Mlhovka by možná šla dokoupit taková ta podvěsná, jako jsem měl na Škodě 120

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Psal jsem, ze bych prekousl ten volant a tu manualni klimu...Je odlisny od jinych Tiburonu a vzhled je podle meho gusta, proto jsem sem dal link, priznam se, ze na vybavu jsem tolik nekoukal, ale s touhle bych se urcite nezpokojil, uz jen kvuli tomu, ze nema palubni PC, ale padl mi do oka, takze takBorek píše:Copak výbavu americké osekávky,která má stěží 50% výbavy u nás standartně prodaných Tiburonů bys překousl,ale na technické prohlídce by tě překvapení neminulo.Že nemá ani přední mlhovky-nevadí,ale zadní by hledali marně a to je horší.Nedej bože,abys chtěl od Amíka naklápění před.světel.......A dál snad ani není třeba hledat,protože jen tohle na vyhožení od TP bohatě stačí.
![]()
V prvním nadšení,by ti ta výbava nevadila.Ale až bys třeba dorazil na sraz a viděl rozdíl českého Tiburona a amerického chudáka,tak by ti to začalo v hlavě vrtat.Vždyť tenhle nemá ani pal.poč.,přídavné budíky a další a další věci,které i Hard zmínil.Jinak na první pohled-ano,pěkné auto.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |