![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hmm,já myslím,že tam máš konektor jako Já z Mitsubishi!!vladinko-SK píše:Aky je konektor na lantre 94 a aky kabel a SW je treba?
Hokej ani ne,spíž fotbalnitro píše:hoši koukám že v tom máte pěknej hokej...Takže na vag-com a kabel za litr pro com nebo za dvjku pro USB zapomeňte...pokud by jste chtěli diagnostikovat auta s OBD II,popřípadě EOBD tak musíte mít vag-com 5.xx(myslim že 5.12) a vyšší a kabel hex-can,ale nevím co všechno to bude umět,ale určitě né dělat nastavení,atd. jako u aut od vag...Potom jsou různé programy které funguju buď na kabelech založených na čipech SiXXXX to je stejný kabel jako na vag-com,mám doma např scantool bo tak nějak ale ještě sem to nezkoušel,potom jsou kabely založený na čipech ELM a na ty jsou zase jiný programy...Pokud chcete opravdu univerzální diag kupte KTS od bosche bo jiný univerzální diagnostiky![]()
Co se týče aut které nemají OBDII konektor ale OBDI popřípadě jiný variace,tam je kostra a signální pin a jde tma dělat diag vyblikáním,měl sem lantru,zkoušel sem to a nikdy se mě to nepodařilo rozchodit...
jkuněte na www.motordiag.cz sekce úvod od diagnostiky,tam máte popasný komunikační protokoly,zapojení konektoru,atd...pro základní představu to stačí...čao
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |