ahoj, nevíte někdo převodový poměr diferenciálu, popř. průměr kola diferenciálu u galla popř. u hyundaie H1.
díky
diferenciál
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: diferenciál
Ak dobre viem pomer je 4,875 v diferaku priemer zadneho nie je totozny s prednym mozem ti to zmerat mam par na predaj.
- thunder
- *
- Kontaktovat uživatele:
vzhladom na vylepsenie vlastnosti v terene a vacsie kolesa 31 palcov a potencialne 33 palcov by som potreboval vyriesit dve zasadne veci:
1.) zmena pomeru v diferakoch
2.) uzavierku zadneho diferencialu
k 1.) je nejaka naprava (benzin, pajero) ktora by mohla mat vyssi prevodovy pomer a mohla by byt jednoducho zamenitelna?
k 2.) ma s tymto niekto skusenost? viete mi poradit niekoho, kto mi vie dozadu urobit locker, alebo v krajnom pripade uzavierku, ale nieco nie financne narocne? teraz je tam samosvor, ktory je uplne o nicom.....
1.) zmena pomeru v diferakoch
2.) uzavierku zadneho diferencialu
k 1.) je nejaka naprava (benzin, pajero) ktora by mohla mat vyssi prevodovy pomer a mohla by byt jednoducho zamenitelna?
k 2.) ma s tymto niekto skusenost? viete mi poradit niekoho, kto mi vie dozadu urobit locker, alebo v krajnom pripade uzavierku, ale nieco nie financne narocne? teraz je tam samosvor, ktory je uplne o nicom.....
Na galuje je vice druhu diferaku,napriklad kratka a dlouha verze v tcicku!Tam je to o motoru a i delce konkretni verze.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Toto dúfam nemyslíš vážne že predný pomer diffu nie je totožný so zadným.dano30 píše:Ak dobre viem pomer je 4,875 v diferaku priemer zadneho nie je totozny s prednym mozem ti to zmerat mam par na predaj.
Naposledy upravil(a) Rudi dne 19 úno 2010, 15:55, celkem upraveno 2 x.
2x Hyundai Starex 2.5CRDi 4x4
Pomer je, ale priemer nie, asi si si to zle precital.