Skupéčkáři vymřeli???
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- *
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: Skupéčkáři vymřeli???
skoro jo.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Dyt tu nedavno bylo tema, majitele scoupe hlaste se, a docela se tam ozvalo hodne lidi
Jako zas nesmis cekat ucast jako na tuning srazu VW (nebo WV?) Golfů, to scoupe je vzacnejsi auto
Jako zas nesmis cekat ucast jako na tuning srazu VW (nebo WV?) Golfů, to scoupe je vzacnejsi auto
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jj Scoupo nejni Golf... neřekl bych že vymřeli ale spíš se začínáme osamostatňovat Já už na foru netrávim dlouhé zimní večery protože se tu všeobecně nic moc neděje a hlavně proto, že mne předchozí skupáče tak vyškolily, že když se mi něco pose... tak přesně vím kam sáhnout a nemusím to řešit tady
Další věc je, že teď je zima a přes zimu se na autě nic moc dělat nedá... mne kupříkladu čeká u obou aut opravit pojezdy řidičovy sedačky u černýho automatický pojezd spolujezdcovy sedačky, revize elektriky a dotahání nějákých kabelů, výměna motoru, pokusná integrace pár elektronickejch vyfikundací keré mám zatím jen zhruba naplánovaný, u modráka mne čeká montáž budíků které ještě nemám a bude velká výměna zámků, dveří, vík a těsnění, plus generálka brzd a tak bych mohl pokračovat do alelujááá
Jenže to všechno sou věci co s prostě nedají dělat v zimě a tuplem né ve městě nebo na ně teď nejsou peníze. Takže kvůli tomu teď témata nezakládám a prostě jen jezdím Otloukánkem a odpočítávám, kdy mu definitivně skape motor a ten čas se podle mne blíží a blíží.
Další věc je, že teď je zima a přes zimu se na autě nic moc dělat nedá... mne kupříkladu čeká u obou aut opravit pojezdy řidičovy sedačky u černýho automatický pojezd spolujezdcovy sedačky, revize elektriky a dotahání nějákých kabelů, výměna motoru, pokusná integrace pár elektronickejch vyfikundací keré mám zatím jen zhruba naplánovaný, u modráka mne čeká montáž budíků které ještě nemám a bude velká výměna zámků, dveří, vík a těsnění, plus generálka brzd a tak bych mohl pokračovat do alelujááá
Jenže to všechno sou věci co s prostě nedají dělat v zimě a tuplem né ve městě nebo na ně teď nejsou peníze. Takže kvůli tomu teď témata nezakládám a prostě jen jezdím Otloukánkem a odpočítávám, kdy mu definitivně skape motor a ten čas se podle mne blíží a blíží.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Piskotkiller
- Moderátor
Ahoj Pali
Tak když už jsi udělal nový téma,tak nám aspoň pověz co se děje na tvém Skupáčovi,nebo to nějak rozjeď ať je účast větší
Tak když už jsi udělal nový téma,tak nám aspoň pověz co se děje na tvém Skupáčovi,nebo to nějak rozjeď ať je účast větší
Hyundai Scoupe GT
-
- *
tak jo co se deje na mem Scoupe?no porad neco teplota mi nejde v tomhle pocasi nahoru jen kdyz stojim,ale to je asi bolest Scoupe protoze to normalne topi a prvni mi to delal taky jinak se s tim krasne radi na snehu. ale taky musim rict ze je to celkem nenarocne auto takove bezne veci jako cepy a tak ale motoricky si nemuzu stezovat nemel jsem vetsi problem za 6 let co ho mam.
-
- *
a kdepak se poradaji nejake srazy vim ze asi ted v zime nikde,ale rad by jsem se nekdy podival na jine nez moje a scvalne hodte tady kazdy jednu fotku ikdyz uz to tady bylo dik pali
- Piskotkiller
- Moderátor
JXd ty by jsi mohl povědět jak jsi dopadl s těmi pistý....už ti šlape jak hodinky?a ty mlhovky už jsi nějak pořešil?
Hyundai Scoupe GT
Mé bývalé Scoupe jelo tuto sobotu amaterrallye v Milovicích. Byli jsme se tam podívat s Yuriim. V kategorii žen vyhrálo a v celkovém smíšeném pořadí se umístilo tuším na nějakém 35. místě ze 70-ti. V jedné RZ jsem figuroval dokonce jako spolujezdec - navigátor. Byla to pro mě samozžejmě čest (a měl jsem 100chutí za ten volant skočit )
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Skupéčkaři nevymřeli..jen sním nevyjíždějí v zimě ven jako já protože bych byl jako pluh šetřil bych práci silničářům....v létě nás bude vidět mnohem více tomu věřte tohle autíčko se musí opečovávat jako malé dítě
- Přílohy
-
- Obraz0020.jpg (92.81 KiB) Zobrazeno 1674 x
Nechce se mi zakládat nový téma, ale dneska jsem tak přemejšlel, jaký "ikonky" se zobrazujou u scoupé v tom sloupci mezi budíkama? Mě tak napadlo, že kdyby tam bylo takovejch 7 políček volných, tak by se mi celkem líbilo tam dát ikonky jednotlivých zařazených rychlostních stupňů, kdyby to nějak šlo udělat (tj. na neutrál se rozsvítí nejvyšší s "N", při přeřazení na jedničku tahle zhasne a pod ní se rozsvítí "1" atd atd)
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená