Tak Vas
zdravim som novy clen klubu a mam na Vas jednu prosbu ohladom tahla stercu ktore sa ulomilo na prave strane pri klbe.Neviete kde by som tuto suciastku zohnal a kolko by to stalo a ci mozem pouzit stieraci mechanizmus z Lantry na Elantru ?
Diky za vase odpovede
Tahlo sterace
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tahlo sterace
Hyundai Elantra 2.0i GLS '01
- Reklama
Re: Tahlo sterace
Nový pákový mechanizmus stěračů stojí originální 3000,- .. akorát je to horší s dostupností - když jsem ho jednou sháněl, tak mi řekli, že by ho museli objednávat odněkud z Belgie a trvalo by to pár týdnů. Já si to opravil sám - vyvrtal jsem do obou konců poškozené části díru, vyřezal závit a vešrouboval jsem tam čep.
Aha Diky no tak to vyskusam a nahodou si neskusal ci pasuje pakovy mechanizmus z Lantry ? Ked uz aby som to vymenil.Xfield píše:Nový pákový mechanizmus stěračů stojí originální 3000,- .. akorát je to horší s dostupností - když jsem ho jednou sháněl, tak mi řekli, že by ho museli objednávat odněkud z Belgie a trvalo by to pár týdnů. Já si to opravil sám - vyvrtal jsem do obou konců poškozené části díru, vyřezal závit a vešrouboval jsem tam čep.
Hyundai Elantra 2.0i GLS '01
Nezkoušel-neměl jsem možnost.