Úsek dálnice mezi Poděbrady a Hradcem Králové je PARÁDNÍ Supr dálnice bez náklaďáků,se supr povrchem-tam jsem také několikrát ověřil max.rychlost Tiburona(50km rovina,bez kopců).Než tam začnou jezdit závodníci s kamiony,co se v 60km/h začnou v Hradci předjíždět a po 100km u Prahy ho MOŽNÁ předjede.O ničení asfaltu přetíženými náklaďáky ani nemluvě-viz rozdíl stejné dálnice v úseku Poděbrady-Praha.Tam se snad ani nedá překročit povolená rychlost,aby člověk dojel se všemi zuby. To je takový masážní úsek.marenkka píše: a na Hradecky dalnici sem valil porat 160-170 a posledni tretinu porat 190.
Hyundai coupe ke koupě
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupe coupé
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Reklama
kdyz si vzpomenu na accenta kde psali v technicaku maximalku 174 a budik sem dorazil na 200, tak si nadovedu prestavit kolik da plcicka kdyz je v technicaku 194 ktery sem jel, ale budik je do 240
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Tomu nesmis verit, verit se da tak nejak GPScce...Lantra mela maximalku 202km/h a na tachaci jsem se dostal daleko za 220km/h - uz tam nebyly rucicky...u Elantry mam, max 190km/h a byl jsem na 220km/h. S GPS jsem to zkousel jednou a mel jsem 203km/h - coz je 13km/h nad maximalku a bylo to z mirneho kopce. Getz ma v technicaku snad 150km/h, byl jsem lechce nad 165, jenze to kote tak rve, ze se to neda poslouchat ani par vterin. Nejlip mi zatim vychazi Sonata, ta ma max taky 202km/h (diky automatu mene nez manual) jako Lantra, dostal jsem se na 240km/h tacho a dle GPS to bylo 215km/h, otacek jeste par stovek zbyvalo. Vsechno se seriovym rozmerem pneu, vyjma Getze, ten ma myslim mensi obvod, nez by mel, o 5%, takze by to mohlo byt vic
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
coupe je cejchovany do 240ti kvuli 2.0, stejne tak lantry do 220 kvuli 1.6 na tachometrove maximalky se skoro dostanes.. ale trva trocha pak uz.. akorat skutecna rychlost je o 10% niz.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black: a proc kdyz se do coupe a lantry davaly stejne motory a auta maji stejne jizdni vlastnosti, ma Lantra do 220km/h a Coupe do 240km/h? Tvoje vysvetleni mi moc logicky neprislo. Neni Couope cejhcovany do 240ti treba kvuli Fkovy verzi nebo jen proto, aby ridic mel pocit, ze ridi sportak?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
no protoze v lantrach byli hlavne 1.6 a v coupe 2.0 tak to ocejchovali podle motoru kterej se vyskytoval nejcasteji.
tys mel zrovna lantru v 2.0 ale tech ani na klubu moc neni. Neprodavali se ani po celou dobu. Kdezto v coupe je to naopak.
stejne jizdni vlastnosti nemaj: je to podobny to jo, ale rozdil je znat dost fest. nevim jestli to je stavem podvozku nasi lantry (ale nemelo by tam bejt nic KO ani na prohlidkach v servisu nic nenasli), ale je mekkci, houpavejsi. a 2.0 lantra je ve finale i pomalejsi (asi prevody, hmotnost, odpor). co se vlastnosti ted na snehu tak to je vubec rozdil, lantra nema takove rozlozeni hmotnosti, takze je coupe zabavnejsi
tys mel zrovna lantru v 2.0 ale tech ani na klubu moc neni. Neprodavali se ani po celou dobu. Kdezto v coupe je to naopak.
stejne jizdni vlastnosti nemaj: je to podobny to jo, ale rozdil je znat dost fest. nevim jestli to je stavem podvozku nasi lantry (ale nemelo by tam bejt nic KO ani na prohlidkach v servisu nic nenasli), ale je mekkci, houpavejsi. a 2.0 lantra je ve finale i pomalejsi (asi prevody, hmotnost, odpor). co se vlastnosti ted na snehu tak to je vubec rozdil, lantra nema takove rozlozeni hmotnosti, takze je coupe zabavnejsi
I ❤ cars
coupe: no, nechci se dostat do flejmu, ale o zabavnosti a viditelnych rozdilu bych polemizoval. Auto na blbnuti to neni, to se na me nezlob. Me zabavna prisla jen na vytoceni jednicky...jinak ende slus...jeste ve vyssich rychlostech to docela slo.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
ja se s tim vyblbnu - od toho to mam. neni to zadohraba, neni to ctyrhraba, ale i s predohrabem se da jezdit bokem.. to se dalo i se scoupkem, a to melo jen 65 kW! a taha pekne, fiat coupe bez turba, calibra, preludka v 2.0 - jedou stejne...
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Nechci rozdmýchávat vášně a výpočty,proto jsem nepsal v předchozím příspěvku žádné rychlosti,ale když už tu je řeč o max.rychlosti,tak s čistým svědomím můžu napsat,že mám štěstí asi na mimořádně dobrý kus Tiburona GK(což potvrdily i všechny srazy,sprinty,měření radarem).Ručička na 250km/h-podle GPS MIO-C250-skutečná rychlost 242km/h(cejchováno u GK/2.gen. do 260km/h). je i té rychlosti klidný,přisátý k silnici,takže podvozek a karoserie je dobře odvedená práce.Zkoušeno vícekrát v obou směrech a 240km podle GPS není problém dosáhnout.Jen to po dosažení 230km/h leze opravdu pomalu,ale jistě .Svědkem je mi má vlastní manželka,která mě při první zkoušce bohužel rázně napomenula,když viděla,že v tom kvapíku sahám po tlf./foťáku,abych měl důkaz,právě pro takovéto vlákno. No,co už neoželíte pro klid v rodině,že. "Stojící"auta v pravém pruhu jí viditelně vždy nedělají dobře(očkem vidím jak se na sedadle kroutí ),ale snaží se nemluvit za "jízdy" s řidičem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Accentdevil
black_sheep píše: ja se s tim vyblbnu - od toho to mam. neni to zadohraba, neni to ctyrhraba, ale i s predohrabem se da jezdit bokem.. to se dalo i se scoupkem, a to melo jen 65 kW! a taha pekne, fiat coupe bez turba, calibra, preludka v 2.0 - jedou stejne...
Jasne ze se da vyblbnout i kdyz to melo jen 65kw jak rikas, zrovna vcera jsme jeli blbnout na letiste a kamaradi mi pujcili auta(accent a felda) a s tema autama se blblo fakt paradne a sedl jsem do xedose a zadek drzel jak kdyby vzadu byly hrebiky oproti filcce a accentu jsem ho nemohl skoro ani otocit....scoupe je urcite bomba auto, docela bych ho bral prave na to blbnuti jen mit penize, verim ze by se s tim blblo sakra dobre
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
- black_sheep
- Moderátor
no cekal jsem kdo pripomene felicii. tak neohrabanejsi auto jsem snad neridil, to fakt neni auto na blbnuti. motor netahne, brzdy se rychle blokuji a nejsou ucinne, rizeni priserny, razeni jeste horsi (hyundai je proti tomu vrchol presnosti) a posaz/sklon volantu jak v autobuse, super....
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
jinak accent/scoupe jsou vlastne stejny auto akorat ja mel na scoupe sportovni pruziny, takze to sedelo neskutecne - tak to mam trosku zkresleny vuci ostatnim.
I ❤ cars
Borek: ja tomu verim, Hundici vzdycky jeli vyrazne lip nez rikal technicak...az bude prilezitost, premerim rekordy...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ja si na hravost placicky nemuzu stezovat, kdyz ji vemu na letiste na pekne pdlej snih to je zabavy az az a kdyz to skousi zene nebo kamaradka tak rikaj at jezdim ja ze je to vesti sranda. pred vanocema se mi konecne povedlo pretocit smyk az zadkem napred a pekne se vratit zase jak ma
driv: accent '95 1,3 GLS
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
a kdo koupe coupé
já občas koupu psa..ale abych koupal cupé
já občas koupu psa..ale abych koupal cupé
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782