třeba jí za volantem poznáš ale jistě rozpoznám Scoupe od CRXpalicka007 píše:věra salamankova Scoupe? honda CRXVladislav Bureš píše:Tak pánové včera jsme byli na rally v Sosnové a jedno z aut na dráze bylo Scoupe s řidičkou tuším Věrkou zítra vám fotku a ještě drobnost je že to auto má pražskou RZ a pěkné skořepiny. nevím jak dopadla po posledník kole jsme hned naložili auto na plaťák a jeli zpět ale na netu by to mohlo být.
Průzkum:Majitelé Skupáču hlaste se!!!
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Re: Průzkum:Majitelé Skupáču hlaste se!!!
Naposledy upravil(a) Vladislav Bureš dne 13 pro 2009, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T
Audi S4 2,7 BiTurbo quattro
Ford Fiesta 1,4 TDCI 2005
- Reklama
-
- *
jen jsem chtěl napsat že jestli řídila auto nějaka věra byla to H crxVladislav Bureš píše:třeba jí za volantem poznáš ale jistě rozpoznám Scoupe od CRXpalicka007 píše:věra salamankova Scoupe? honda CRXVladislav Bureš píše:Tak pánové včera jsme byli na rally v Sosnové a jedno z aut na dráze bylo Scoupe s řidičkou tuším Věrkou zítra vám fotku a ještě drobnost je že to auto má pražskou RZ a pěkné skořepiny. nevím jak dopadla po posledník kole jsme hned naložili auto na plaťák a jeli zpět ale na netu by to mohlo být.
děti.... tohle bývalo moje scoupé. ..... bývala to moje "ouija" a ne "věrka"
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
- Piskotkiller
- Moderátor
Já sem si to hned myslel,hned jak jsem viděl foto
Hyundai Scoupe GT
Tak velice rád můžu ohlásit, že jsem zpátky člen klubu =) dneska jsem si odvezl Scoupáče z tý blbý GO Fotky někdy brzo nahodim sem šťastnej jak blecha
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa ta ženská co koupila Seemannova skupáče se s tim moc nepárala V ženskym poháru skončila první s docela pěknym náskokem a ve svý třídě skončila dokonce před jednou Suprou http://www.amaterrallye.cz/vysledky/200 ... 9_damy.pdf
BTW mrkněte na tohle já snad padnu : "Huinday s cupe"
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
a v celkové kategorii ženy+muži zkončila 6-tá z dvanácti. Popravdě řečeno jsem si ji absolutně nedovedl představit jako závodníka. Já si snad koupím rozhaprovanýho civica a jdu jim natrhávat řitě
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Taky men napadla ta myšlenka že bych z modráka zkusil udělat hobbyrally raketu Když sem viděl to umístění
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Náhodou, někdo z majitelů Scoupéček, nechtěl byste můj vejfuk?
-starej asi půl roku
-najeto jen cca 4000 km
-dvě stříbrný koncovky ala 75mm
-celkem hlasitej zvuk
-foto nebo video můžu dodat
Důvod: chci přejít na něco tiššího
-starej asi půl roku
-najeto jen cca 4000 km
-dvě stříbrný koncovky ala 75mm
-celkem hlasitej zvuk
-foto nebo video můžu dodat
Důvod: chci přejít na něco tiššího
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
No, a na druhem miste byla v Sosnovy moje byvala pritelkyne, no ja kdyz se to dozvedel, tak sem myslel ze mi z toho praskne ocasYurii píše:Kurňa ta ženská co koupila Seemannova skupáče se s tim moc nepárala V ženskym poháru skončila první s docela pěknym náskokem a ve svý třídě skončila dokonce před jednou Suprou http://www.amaterrallye.cz/vysledky/200 ... 9_damy.pdf
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
- black_sheep
- Moderátor
tak to pro ni byla asi dvojita rana dojet druha a jeste ze tyrkysovym scoupacemRomcis píše:No, a na druhem miste byla v Sosnovy moje byvala pritelkyne, no ja kdyz se to dozvedel, tak sem myslel ze mi z toho praskne ocasYurii píše:Kurňa ta ženská co koupila Seemannova skupáče se s tim moc nepárala V ženskym poháru skončila první s docela pěknym náskokem a ve svý třídě skončila dokonce před jednou Suprou http://www.amaterrallye.cz/vysledky/200 ... 9_damy.pdf
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hele cece ji to asi nevadilo, nastesti to byla ta hodna litomericka byvala nas i zvala at se prijdem podivat, ale jako vzdy sme byli v praci.black_sheep píše:tak to pro ni byla asi dvojita rana dojet druha a jeste ze tyrkysovym scoupacemRomcis píše:No, a na druhem miste byla v Sosnovy moje byvala pritelkyne, no ja kdyz se to dozvedel, tak sem myslel ze mi z toho praskne ocasYurii píše:Kurňa ta ženská co koupila Seemannova skupáče se s tim moc nepárala V ženskym poháru skončila první s docela pěknym náskokem a ve svý třídě skončila dokonce před jednou Suprou http://www.amaterrallye.cz/vysledky/200 ... 9_damy.pdf
- black_sheep
- Moderátor
jo tak ja myslel ze to byla ta zla z mimoneRomcis píše:
Hele cece ji to asi nevadilo, nastesti to byla ta hodna litomericka byvala nas i zvala at se prijdem podivat, ale jako vzdy sme byli v praci.
I ❤ cars
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
heh! jezis dej pokoj ta neumi ridit sama sebe natoz auto v zavodechblack_sheep píše:jo tak ja myslel ze to byla ta zla z mimoneRomcis píše:
Hele cece ji to asi nevadilo, nastesti to byla ta hodna litomericka byvala nas i zvala at se prijdem podivat, ale jako vzdy sme byli v praci.
aspon jednou fotkou to tu ozivim,scoupe je uz znizene a vzadu su 30 mm podlozky...
- Přílohy
-
- untitled.JPG (24.75 KiB) Zobrazeno 3787 x
BLACK HYUNDAI SCOUPE TURBO - pink wheels ,znížený ,blow-off ,podložky pod kolami ,white introš ,celkom dobra muzika......
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky
V najbližšej dobe IC ,lepšia music a kopu dalších vecí ak budu peniažky