Snazim sa vzdy vidiet tvoje tu zapisane myslienkove pochody pozitivne, ale obcas to fakt nejde. Ked mi nieco nevyhovuje, musim byt hned nevdacnik ? Najprv premyslaj a potom pis, vacsinou po prvom utoku sa skludnis a da sa s tebou debatovat. Tak pocitaj do 10 a odpust si tie prve utocne reakcie... CusHardcam píše:Nejsem sam, kdo tvrdi, ze nevdecnici jsou jen z rad tricitkaru. Clovek uz nevi, co ma udelat, aby se zavdecil.
DŮLEŽITÉ: Nápady,připomínky,nářky,stížnosti!
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: DŮLEŽITÉ: Nápady,připomínky,nářky,stížnosti!
- Reklama
Ne, to neni utok, to je fakt. Snazime se tady delat nejakou praci, ale kupodivu nevyhovuje pouze majitelum i30. Ti nejvic remcaji do zasahu moderatoru a do behu fora vseobecne. Ber to jen jako konstatovani, se kterym jsem se setkal za posledni dva roky, co funguje sekce i30. Diskuse na tom vubec nic nezmeni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Myslim, ze mozem kludne povedat, ze: Hard, teraz zase prehanas. Ak niekomu nieco nevyhovuje, neznamena, ze je nevdacnik. Len 2 posty podtym ako Dire napisal, ze mu nove rozdelenie nevyhovuje, sa podakoval za pracu moderatorov, cize aj za Tvoju.
Si tu obcas pripadam ako v slovenskej politike, ze kto ma iny nazor, je hned triedny nepriatel. Mne osobne stare rozlozenie tem tiez viac vyhovovalo, ale neriesim to, som na fore takmer kazdy den a stiham citat priebezne.
Netreba tu hned palit userov len zato, ze slusne vyjadria svoj nazor, aj ked ten nie je totozny s nazorom vacsiny.
Peace.
Si tu obcas pripadam ako v slovenskej politike, ze kto ma iny nazor, je hned triedny nepriatel. Mne osobne stare rozlozenie tem tiez viac vyhovovalo, ale neriesim to, som na fore takmer kazdy den a stiham citat priebezne.
Netreba tu hned palit userov len zato, ze slusne vyjadria svoj nazor, aj ked ten nie je totozny s nazorom vacsiny.
Peace.
Hyundai Elantra, 1.6i Premium, 94kW, Marina Blue (2016)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Hyundai i30cw, 1.6CVVT Style, 92kW, Continental Silver (2009)
Laxius: dik za podporu. Neboj, v ceske politike to je mozno este horsie
Hardcam: mozno sme len my i30-kari najpokrokovejsi
Hardcam: mozno sme len my i30-kari najpokrokovejsi
Rozdelil jsem to proto, ze novi prichozi nebyli ochotni hledat vice jak na prvnim vypisu temat. Idealnim prikladem je mirisko2. Takze pokud Vam to vyhuóvuje ci ne, je v podstate jedno, protoze tohle bylo nutne opatreni a zatim funguje - mozna je to tim, ze nove prichozich v posledni dobe moc neni. Zaroven mi to prijde docela uzitecne - mam problem s motorem, nemusim hledat 5 stran nazpet a mrknu do sekce motor. Setrite tim cas sobe, ostatnim i moderatorovi.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já prakticky po příchodu na fórum kliknu na: Zobrazit nové příspěvky
Naprosto mi tato funkce vyhovuje. A upozornění na témata, do kterých jsem se zapojil, mi chodí do e-mailu. Spokojenost.
Naprosto mi tato funkce vyhovuje. A upozornění na témata, do kterých jsem se zapojil, mi chodí do e-mailu. Spokojenost.
Naprosto mi tato funkce vyhovuje. A upozornění na témata, do kterých jsem se zapojil, mi chodí do e-mailu. Spokojenost.[/quote]
Přesně to samé,navíc se ještě vrátím zpět do obsahu fóra a dám označit zbylé příspěvky co nečtu jako přečtené a mám pro příště přehled co je nového.
Přesně to samé,navíc se ještě vrátím zpět do obsahu fóra a dám označit zbylé příspěvky co nečtu jako přečtené a mám pro příště přehled co je nového.
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Harde prosim te... Brzdi.
Dire: Tringi to trefil presne.A pokud si jdes jen tak pocist, nevidim problem v rozrazovani Preju ti vela trpelivosti
Dire: Tringi to trefil presne.A pokud si jdes jen tak pocist, nevidim problem v rozrazovani Preju ti vela trpelivosti
i30 1.4 + kn, 12/2007
Ale ide zobrazit nove prispevky len v sekcii i30 ? Na to som neprisiel a prehladavat vsetky nove prispevky zo vsetkych sekcii, to ma nezaujima a nebavi. Tazke bud prebehnem 8 skupin v i30 alebo x novych prispevkov z inych sekcii, co mi pride na narocnost to same. Ale mozno len nieco nevidim a zle hladam...
Nic, nerieste to. Vacsine to vyhovuje a ja sem chodim 1-2x do tyzdna na kontrolu novych vlakien. Tie vlakna, co uz existuju a zaujimaju ma, mi samozrejme chodia mailom. Caute
Nic, nerieste to. Vacsine to vyhovuje a ja sem chodim 1-2x do tyzdna na kontrolu novych vlakien. Tie vlakna, co uz existuju a zaujimaju ma, mi samozrejme chodia mailom. Caute
Zatim jsem nevyresil to aby se zobrazovaly jen prispevky v jedne sekci.
Co jeste udelat jednu kategorii CLUB CARS / VASE AUTA kde by mohli clenove predstavit sve kary?
Co jeste udelat jednu kategorii CLUB CARS / VASE AUTA kde by mohli clenove predstavit sve kary?
jsem pro. jako neco na zpusob moje.auto?
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:Zatim jsem nevyresil to aby se zobrazovaly jen prispevky v jedne sekci.
nieco podobne ma Kiaclub, tam je to spracovane solidne
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no to by bolo zaujmave Kazdy clen by mohol mat svoju temu so svojim nazvom, kde by pisal len o svojom aute a ostatny clenovia by mu ho mohli ohodnotit alebo okomentovat
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Nevíte někdo, proč se mi větev i30 jeví na jednom počítači jako zamčené a na jiném ne? A přitom do zamčeného fóra můžu psát (zrovna tento povzdech...)
To nevim, ale jak jsem Ti psal. Hlavni sekce je zamcena, kdezto podsekce zamcene nejsou a do tech psat muzes.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP