o těch MaC adresách tak znovu to se dneska nenosí, a on přesně napsal co chce takže u O2 žádnou mac adresu nepotřebuje , a pokud máte své sítě na vazbu Mac adresy , pak jsou to buďto místní poskytovaelé,malé firmy a taky kámoši , ale O2 to nemá
adresu IP routru si raději přečti ze spodní stany , měla by tam být napsaná, né vždy to jsou ty co tu někde borci píšou,dá se zjisti i jinak , ale to tu nechci rozvádět
dobře to píše ivan
vlastní heslo čili zabezpečení jen zadáš na wifi spojení pokud jej povolíš,máš to pnapsané i v manuálu toho tplinku, kdybys měl potíže dej vědět napíšu ti přesný postup
a pro ty šumaře co tady psali o těch MaC adresách tak znovu to se dneska nenosí, a on přesně napsal co chce takže u O2 žádnou mac adresu nepotřebuje , a pokud máte své sítě na vazbu Mac adresy , pak jsou to buďto místní poskytovaelé,malé firmy a taky kámoši , ale O2 to nemá
adresu IP routru si raději přečti ze spodní stany , měla by tam být napsaná, né vždy to jsou ty co tu někde borci píšou,dá se zjisti i jinak , ale to tu nechci rozvádět
dobře to píše ivan
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Chci se zeptat, jestli to podobným nastavením parametrů WIFI routeru funguje i od poskytovatele připojení UPC? Chystám se na to, tak abych věděl, co mě čeká. Najdu někde tyhle parametry? Na stránkách UPC jsem zatím nepochodil, ale třeba jsem špatně hledal
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Tak ten "šumař" se omlouvá inet od O2 nemám , tak že jsem to nevěděl, mám zkušenosti pouze u místního poskytovatele a v naší firmě.amaize píše: a pro ty šumaře co tady psali o těch MaC adresách tak znovu to se dneska nenosí, a on přesně napsal co chce takže u O2 žádnou mac adresu nepotřebuje , a pokud máte své sítě na vazbu Mac adresy , pak jsou to buďto místní poskytovaelé,malé firmy a taky kámoši , ale O2 to nemá
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak další šumař se omlouvá.O2 nemám a připojení jsem měl vždy vázané na MAC adresu.Na druhou stranu zas nemusím živit elektřinou modem a wifi router.Myslel jsem,že se pak chce připojovat jen přes tu wifinu a ne ji párovat s modemem.
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka
hele já toho "šumaře" nemyslel jako do "krve" , jen jsem pochopil hned na co se ptá , a nechtěl jsem ať si nepřidělá práce
a pro Gandalfa: UPC má tak trochu specifiku nastavování, a tam zrovna bude nastavení té Mac adresy, ale nevím zda v celé republice,ale ty ke kterým se dostanu u mne v regionu(Ostravsko,Havířovsko,Karvinsko) tak ano,ale jen u starších připojení, a navíc UPC si to drží dost pod pokličkou,pokud máš zájem o podrobnější výklad pošli SZ
a pro Gandalfa: UPC má tak trochu specifiku nastavování, a tam zrovna bude nastavení té Mac adresy, ale nevím zda v celé republice,ale ty ke kterým se dostanu u mne v regionu(Ostravsko,Havířovsko,Karvinsko) tak ano,ale jen u starších připojení, a navíc UPC si to drží dost pod pokličkou,pokud máš zájem o podrobnější výklad pošli SZ
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
v Plzni UPC nemlich to samý co O2, tj. jednoduše bez MAC
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
amaize + myšák 80: Díky moc za odpovědi, ozvu se případně až budu mít zařízení fyzicky před sebou a budu řešit konkrétní problém
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Torchu offtopic, byly bych se připojil do diskuse ale pořád někde lítám kvůli zprovoznění skupáče
Koukám že se už i Ivánek dal na IT a jak pěkně mu to jde, sám bych to líp nenapsal
Mám zkušenosti s UPC v Praze několikrát sem routery za modemem měnil, tam bylo potřeba klonovat MAC adresu (nevím jestli to ještě tak je, nedávno jsme dostali nový modem), co se O2 týče, tam se MAC vůbec neřeší můžeš na konec drátu připojit klidně i utržený sluchátko )
Koukám že se už i Ivánek dal na IT a jak pěkně mu to jde, sám bych to líp nenapsal
Mám zkušenosti s UPC v Praze několikrát sem routery za modemem měnil, tam bylo potřeba klonovat MAC adresu (nevím jestli to ještě tak je, nedávno jsme dostali nový modem), co se O2 týče, tam se MAC vůbec neřeší můžeš na konec drátu připojit klidně i utržený sluchátko )
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)